reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Biedna Lilcia;-) Jestes taka dzielna dziewucha, ze brak mi słów. Szanuje i lubię twoje podejscie do życia:tak:

A u mnie na wadze juz +13:sorry2: a miało być w totalu +12 (wg załozeń):shocked2:

dzieki Niania:happy2:
a ja lubie twoje podejscie do zycia;-):-D

chcialo sie Kinderlandie to trza swoje przejsc:-)
myslami jestem do przodu i widze te trojke razem bawiacych sie:-D i to powoduje moje optymistyczne nastawienie do sprawy
ale zaklad ze w trzecim trymestrze bede miala dosc i bede narzekac
a jak urodzi sie taki wrzeszczacz jak Hania to bede chciala spieprzac do pracy w pierwszym tygodniu po urodzeniu:-D:-D:-D

Karol wybral juz auto dla nas,7-io osobowe:-D:-p wiec jestesmy na etapie odkladania na wplate

ale ciagle mysle o tych wozkach...no koszmar,nie wiem jaka opcje wybrac
no nic,nie zanudzam i ide spac bo jutro rano pobudka jak i za ok.2h:happy2:

dobranoc

p.s.Tusia,Majka ma extra teksty:-D masz z nia wesolo :-)

Czesc dziewuchy.
Ale ja sie mam z tymi moimi maluchami, Majka nic tylko na dole u tesciowej by siedziała a co najgorsze to pies nauczył sie schodzic po schodach i tylko drzwi otworze to też do niej spieprza :sorry2::baffled: nic tylko doła załapac;-)

Tusia pokaz jak wygladasz?:-p i jak majeczka wyglada :-p plisss

Dziewuszki (Gazelku:cool2:, Brunetko:cool2:, Lilko:cool2: głównie)...Po jakim czasie po porodzie schodzi opuchlizna ze stóp:nerd:? Kupiłam dwa miesiace temu buty na wiosnę - SĄ ZA MAŁE :baffled:

Przygotowania do wiosny (Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuu jak ja tesknie za byciem normalną:cool2: tak się cieszę, ze to juz finisz :-p:tak:)

312160588

313040035

aaa385fi6.jpg

Cześć Babeczki. Ja tylko na chwilkę, bo akurat kawke piję :-)

Tusia, ale fajnie, że znów jesteś. Majeczka to niezła tekściara :-):tak:

Niania, superowy ten płaszczyk i buciki. Ja dzisiaj też zrobiłam zakupy wiosenne: nawóz do storczyków i nawóz do pozostałych badyli w domku. :-D Ja już chcę kwiatki na balkonie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teściowa dzisiaj gdzieś usłyszała, że zimy już nie będzie i wiosna idzie wielkimi krokami :-):-):-):-):-):-) Tak, że może już być tylko lepiej. :-)

Miłego dzionka Babeczki. Wracam do pracy.

Znowu dzisiaj widziałam Alkę ;-)A propos, gdzie nasza Alka? I jej nowy suwaczek?

hej dziewczyny,
pamiętacie mnie?;-)

olivia i lila szczególnie:-) gratulacje i trzymam kciuki za nowe lipcówki
podziwiam lilę... serio tak szybko wrócić po porodzie do formy, żeby zmajstrować dzidziolka to sztuka:tak: fajna taka duża rodzinka

zdrówka dla chorowitków-wiem co to znaczy, bo T. od 1 listopada byla 4 razy przeziębiona z przerwami pomiędzy 3,4 dni:-:)-(

dla starających się-powodzenia

sorki, że tak chaotycznie
niania-super ten palszczyk-torba też
a ja wiem dlaczego na allegro sprzedają nowe markowe rzeczy z powycinanymi metkami-szwagierka pracowala w h&m i tam wycinali metki z ubrań, które przekazywali na cele charytatywne... wiedzialyście? bo ja nie
ja też posylam T. od września do przedszkola i też marzę być już normalną:blink:
pozdrawiam mocno
do następnego - papa

reklama
sorki, że tak chaotycznie
niania-super ten palszczyk-torba też
a ja wiem dlaczego na allegro sprzedają nowe markowe rzeczy z powycinanymi metkami-szwagierka pracowala w h&m i tam wycinali metki z ubrań, które przekazywali na cele charytatywne... wiedzialyście? bo ja nie

No własnie tez nad tym myslałam:tak: Ja mysle, ze robią tak w sytuacji np jesli ktoś kupuje bedac pracownikiem z dużą zniżką. Zabezpieczają się przed tym, ze ktoś to odsprzeda. Jedna laska pisała na swojej aukcji coś z stylu"metki wycięte, ale każdy wie o co chodzi".

Do góry