reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hello!

juz myslalam ze bedzie migreny dzien drugi, na szczęście rano pobolalo i na razie cisza.... Ufff.... :eek:

Dziewuszki (Gazelku:cool2:, Brunetko:cool2:, Lilko:cool2: głównie)...Po jakim czasie po porodzie schodzi opuchlizna ze stóp:nerd:? Kupiłam dwa miesiace temu buty na wiosnę - SĄ ZA MAŁE :baffled:

Nianiu, ja mialam to szczęście, że nie spuchłam. Z tego co słyszalam opuchlizna schodzi zaraz po porodzie, wtedy dziewczyny się tak bardzo pocą.

Już niedługo. Koncowka jest najtrudniejsza, ale zaraz po porodzie co dzien jest tylko lepiej :tak:

A żęby stopki nie puchly i nie zostaly większe po porodzie trzeba robic cwiczenia jak maluszki na rytmice - chodzić na palcach, piętach i bokach stóp. Nauczyla mnie tego Aga na cwiczeniach i po dwojce dzieci moje stópki sa takie jak dawniej :tak:

Cześc Tofinek, ja cie pamietam :D.
Nianiu fajne zakupy ja tez ostatnio troche poszałałam z zakupami a buty mam podobne zamówione tylko szare. Torebke mam tylko płaszczyka mi brakuje :).
A kupowała któraś z was okulary przez allegro, bo nie wiem czy sobie nie kupic tylko czy bedę jakoś znośnie wyglądać w takich w ciemno kupowanych.
Co do obcinanych metek, usuwaniu znaków firmowych to robią to dlatego, ze towar ten oddaja na outlet (nadwyżki magazynowe, z poprzedniej kolekcji, nadprodukcji fabrycznej, czy tez ciuchy z wadami) nie każda firma tak robi tylko ta co swoje ciuchy sprzedają wyłacznie w swoich sklepach i takie firmy co nie chca by ich marka była kojarzona z takim odpadkowym towarem. No ale jak ktos sie zna to nawet po wycięciu wie ze to jest np. h&m.
Nianiu zdjęcia Majki jakies tam ostatnio wklejałam a mnie możesz sobie obejrzec na Nasza klasa :) :p. Innych narazie nie mam.

Nianiu, ja mialam to szczęście, że nie spuchłam. Z tego co słyszalam opuchlizna schodzi zaraz po porodzie, wtedy dziewczyny się tak bardzo pocą.

Już niedługo. Koncowka jest najtrudniejsza, ale zaraz po porodzie co dzien jest tylko lepiej :tak:

A żęby stopki nie puchly i nie zostaly większe po porodzie trzeba robic cwiczenia jak maluszki na rytmice - chodzić na palcach, piętach i bokach stóp. Nauczyla mnie tego Aga na cwiczeniach i po dwojce dzieci moje stópki sa takie jak dawniej :tak:

O Gazelku Twoja słowa jak balsam dla mojej duszy:-p:-)Jeju czuje taki pozytywny przypływ sił:rofl: Juz wiosna, zaraz wróce do domku, bede miec różowego bobaska:-p:wink:

Pociszajace z tymi stopami i z ich szybkim powrotem do normalnosci. Ja w sumie az tak bym tego nie zauwazyła, gdyby nie te buty, które zrobiły się za małe:szok: No i moze czasem japonki, w których chodzę po domu się odcisną :sorry2:
Biorę się za te ćwiczenia, nie ma co;-)

Cześc Tofinek, ja cie pamietam :D.
Nianiu fajne zakupy ja tez ostatnio troche poszałałam z zakupami a buty mam podobne zamówione tylko szare. Torebke mam tylko płaszczyka mi brakuje :).
A kupowała któraś z was okulary przez allegro, bo nie wiem czy sobie nie kupic tylko czy bedę jakoś znośnie wyglądać w takich w ciemno kupowanych.
Co do obcinanych metek, usuwaniu znaków firmowych to robią to dlatego, ze towar ten oddaja na outlet (nadwyżki magazynowe, z poprzedniej kolekcji, nadprodukcji fabrycznej, czy tez ciuchy z wadami) nie każda firma tak robi tylko ta co swoje ciuchy sprzedają wyłacznie w swoich sklepach i takie firmy co nie chca by ich marka była kojarzona z takim odpadkowym towarem. No ale jak ktos sie zna to nawet po wycięciu wie ze to jest np. h&m.
Nianiu zdjęcia Majki jakies tam ostatnio wklejałam a mnie możesz sobie obejrzec na Nasza klasa :) :p. Innych narazie nie mam.

Tusia ja tez myślę o szarych:tak::tak::tak:. Pokochałam ten kolor przez naszego Piotra architekta, na którego mówią nieoficjalnie "król szarości":-D:happy2:
Ja okularów nie kupowałam , ale co tam, ryzyk fizyk :tak: Nasza Iwon przekonała mnie do kupowania butów przez allegro, wiec to chyba większy hardcore:-)

Cytując samą siebie(żeby bylo widać ze pasuje:tak:):tak: Te buciki też w klimacie nie? Takie do śmigania na codzień:cool2:

315669342

serio?:-D ale numer:-p fioletowe mam w obserwowanych aukcjach :-D

Asia no ale jak te buty na żywca co? Nie sa takie chamskie i sztuczne? Bo ja chciałabym smigac w nich na bose stopy, da radę? :sorry2:

jeszcze nie doszły, jak dojdą to napisze :)
na szare tez sie nastawiłam, ale nie wiem czy bede miała za co kupic, te sa za taka cene, ze moge je miec tylko na sezon :-):-)

reklama
Fajne, ale ja mam za duzą nogę na takie i przy tym za chuda jestem śmiesznie wygladam w takich bo sobie kupiłam podobne i musiałam sprzedac.
a kupiłam sobie takie
62952056no7.jpg

Do góry