reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczynki zagladam sobie czasem na forum noworodek na watek czerwcowe mamy i tam juz prawie wszystkie mamusiami i te ich dzieciatka takie rozkoszne i kochane , zobaczcie sobie koniecznie. Moim faworytem jest taki malutki Piotrus- cudo!!!

Nianiu ja mam dwa komplety poscieli do przebrania bo to sie podobno bardzo szybko brudzi ,ale mysle ze jeden ochraniacz wystarczy tylko zmiana poszewki na kolderke i podusie no i przescieradelko by sie przydalo. Ale ja nie mam bialej tylko jedna zielona w kaczusie a druga taka blekitna w sloniki :)

chorobcia czyli przydałoby sie kupic białą kolderke i do tego poszewke...
No bo na ta niebieska to pewnie zadna poszewka nie pasuje ( inne wymiary).

Czesc dziewczyny troche lepiej psychicznie sie czuje, bo tak to mnie te tabletki meczyly, a sobie poczytalam duzo na internecie i zaczelam sobie troszke inaczej dawkowac od wczoraj , te bezpieczne biore 5 x dziennie (mialam 2 - czytalam ze mozna spokojnie do 8 ) a tamte szkodliwe co mialam brac trzy wogole (chyba, ze jak mi podskoczy to doraznie wezme pol, lub 1 tab.) i relanium tez wogole. Jak narazie jest dobrze i mam nadzieje, ze tak zostanie.
Elfiko mi w pralce tez troche sie ochraniacze iw srodku zbily, ale po wyprasowaniu mocnym troche lepiej wygladaja. Posciel mam dwa koplety jeden z baldachimem, ale zalozylam ta bez bo taka bardziej pasujaca do pokoju dzidzi.
Ide poogladac dzidziolki czerwcowe.

Nianiu, ja wlasnie uszylam w tym stylu dwie kolderki i nie chce juz zadnych poszewek na nie. Przeciez one są takie sliczne, po co je zakrywac? Tyle, że trzeba miec ze dwie, zeby w razie koniecznosci prania jednej, drugą miec do przykrywania. A jesli nie masz dwoch, to mozesz wykorzystac taka kolderkę jako kocyk do rolozenia w wozku, albo gdziekolwiek, gdzie bedziesz chciala polozyc maluszka. Cos w stylu maty edukacyjnej  :laugh: No a do łóżeczka kupić zwyklą pościelkę.

Czesc kobietki,
alez czytania - dziekuje za wspolczucie - dowiedzialam sie ze taka alergia schodzi bagatelka do tygodnia ;D. Ale sie nie martwie - tydzien przeciez zleci szybciutko ;D

reklama
Dziewczyny a macie taki bol na nadbrzuszu jakby jakis miesien bolal jak sie mocno wyciagne na lozku to jest lepiej najgorzej jak siedzie. Zaraz zaczyna bolec pod biustem i plecy na dole.

Do góry