reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No to nas Klaudia zdradzilas ;D ;D ;D
Ja jak patrze na moj brzuchol z boku to mi sie wcale nisko nie wydaje, nie wiem moze sie nie znam, potem wkleje fotke to mi powiecie co myslicie

Klaudia to witaj w klubie.
Zresztą top naturlane że dzieje nam się tak samo, w końcu terminem to się praktycznie nie róznimy.
I skonsultuj się z dobrym okulistą.

Klaudiuś - super, że z Twoją dzidzią sie udalo!!! Elfiko, no to zostalysmy same w klubie. U mnie decyzja za 1,5 tygodnia. Czekam i czekam... niewygodne takie zawieszenie. Elfiko, jak Ty odczuwasz swoje dziecko? Bo u mnie widac, ze po lewej stronie pepka sa posladki i do prawej ciągnie sie grzbiet z glowka, no i na dole jestem non stop podkopywana :p A moj brzuch - mimo iz polozna ocenila jako opadający - wg mnie jest wysoko. Po prostu zawsze byl dosc nisko, a dziecko co najwyzej nogi ma w mojej miednicy - cala reszta wysoko na gorze...

Lilka - powodzenia w szpitalu. A moze Ty juz za niedlugo wrocisz ze swoją kruszyną do domku???

Gazeleczku trudno mi powiedziec w jakim dokladnie polozeniu jest moja dzidzia. Faktycznie czuje nozki na pecherzu ;D ;D ;D trudno ich nie czuc ale reszta? Po lewej stronie jest taka twarda kuleczka i ona sie najbardziej rusza a z lewej strony tak niziutko czesto wychodzi mi taka malutka faldka jakby raczka lub stopka, trudno powiedziec. Lekarz mowi ze dzidzia siedzi prosciutko i glowke ma pomiedzy moimi piersiami tak w srodeczku ;D ;D ;D

Elfiko, to pewnie ta kulka to posladki. Jesli Twoj maluch siedzi pionowo to pewnie ci wygodniej. Moj tak naprawde ma i posladki i glowe wysoko i strasznie mnie uciska na gorze. I w sumie nie przeszkadza mi to w oddychaniu, ale on odpycha sie nogami od placow i uciaga mi skore i to czasami baaaardzo boli :(

MANIULKU oj to mnie zmartwilas z tym karmieniem a moj maz pewnie jeszcze bardziej sie zmartwi !!! A co do brzuszka to moj jest tak nisko ze musze go podtrzymywac bo mam wrazenie ze mi petitek (tak go nazywamy bo maly po francusku to peti) wypadnie !! Jak za dlugo jestem na nogach to mambole w pachwinach !! A jak siedze to brzuch opiera sie na nogach !! No i skurcze mam coraz bardziej bolesne i dlugie !!! I jak sie petitek prezy to glowa naciska mi na szyjke co strasznie boli, a nogami po zebrach !!

Ja oczywiscie jestem mam sie jak to ja raz lepiej raz nie lepiej :-)
Nie moge za czesto pisać bo... babyboom chodzi mi jak falki z olejem i zanim załąduje mi sie strona to ja jestem gotowa mordować... i tak już 3 dzień !!!!!!!!! i nic sie nie da z tym zrobić... wrrrrr
Ale czytam wszystko i pozdrawiam :-)

reklama
Dziewczynki sms od Lilki---Właśnie jestem po wszystkich badaniach,potwierdza sięto ,że jednak córeczka,waży 2700 ,.Będe leżeć do poniedziałku napewno.Ciśnienie nadal wysokie,podejrzewają zatrucie ciążowe Napisze jak będe wiedziałą więcej...

No i Lilka przesyłą buziaki i pozdrowionka :)

Do góry