reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Hej kochane
LIlka serdecznie gratuluje !!!!!!!!!!!! Zycze ciązy jak z bajki i zdrowego dzidziusia- wlasnie niedawno mielismy tutaj podobny przypadek-koleżanka urodzila drugie dziecko, druga dziewczynke a potem szybciutko i przez przypadek zaszła znowu w ciąze i wlasnie urodziła syna Tobie tez życze synusia
odzywka: żołtko jaja, pare łyżek oleju rycynowego i do tego tyle wody żeby powstalo cos o konsystencji majonezu- nakładac na włosy na 10 minut na to ręcznik i po 10 minutach spłukac a potem umyć wlosy- powtarzac dwa razy w miesiacu.
Drugi sposób juz troche mniej przyjemny bo śmierdzacy- sok z czarnej rzepy( rzepa do kupienia w warzywniaku) wcierac na jakies pol godziny przed umyciem wlosow i tak samo zawinąc w ręcznik ale najpierw proponuje dac jakas folie albo czepek.
Naprawde polecam- pomagaja te kuracje
LIlka serdecznie gratuluje !!!!!!!!!!!! Zycze ciązy jak z bajki i zdrowego dzidziusia- wlasnie niedawno mielismy tutaj podobny przypadek-koleżanka urodzila drugie dziecko, druga dziewczynke a potem szybciutko i przez przypadek zaszła znowu w ciąze i wlasnie urodziła syna Tobie tez życze synusia
Aniu a ja wlasnie mam wrażenie,że od tego szczepienia Weronika ciągle choruje, zawsze byla chorowita ale teraz to juz koszmar.uderzę w ton Kasi ...wiosna idzie może będzie lepiej .
Ja też mocno na to liczę bo u nas od września nie było 3 tygodni bez choroby . teraz chcę wykorzystać swoje zwolnienie i przetrzymać Kubę w domu ... i jeśli w koncu będa te 3 zdrowe tygodnie to go szczepię przeciw pneumokokom - ponoć mocno uodparnia .
Polecam naturalne metody-Brunetka obawiam się, że te włosy muszą wypaść, z tego co wiem to podczas ciąży zachodzą zmiany w organiżmie i włosy które normalnie by wypadły nie wypadają,
chyba zauważyłaś podczas ciąży że włosy zrobiły się gęste
odzywka: żołtko jaja, pare łyżek oleju rycynowego i do tego tyle wody żeby powstalo cos o konsystencji majonezu- nakładac na włosy na 10 minut na to ręcznik i po 10 minutach spłukac a potem umyć wlosy- powtarzac dwa razy w miesiacu.
Drugi sposób juz troche mniej przyjemny bo śmierdzacy- sok z czarnej rzepy( rzepa do kupienia w warzywniaku) wcierac na jakies pol godziny przed umyciem wlosow i tak samo zawinąc w ręcznik ale najpierw proponuje dac jakas folie albo czepek.
Naprawde polecam- pomagaja te kuracje
elfiko
lipcowe mamy ´05
Wyjęłam je po 30 minutach bo juz były dobre i bałam sie przypalenia a mimo to wyszły kamieniaste, sama jeszcze raz sprawdzilam te skladniki... hmmm wszystko wydaje sie ok, wiec zrzucam wine na piec mojej mamy bo w moim wszystkie muffiny wychodza dobrze :-):-):-)
Kurcze Elfiku, sprawdziłam w przepisach i wszystko dobrze napisałam :-(A ile je piekłaś? W przepisie jest 30-40 minut, ale ja w sumie zawsze piekę 30 min. Może po prostu za długo były w piekarniku?! Kurna, ale mi głupio Ja mam zamiar je znowu dzisiaj zrobić :-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
Ja juz musze uciekac ale jeszcze nadrobie zaniedbania :-(
Ewciu- Aleczko nasz kochany dobry duszku, nasz etatowy rozweselaczu z okazji urodzin zycze Ci abys nadal pozostała taką radosną i pełną życia osobą, życze Ci spełnienia marzeń, szybkiej przeprowadzki do nowego domku a najbardziej ze wszystkiego życze aby ten nowy suwaczek szybko zamienił sie na własciwy. Sto lat z okazji urodzin kochana!!!!!
spóżnione ale szczere
nenius
Przyjaciółki 2008
Ja juz musze uciekac ale jeszcze nadrobie zaniedbania :-(
Ewciu- Aleczko nasz kochany dobry duszku, nasz etatowy rozweselaczu z okazji urodzin zycze Ci abys nadal pozostała taką radosną i pełną życia osobą, życze Ci spełnienia marzeń, szybkiej przeprowadzki do nowego domku a najbardziej ze wszystkiego życze aby ten nowy suwaczek szybko zamienił sie na własciwy. Sto lat z okazji urodzin kochana!!!!!
spóżnione ale szczere
to ja też, Alka - wszystkiego naj, naj zwł. w związku z suwaczkiem
Joł laski;-) ja dalej garnki wybieram
dziwną powiadasz?
słyszałam o dziwnych miesiaczkach wsytepujacych dla zmyłki ;-)
na 100% powiadasz?
hęęęę
hej
spoko, właśnie mam @
dziwną, bo dziwną, ale jest
dziwną powiadasz?
słyszałam o dziwnych miesiaczkach wsytepujacych dla zmyłki ;-)
ja Cię kręce, a pamietam jak ja ogladałam w szpitalu taka malusią:-)[
Wczoraj po raz pierwszy raz zjadła marchewkę. Taka już duża dziewczynka :-)
Łaaa Lila ale jazda, widomośc dnia!Oczywiście gratuluje serdecznie i życze chłopczyka dla odmiany.
Z drugiej strony przynaję , ze to szok jak nie wiem.
U mnie @ niebawem, na 100%;-)
na 100% powiadasz?
Niania ja Ciebie o to samo zapytam w maju;-);-)
hęęęę
Nie no, ten dialog Brunetki z Nianią trzeba zapamiętać
Ja tam po porodzie sznuruje się po same uszy i nie mam mowy o kolejnej ciązy Cieszę się, ze jestem juz po koniec tego wszytskiego Teraz juz bedzie z górki;-)
Nawet nie wiecie jak w skrycie marzę, zeby wcisnąć się w swoje jeansy z kwiatkami na tyłku z ubiegłego roku i w buty na obcasie
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
a mi się wydaje, że jednak nie , tzn. jest możliwość zaszczepienia tańszą ale ta droższa podobno lepsza
Chyba jednak Nenius masz rację, rzeczywscie są dwie szczepionki i Maciejas też mial tą droższą...
Brunetko - ja biorę skrzyp polny. No i wlosy ciach-ciach, może nie wypada ich mniej, ale przynajmniej krótsze ;-)
cos jeszcze mialam napisac