reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfiko myśle, że to naprawde lada dzień urodzisz :-) Az mi serce mocniej bije. Może bedziesz pierwsza Całe szczescie teraz juz wszystkie możemy rodzić. DZIEWCZYNY DOTRWAŁYSMY DO KOŃCA !!!!!!!!!!!!!!!!! ;D :) ;D

reklama
no kochane teraz to będe wstawała i szybko zerkałą na forum i szukałą nowych informacji...Ciekawe jak to będzie,Elfiko kochana potym co piszesz to można wnioskować,że naprawde tuż tuż....NiaNia też skurcze mniewa ...oj kochane coś mnie się zdaje ,że juz niedługo.... :)

hej dziewczyny!!
pozdrowionka!
ja jużpo zakupach w badylu czyli warzywka i owocki no i oczywiście truskawy!!! zawiozłam, facecika na hale i teraz z siostra siedziałam.
miałam sobie szyć pościelkę ale maszyna coś mi przepuszcza i muszę czekać aż moja mama krawcowa wróci i to wyreguluje, bo ja się nie znam :) a co do pościelki, to ja mam (będę miała jak skończę) 2, przeszyte z dużych pościeli, jedna czerwona w owieczki a druga zielona, no i do tego dodatkowo jeszcze 2 prześcieradełka, bo z tym to wiadomo więcej trzeba, jak się malce poprzelewają i wogóle.

dziewczyny bardzo żle się czuje...i sama juz nie wiem co mam robić....wymiotuje przy każdym kaszlaniu i mam małe rozwolnienie na zmiane....brzuch mnie strasznie boli ale nie podbrzusze tylko gura....nie wiem co mam robić...chcaiąłm do wanny wejść ale sie boje bo nikogo nie ma w domu...poloże się na chwile

no i teraz jeszcze mala zaczela strasznie sie wiercić....a ja już nie moge wytrzymać...rano zjadłam ciepłego jeszcze chlebka 3 kromki i może to mi zaszkodziło....teraz z moczem jakies opławy mi się pokazały....poczekam jeszcze z godzinke a jak nie przejdzie to dzwonię do męża...

coś tu dziś tak pustawo, chyba jeszcze się dziewczyny nie zaczęły rozsypywać ???

a elfiko albo klauduś mogłybyście napisać mi przepis na ten dzemik truskawkowy??? ale jak byscie mogły to prosze w waszych zachciankach, bo tu w tym natłoku wiadomości mogła bym przeoczyć lub nieprzeczytać.

reklama
Do góry