reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

milego popoludnia. jade na czytanie poezji i inne takie tam atrakcje:sorry2: wynudze sie okropnie ale wczesniej mam zamiar...kupic jeansy na poprawe humoru i zaplacic...gotowka..moja:evil:

reklama
E_mamo gratulacje dla Julki. Jak miło z jej strony ze oszczędziła Ci stresu odpieluchowania. Dzielna dziewczynka :tak:

położyłam ją spać bez pieluchy:shocked2: chyba mnie pogło, ale jak nie spróbuję to się nie przekonam nie?:-D;-);-)

Współczuję mdłości :elvis:
My byłyśmy dziś z wizytą u naszej kochanej sąsiadki. Widziałyśmy kolejne zdjęcie z USG, a tam taka piękna kuleczka:sorry2:. Cieszę się razem z nimi i po cichutku zazdroszczę:zawstydzona/y:

Julka stwierdziła, że też ma dzidzię w brzuszku:shocked2::shocked2::shocked2:

brrrrrrrrrrr:cool2::cool2::cool2:

Anika, wspolczuję mdlosci. Ja przy Jagodkowych mdlosciach uznalam, że koniec z kolejnymi dzieciakami hihih Mimo że druga ciąża szybko zleciala i odbieralam ją lepiej niż pierwszą (ale nie dlatego ze byla lżejsza, tylko nie mialam czasu na umartwianie się ;-)), to uznalam ze dosyć tego typu imprez. W 9tym miesiącu dodatkowo utwierdzilam się w tym przekonaniu :-p

Na szczęście czas szybko leci, Tobie też pewnie szybciutko minie ;-) Anika, a na kiedy masz termin? Czy nie na październik?

Olivia, milych wzlotow poetyckich ;)

Ja tez nie lubię wesel. Ale ostatnio tak sie zasiedzialam w domu, ze chetnie bym sie wybrala na jakąś impreze, moze byc i wesele :cool2:

oto raport z zycia wurzonej cieżarnej:
mdłości: są
wymioty: są
tycie: na szczęście w końcu przestałam tyć (bo już zaczełam robić sie kluchowata), ale od czego mam tyć jak wszystko... no wiecie
nerw jak przed okresem: JEST!!!:evil::wściekła/y::evil:

dlatego zastosowałam terapię poprawy humoru i:
nowa bluzka: JEST (sztuk trzy płacone karta męża i hi hi hi):evil:
kosmetyki do okropnych włosów: SĄ (sztuk dwie - płacone kartą męża i hi h ih i) :evil:
nowe spodnie: nic nie znalazłam (a chciałam zapłacić ze swoich ...ooooooooo:happy2:;-) jak mi przykro)
humor ...nieco lepszy :evil::evil::evil::evil: (właściwie ta :evil:buźka go doskonale odzwierciedla ;-):-p:evil:)
spadam po Kubka pa pa
cześc Aniu :-)
Nie martw sie, mdłości miną włosy Ci sie zrobią super ciązowe czyli grube błyszczące piękne :tak: wydatki popieram ( te z męzowskiej karty) :tak:
Caluski kochana :-)

Maciek od kilku miesięcy codziennie ogląda film AUTa. Znam to juz na pamięć. I niby sie wkurzam, ale z drugiej strony gdy sie wlaczy film, to jest taaaaaki spokój ;-)
No jest spokoj, to fakt ale mam dosyc :baffled:

:-D:-D:-D iekawe jak to jest placic karta meza;-)
jak to jest? super! Ekstra! hiper! tra ta ta!! :tak: jesli to of kors jest tylko karta męza a nie Wasza wspólna :-p:-p:-p

Anika, wspolczuję mdlosci. Ja przy Jagodkowych mdlosciach uznalam, że koniec z kolejnymi dzieciakami hihih Mimo że druga ciąża szybko zleciala i odbieralam ją lepiej niż pierwszą (ale nie dlatego ze byla lżejsza, tylko nie mialam czasu na umartwianie się ;-)), to uznalam ze dosyć tego typu imprez. W 9tym miesiącu dodatkowo utwierdzilam się w tym przekonaniu :-p

Na szczęście czas szybko leci, Tobie też pewnie szybciutko minie ;-) Anika, a na kiedy masz termin? Czy nie na październik?
Ja lubie być w ciązy :tak: tzn lubiłam :tak: i chciałabym byc :tak: bardzoooooo :tak:

hello :-)

my dzisiaj po wizycie Kredzi:tak:............moja Otylka stwierdziła,że nie zdąrzyła się pobawić z Tymkiem i chce by wrócił:sorry2::-p

Maciek od kilku miesięcy codziennie ogląda film AUTa. Znam to juz na pamięć. I niby sie wkurzam, ale z drugiej strony gdy sie wlaczy film, to jest taaaaaki spokój ;-)
Pewnie Cię Gazelko nie zaskoczę jak napiszę, że mój Maciek też ten film uwielbia. Nawet swoje autka ponazywał ich imionami, oczywiście czerwone to ZygZak McQueen :-D

Poniewaz jednak w ciązy nie jestem i nie bede wiec na pocieszenie ide dzisiaj szukac spodnicy
ma byc z jeansu w kolorze jak ta z prawej
amb057x01_328.jpg

a fason ma miec taki jak ta
aqt064x03_328.jpg

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

a w ogóle to cześć Baby :-)

oto raport z zycia wurzonej cieżarnej:
mdłości: są
wymioty: są
tycie: na szczęście w końcu przestałam tyć (bo już zaczełam robić sie kluchowata), ale od czego mam tyć jak wszystko... no wiecie
nerw jak przed okresem: JEST!!!:evil::wściekła/y::evil:

dlatego zastosowałam terapię poprawy humoru i:
nowa bluzka: JEST (sztuk trzy płacone karta męża i hi hi hi):evil:
kosmetyki do okropnych włosów: SĄ (sztuk dwie - płacone kartą męża i hi h ih i) :evil:
nowe spodnie: nic nie znalazłam (a chciałam zapłacić ze swoich ...ooooooooo:happy2:;-) jak mi przykro)
humor ...nieco lepszy :evil::evil::evil::evil: (właściwie ta :evil:buźka go doskonale odzwierciedla ;-):-p:evil:)
spadam po Kubka pa pa

Anikaa dobry na mdłości jest ponoć również zielony koper,a właściwie jego zapach........może spróbuj:tak::confused::baffled:

co do zakupów popieram............muszę mojemu łosiowi wyrobić kartę:-p:sorry2::dry::cool2:

reklama
Do góry