reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

cześć babeczki :-):-):-)

właśnie poprawiam sobie humor kawa, pogoda strasznie dołująca, dobrze chociaż ze jest trochę cieplej :sorry2::sorry2:

Klaudia
no no, czyżby to mała inwestycja w dwie kreski na teście?? z taka bielizna......hihihih

Niania ja zazwyczaj spie w topie i gaciach, czasem bez.........:cool2::cool2::cool2:, ale lubie pizamy z h&m-u,sa milutkie i wygodne :sorry2:

no i jestem bardzo dumna z mojego Synka, wczoraj bylismy cała 3 na basenie, Kuba swietnie sobie radził, miał na raczkach tylko napompowane pływaki, machał pieknie nozkami i trzymał wysoko głowe. Nawet wczoraj "podpłynął" do drabinki, sam wyszedł z basenu i hooop do niego, oczywiscie z moja asekuracja, alei tak zuh chłopak, moja krew hehehe :cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
cześć babeczki :-):-):-)

1. Klaudia no no, czyżby to mała inwestycja w dwie kreski na teście?? z taka bielizna......hihihih

2. no i jestem bardzo dumna z mojego Synka, wczoraj bylismy cała 3 na basenie, Kuba swietnie sobie radził, miał na raczkach tylko napompowane pływaki, machał pieknie nozkami i trzymał wysoko głowe. Nawet wczoraj "podpłynął" do drabinki, sam wyszedł z basenu i hooop do niego, oczywiscie z moja asekuracja, alei tak zuh chłopak, moja krew hehehe :cool2::cool2::cool2::cool2:
1. Eee to tak raczej na poprawę humoru dzisiaj :-D
2. Brawo dla Kubusia!!! Mój Maciek jakoś się boi większej wody. Do małego baseniku wejdzie, ale jak byliśmy nad morzem, to najdalej wszedł po kolana i tyle.

W ogóle to mi się z niego jakiś smutas ostatnio zrobił. Przychodzi dzisiaj do mnie i mówi: "Mamusiu smutno mi." Ja się pytam dlaczego, a on na to "Bo nie mam nikogo." :szok::szok::szok: Gdzie on to usłyszał?? Bo zakładam, że sam tego nie wymyślił :-)

Idę się wykąpać i... trochę pośmierdzieć ;-):-)

Ja nadal poszukuję nieśmierdzących kremów brązujących, więc jak ktoś coś znajdzie, to proszę o cynk :-)
Coś ostatnio zamarł wątek o kosmetykach. Niech ktoś rzuci jakiś temat :-)

Idę się wykąpać i... trochę pośmierdzieć ;-):-)

Ja nadal poszukuję nieśmierdzących kremów brązujących, więc jak ktoś coś znajdzie, to proszę o cynk :-)
Coś ostatnio zamarł wątek o kosmetykach. Niech ktoś rzuci jakiś temat :-)

ja sie ciapkam J&J Holiday Skin, nie śmierdzi tak bardzo........:sorry2::sorry2:

reklama
Elfik, jak zdrówko???

ja używam dove
Właśnie go teraz mam. Jak dla mnie śmierdzi.:-)

ja sie ciapkam J&J Holiday Skin, nie śmierdzi tak bardzo........:sorry2::sorry2:
Też go miałam i śmierdział :-)

Ale wiecie o co mi chodzi z tym śmierdzeniem? Jak się nimi smaruję, to one pachną przyjemnie, ale po jakiejś godzinie jak dla mnie już śmierdzą.

Do góry