reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Fajne, ale ja mam za duzą nogę na takie i przy tym za chuda jestem śmiesznie wygladam w takich bo sobie kupiłam podobne i musiałam sprzedac.
a kupiłam sobie takie
62952056no7.jpg

hihii fajne ja tez je ogladałam :tak::tak::tak:

a ja jesli o szarych myslałam o takich :cool2:
309284577_5

309284577_5

Hmm w sumie ja tez mam dużą nogę wiec moze powinnam się zastanowić?:shocked2:

Kurde zgłupiałam teraz:rolleyes::huh:
309284569
tylko szare:confused::unsure:
309284577_5

aaa385fi6.jpg

do płaszcza i torbeki pasują w sumie i te i te :sorry2:

reklama
Fajne i te fioletowe tez zajefane, ja to takie taniochy kupilam, bo juz trzecia para w tym miesiącu i normalnie pusty portfel :p
Mnie się jeszcze takie botki fioletowe podobały, ale już ich nie widze.

serce.gif

Cześć laseczki :-) Wielkie dzięki za pamięć i życzenia - szczególnie te suwaczkowe;-) LOVE:elvis::elvis::elvis::elvis:

Pierwsza :-)

Cosik dzisiaj spać nie mogłam, Maciek się zesikał w nocy :baffled:, obudziłam się z bólem głowy i brzucha no i w ogóle jest super :baffled:

No ale na poprawienie humorku właśnie sobie kupiłam coś takiego

kompletol1.jpg

Jest jakaś wyprzedaż i za komplet zapłaciłam 28 zł :-) Z kosztami przesyłki wyjdzie 38 zł, hihi. Nieźle :-)

Dla chętnych tu jest ta wyprzedaż, w sumie nie ma wiele fajnych rzeczy, ale może coś ktos znajdzie dla siebie

http://pasaz.onet.pl/PASAZ,5c35e237...ml?url=http://www.kontri.pl/wyprzedaze/#start

Hejooo:-)
Klaudia a moze czas na teścik ciązowy numer 2?:cool2:
Nieeee. Ten ból brzucha to przez @ :baffled:

Dziewczyny w czym na codzień sypiacie ?:cool2:

Ja zazwyczaj w (zakupionym przez mężusia) topie + majtusie wymiennie z (zakupioną przez mężusia ;-)) czarną koszulką (przez którą wszystko widać, hihi). Piżamy jako takiej nie posiadam. Mam jeszcze parę innych krótkich koszulek (takich do pupy), ale nie mam do nich majtek do kompletu, więc rzadko w nich sypiam.

reklama
Do góry