reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
1.Z kosmetyków powinnas byc zadowolona, dla mnie sa super!:-)

2. A co do włosow :-p to hmmm :sorry2:jakby to powiedzieć :-p jestem znów bardzo bardzo ciemna :-) zafarbowałam Safirą -Kawa Palona :tak: i jestem praktycznie czarna :-p:happy:
3.I po raz pierwszy - wcale nie żałuje:tak::tak:

Elf miałam zapytać? Czym ty robisz wlosy?:-p
1. ja mysle bo jak nie to ci skopie tyleczek ciezarny:-p;-)
2. ja z safiry wybieralam drzewo hebanowe jak dobrze pamietam. ta kawa jeszcze ciemniejsza?:sorry2:
3.:-) do czasu?:-p
4.Joasia uzywa farb Joanna i Elfik chyba sie od niej tego nauczyla. cos mi sie tak wydaje ale pewna nie jestem:sorry2:

Dziewczyny, ale mi dzisiaj fajnie :-):-):-):-)
Mężuś zawiózł rano Maćka do babci, ja myknęłam na aerobik. Wróciłam do domku i nie robię nic. Mężuś zrobił mi niespodziankę i urwał się z pracy :-) Po Maćka jedziemy wieczorem - luz blues. Ale fajnie mieć ferieeee :-):-)

Potwierdzam, sauna jest super na ładne ciało, w szczegolnosci gdy sie zaraz potem weźmie lodowaty prysznic. Ale... pakają naczynka. Jak ktoś ma problemy naczynkowe to trzeba bardzo uważać. I przy kłopotach sercowych też (Elfik ;-))
Tak, tak, sauna to jest to!!!!!! Uwielbiam się tam grzać. W sumie to mogłabym tam mieszkać :tak::tak: A ciałko po saunie jest super gładkie (no może z wyjątkiem pierwszego razu).

A i chciałam jeszcze napisać, że po założeniu wczorajszego wątku o kosmetykach wykupiłam dzisiaj pół Rossmanna :tak::-):-):-)

hello:-(

jestem dziś do d..ki:no:

od wczoraj boli mnie głowa,wzięłam już dwie tabletki i zastanawiam się nad trzecią........nie wiem,tylko dlaczego się tak kiepsko czuję:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Warszawianka

jest bosko :tak: polecam całą odnowę biologiczną na Warszawiance
pochwalę się tak cichutko, że ostatnio daję lekcje szefowej marketingu jednego z tych hoteli :-p...

Oliviaa, szukaj sauny w fitness klubach. Ja mam swoją w pakiecie razem z aerobikiem i siłownią :rofl2:
np. w Nastula Judo Fitness Club jest. Swoją droga polecam ten klub
Nastula Judo Fitness Club

...
A co do włosow :-p to hmmm :sorry2:jakby to powiedzieć :-p jestem znów bardzo bardzo ciemna :-) zafarbowałam Safirą -Kawa Palona :tak: i jestem praktycznie czarna :-p:happy:
I po raz pierwszy - wcale nie żałuje:tak::tak:

...
Nianiu to może jakaś fotka, co??

reklama
Olivia jeśli chodzi o kolor farby,ja też mam zawsze tysiąc myśli,czy będzie dobrze,a kolor mnie kusi i kusi i kusi........jestem ciekawa,czy się zdecydowałaś?!

Do góry