oliviaa
Fanka BB :)
milego popoludnia. jade na czytanie poezji i inne takie tam atrakcje wynudze sie okropnie ale wczesniej mam zamiar...kupic jeansy na poprawe humoru i zaplacic...gotowka..moja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
E_mamo gratulacje dla Julki. Jak miło z jej strony ze oszczędziła Ci stresu odpieluchowania. Dzielna dziewczynka
cześc Aniu :-)oto raport z zycia wurzonej cieżarnej:
mdłości: są
wymioty: są
tycie: na szczęście w końcu przestałam tyć (bo już zaczełam robić sie kluchowata), ale od czego mam tyć jak wszystko... no wiecie
nerw jak przed okresem: JEST!!!
dlatego zastosowałam terapię poprawy humoru i:
nowa bluzka: JEST (sztuk trzy płacone karta męża i hi hi hi)
kosmetyki do okropnych włosów: SĄ (sztuk dwie - płacone kartą męża i hi h ih i)
nowe spodnie: nic nie znalazłam (a chciałam zapłacić ze swoich ...ooooooooo;-) jak mi przykro)
humor ...nieco lepszy (właściwie ta buźka go doskonale odzwierciedla ;-))
spadam po Kubka pa pa
No jest spokoj, to fakt ale mam dosycMaciek od kilku miesięcy codziennie ogląda film AUTa. Znam to juz na pamięć. I niby sie wkurzam, ale z drugiej strony gdy sie wlaczy film, to jest taaaaaki spokój ;-)
jak to jest? super! Ekstra! hiper! tra ta ta!! jesli to of kors jest tylko karta męza a nie Wasza wspólnaiekawe jak to jest placic karta meza;-)
Ja lubie być w ciązy tzn lubiłam i chciałabym byc bardzooooooAnika, wspolczuję mdlosci. Ja przy Jagodkowych mdlosciach uznalam, że koniec z kolejnymi dzieciakami hihih Mimo że druga ciąża szybko zleciala i odbieralam ją lepiej niż pierwszą (ale nie dlatego ze byla lżejsza, tylko nie mialam czasu na umartwianie się ;-)), to uznalam ze dosyć tego typu imprez. W 9tym miesiącu dodatkowo utwierdzilam się w tym przekonaniu
Na szczęście czas szybko leci, Tobie też pewnie szybciutko minie ;-) Anika, a na kiedy masz termin? Czy nie na październik?
Pewnie Cię Gazelko nie zaskoczę jak napiszę, że mój Maciek też ten film uwielbia. Nawet swoje autka ponazywał ich imionami, oczywiście czerwone to ZygZak McQueenMaciek od kilku miesięcy codziennie ogląda film AUTa. Znam to juz na pamięć. I niby sie wkurzam, ale z drugiej strony gdy sie wlaczy film, to jest taaaaaki spokój ;-)
a w ogóle to cześć Baby :-)
oto raport z zycia wurzonej cieżarnej:
mdłości: są
wymioty: są
tycie: na szczęście w końcu przestałam tyć (bo już zaczełam robić sie kluchowata), ale od czego mam tyć jak wszystko... no wiecie
nerw jak przed okresem: JEST!!!
dlatego zastosowałam terapię poprawy humoru i:
nowa bluzka: JEST (sztuk trzy płacone karta męża i hi hi hi)
kosmetyki do okropnych włosów: SĄ (sztuk dwie - płacone kartą męża i hi h ih i)
nowe spodnie: nic nie znalazłam (a chciałam zapłacić ze swoich ...ooooooooo;-) jak mi przykro)
humor ...nieco lepszy (właściwie ta buźka go doskonale odzwierciedla ;-))
spadam po Kubka pa pa