reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kasiu znowu jakieś choróbska Was nawiedzają, cholercia :dry::dry:
a powiedz mi czy Malutka miała wymazy z nosa i gardła, może trzeba ustalić jakie to zarazki powodują infekcje???

reklama
Dziewuszki która pamieta jak długo uzywa się wkładek laktacyjnych ? Ja karmiłam tylko miesiac i chyba nosiłam cał ten czas :shocked2:

Czy oby nie cały czas kiedy sie karmi?:szok::dry::sorry2:
Kupiłam ich tonę ale zastanawiam się czy bede mogła nosić w lato bluzki bez stanika na przykład :blink:

Dziewuszki która pamieta jak długo uzywa się wkładek laktacyjnych ? Ja karmiłam tylko miesiac i chyba nosiłam cał ten czas :shocked2:

Kupiłam ich tonę ale zastanawiam się czy bede mogła nosić w lato bluzki bez stanika na przykład :blink:

to zalezy od urody - ja musze nosic caly czas, a moje kolezanki nie

co do bluzki bez biustonosza... po plastyce pewnie beda ładnie sterczaly, wiec spox :-p:cool2::ninja2:

Ja kupiłam jedną paczkę przed porodem i nawet jej nie zużyłam całej. W ogóle ich nie potrzebowałam, a karmiłam 1,5 roku :-) Tak więc, to chyba indywidualna sprawa.

ja tez musialam nosic przez caly czas jak karmilam
a co do bluzek,to u mnie przebijaly ale moze dlatego ze tutaj maja masakrycznie grube wkladki laktacyjne:szok: a wybor zerowy bo tylko jednej firmy:-p

dzieci spia...wreszcie spokoj:-D

Uhuu Niania będzie latem szczuc...hihi
Co do cycków to mnie moja Majka podbudowuje, ostatnio w łazience mówi do mnie: Mamo ale ty masz duze cycki, ja na to: Maja to są malutkie, a ona: No coś ty, wielkie :D,

to zalezy od urody - ja musze nosic caly czas, a moje kolezanki nie

co do bluzki bez biustonosza... po plastyce pewnie beda ładnie sterczaly, wiec spox :-p:cool2::ninja2:

To pewnie jesli ja musiałam nosić przez pierwszy miesiac to pewnie bede musiala nosić przez całe karmienie:shocked2:

Dzięki dziwuszki za podpowiedzi ;-)

Co do plastyki :cool2: to dopiero na kolejne wakacje Panno Gazelko :cool2::-p Na te juz się nie wyrobię :-p

Uhuu Niania będzie latem szczuc...hihi
Co do cycków to mnie moja Majka podbudowuje, ostatnio w łazience mówi do mnie: Mamo ale ty masz duze cycki, ja na to: Maja to są malutkie, a ona: No coś ty, wielkie :D,

Tuśka ooo jaki mi tych tesktów brakowało :-D:-D:-D

Ja ja bede szczuć chyba oponą, podkrążonymi oczami i warczeniem na wszytskich dookoła :sorry2::shocked2::blink:

help:baffled:
musze szybko zrzucić te kilosy bo zrobiłam sie słoniowa :nerd:i uda mi się ocierają :baffled:kurna czemu mi z nóg robią się takie balasy co?:sorry2: to nie fair:shocked2:

Niania a ile masz juz na plusie?
i nie martw sie,po porodzie sie szybko traci jak sie za duzo nie przytyje:-p

a mi wszyscy teraz mowia o podwojnym wozku i czytam opinie,przegladam i...jestem calkiem oglupiala:baffled: dobrze ze jeszcze pare miechow zostalo
jak dla mnie moglby juz byc wrzesien...przerbiac ten sam temat po raz trzeci to z lekka nudne jest:sorry2:

reklama
Niania a ile masz juz na plusie?
i nie martw sie,po porodzie sie szybko traci jak sie za duzo nie przytyje:-p

a mi wszyscy teraz mowia o podwojnym wozku i czytam opinie,przegladam i...jestem calkiem oglupiala:baffled: dobrze ze jeszcze pare miechow zostalo
jak dla mnie moglby juz byc wrzesien...przerbiac ten sam temat po raz trzeci to z lekka nudne jest:sorry2:

Biedna Lilcia;-) Jestes taka dzielna dziewucha, ze brak mi słów. Szanuje i lubię twoje podejscie do życia:tak:

A u mnie na wadze juz +13:sorry2: a miało być w totalu +12 (wg załozeń):shocked2:

Do góry