reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Anika Lilka ogromne gratulacje nowe brzuchatki:-):tak:

Anika ja nie chciałam małej szczepić ale lekarze naciskają tym bardziej po tym pneumokokowym zapaleniu płuc już wiem ze jest podatna i będzie łapać więc muszę zaszczepić
tylko że nadal mam obawy

bo pamiętacie kiedyś pisałam o koleżance i jej dziecku co strasznie mała się pochorowała po tym :baffled:

ale już się prawie zdecydowałam i zbieram te 300,00:dry:oby była to słuszna decyzja
kasiu ale dla naszych dorosłych maluchów to za jakąs stówkę się uda zaszczepić

Anika ja nie chciałam małej szczepić ale lekarze naciskają tym bardziej po tym pneumokokowym zapaleniu płuc już wiem ze jest podatna i będzie łapać więc muszę zaszczepić
tylko że nadal mam obawy

bo pamiętacie kiedyś pisałam o koleżance i jej dziecku co strasznie mała się pochorowała po tym :baffled:

ale już się prawie zdecydowałam i zbieram te 300,00:dry:oby była to słuszna decyzja

Kasiu, mi tez sie wydaje, że dla dzieci powyżej dwóch lat szczepionka jest tańsza :)

A ja zaszczepiłam w sobotę Jagodziankę przeciw rotawirusowi. 390 zł :baffled: No ale niech będzie, ufam, że szczepienie uchroni przed chorobą. O ile jej nie ulała, bo Gucia ulewa strasznie, a szczepionka doustna. Żeby uniknąć takl bezsensownej utraty szczepionki zaraz po wizycie u lekarza poszlysmy na spacer, mala usnęła, wiec gdzies z godzinę w spokoju przeleżała.

Wczoraj po raz pierwszy raz zjadła marchewkę. Taka już duża dziewczynka :tak::-):cool2:

Brunetka obawiam się, że te włosy muszą wypaść, z tego co wiem to podczas ciąży zachodzą zmiany w organiżmie i włosy które normalnie by wypadły nie wypadają,
chyba zauważyłaś podczas ciąży że włosy zrobiły się gęste

U nas też panował rotawirus, ale dziecikai super sobie poradziły Wiktorii wszystko przeszło w ciągu 10 h, a Oliwierowi w 1,5 dnia, ale został mu brak apetytu i prawie nic nie je od tygodnia i ja znowu chodzę zestresowana, bo widzę że chudnie, a i tak należy do szczupłych dzieciaków

hello:-)

no proszę wystraczy zostawić Was na momencik i suwaczki się sypią;-):-):-):-):-):-)

Anikaa i Lilka GRATULACJE!!!

reklama
Łaaa Lila ale jazda, widomośc dnia!:szok::tak:Oczywiście gratuluje serdecznie i życze chłopczyka dla odmiany.:tak:
Z drugiej strony przynaję , ze to szok jak nie wiem.

U mnie @ niebawem, na 100%;-):-p:tak:

Do góry