reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a gdzie emama?

Alka słońce niech Ci się tak w życiu układa żebyś mogła zawsze od rana wstać uśmiechnięta , zadowolona
spełniona:-pwe wszystkim co tylko byś chciała
i żebyś nadal wyjątkowym podejściem do życia zarażała
wiosnatn4.jpg

reklama
Aaaaale bym zjadla naleśnika :blink:

ostatnio to już taka głodna chodzę że ho-ho... bez sensu jest ta dieta mamy karmiącej... Ja caly czas wstrzymuje sie przed rzeczami niby "wzdymającymi" np. nie jem brokułów. A wczoraj kupowalam malej sloiczki i co zobaczylam? Brokuly są od 4go miesiąca :szok: Czyli Ona może a ja nie? :oo::surprised::hmm:

ooooooo to może jednak przeczucie Brunetki sie spełniło...w sumie to uważam że Lilka o tyle się nie liczy w klasyfikacji ze była już w ciąży gdy rozmowa się toczyła (chodzi oczywiście o rozmowę na temat "która następna w ciąży")
Chyba jednak nie, bo od godziny brzuch mnie boli jak na @ :no: No ale jakby co, to dalej go nie ma :-)

przyznaję że myslałam o tej za 300 z tego co pamiętam to Elfik prevenarem tym droższym chyba szczepiła
kiedyś już o tym rozmawiałyśmy ale ja w końcu spasowałam bałam się tej szczepionki:sorry2:no i nadal mam dylemat
Ja też szczepiłam Prevenarem i nic Maciusiowi nie było.
ostatnio to już taka głodna chodzę że ho-ho... bez sensu jest ta dieta mamy karmiącej... Ja caly czas wstrzymuje sie przed rzeczami niby "wzdymającymi" np. nie jem brokułów. A wczoraj kupowalam malej sloiczki i co zobaczylam? Brokuly są od 4go miesiąca :szok: Czyli Ona może a ja nie? :oo::surprised::hmm:

Spytaj Wilka - on miał zajęcia z logiki, to może Ci to jakoś wytłumaczy :-)

Cześć Olivia. No ja na Twoim miejscu, to bym się na maksa wkurzyła tym śniegiem :tak:

gazelaczku współczuję dietki

ale mnie dzisiaj nosi, roznosi sama nie wiem o co chodzi

troszkę mi podniósł ciśnienie telefon z przedszkola bo jacyś rodzice wydzwaniają i mówią że martynka miała pneumokoki że boją się dać dziecka do przedszkola i że ja niby wszystkich straszę :szok:itd...tylko ze ja ich nie znam :confused::baffled:

ogólnie powiedziałam o tym tylko dwóm sąsiadkom co też mają dzieci chore na zapalenie płuc
chodzą do tego samego przedszkola i widzimy się codziennie
ale ktoś kogoś nakręcił dodał swoje i bzdury opowiadają :wściekła/y:

a ja pytałam i w szpitalu lekarzy i w przychodni i byłam nawet prywatnie i wszyscy mi powiedzieli że nie muszę nic mówić w przedszkolu i że nie ma powodów do masowych badań zebrań itd...

a ja mimo to byłam i powiedziałam wychowawczyni żeby wiedzieli w razie niemca

a tu masz najlepiej nic nikomu nie mówić, ale uważałam że powinni wiedzieć

mimo wsio ja będę szczepić tym prevenarem i przed powrotem do przedszkola pójdę do lekarza po zaświadczenie że mała jest zdrowa

reklama
ja tutaj sie produkuję, a naleśnik się obraził że go nie obracam:-p i dupsko sobie przysmażył hihi

coś mi się jeszcze chce oprócz nalesników:-p

hehehe no to synchronicznie smazyłysmy nalesniki :cool2::cool2::cool2:

nikogo niet? od wczoraj od 18tej? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

babeczki, wracajcie, nie zostawiajcie mnie tu samej :huh:

hej hej Dorotko :cool2::cool2:
jak tam Twoja wesoła gromadka?? jak nowa niania?

a ja dzisiaj wkońcu sama, goście pojechały i mam wreszcie spokój......
teraz kawa i poranny relaksik

Do góry