reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ale dzis cisza :(chyba wszystkie babeczki spią w ramionach swoich panów ;)mój w pracy od raneczka ,a mi komputerek został na cały dzień ;)

Graszko, moj wlasnie pojechal na egzamin...
a ja mam mase roboty bo wczoraj Maz skonczyl malowac kuchnie, wiec trzeba ja odgruzowac przynajmniej na tyle zeby zrobic obiad, za bardzo nie ma co sprzatac na razie bo dzis maluje salon, a ten pyl i brud jest wszedzie wiec poczekam z tydzien az wszytsko osiadzie i wtedy jakies porzadne sprzatanie (mam nadzieje ze uda mi sie sciagnac meza siiostry (m-c temu jak remontowalismy pokoje to jeszcze mialam mniejszy brzuch a teraz juz nie daje rady tak sie schylac... no i po wysokosciach tez nie zmaierzam juz skakac...)

Tusiu, ja mam podobne bole tzn lepiej zebym nie siedziala chyba ze wyprostowana...
co do poscieli to ja mam plan taki kupie jedna gotowa, zeby miec ochraniacz (bo juz nie chce mamy zameczac) ale na razie nie kupuje wypelnienia (jak dzidzia podrosnie) tylko material i uszyje poszewki na kocyk i rozek bo chyba na razie tym tylko bedę Maluszka przykrywac... na allegro sa do kupienia materialy po 8 zeta z m, 1,6 szerokie, a w sklepach najtaniej widzialam za 11...

A u mnie dzisiaj 33° !!! Umieram !!! Reka mi spuchla i nie moge zdiac obraczki i pirescionka i strasznie mnie boli ten palec !!
Aniu g w szpitalu tez sie ze mnie smieja ze jakas uparta jestem !!!
Nie mam nawet sily pisac !! Goraco, duszno i caly brzuch mnie boli !!! Ide wziasc chlodny prysznic moze pomoze !!!

Cześć dziewczyny. Ale pogoda dziś, idealna dla nas chyba - wieje i zimno. Wczoraj było tak parno, że ledwo funkcjonowałam, a malutka trzymała sobie przez ostatnich kilka dni nóżki w moim żołądku i nie wiedziałam, czy coś jeść, czy nie, bo aż bolało.
Elfiko, imię Weronika mi też się bardzo podoba. U nas będzie Kinga, juz się chyba rodzina przyzwyczaiła, bo najpierw mieli wątpliwości, ;) ale mi się to imię b. podoba i dobrze kojarzy.
Czy któras z was prała może to takie nakrycie z materiału na foteliku do auta? To chyba tez trzeba wrzucic do proszku dla dzieci i w niewysokiej temperaturze, jak całą resztę rzeczy dla dzidzi?

Faktycznie paskudnie, az mi sie nie chce zabierac do roboty, najchetniej przelezalalabym w ywrku caly dzien... ale nie ma co zmykam...do roboty... niestety

Dzien dobry wszystkim Mamusia ;D
A my dzisiaj zaczynamy 38 tc!!! Myslalam ,ze juz nigdy nie dotrwam do tej daty,
Dziewczyny czy Wam tez sie czas teraz tak ciagnie kiedy zostalo tak malo do konca?? Ja juz sie nie moge mojego malenstwa doczekac i wydaje mi sie ze dni stoja w miejscu.
A od wczoraj to mam spore watpliwosci czy doczekam do tego 5go lipca bo wieczorem i w nocy mialam takie dosc silne bole brzucha i caly czas mam uczucie jakbym okres miala dostac i dzisiaj od rana tez sie juz to kilka razy zdarzylo. Ten bol trwa kilka minut a potem przechodzi, a wieczorem przed kapiela zauwazylam na bieliznie takie jakies rozowawe plamki, malutkie ale naperwno rozowe jakby krew czy co?
I teraz sie obserwuje a popoludniu jade do kolezanki ktora urodzila blizniaki przez cesarke i mam zamiar ja o wszystko wypytac.
To zycze milego dnia i sie odmeldowywuje do sprzatania bo jutro moja mama na wizyte przychodzi ;D ;D ;D wiec przynajmniej poudaje ze cos w domu robie hihihi

reklama
Ja tez musze uprac ten materiał do fotelika.

Własnie jade z mezem na finałowe zakupy dla dzidzi bo wczoraj bolał mnie brzuch i miałam skurcze. Przestarszylismy sie że niebawem to moze byc już. Wiec jedziemy czym predzej kupowac cała reszte.

Mam nadzieje, że nie wurodze w sklepie :-)
Buziaki

Do góry