reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hej
Hanti, pewnie szykowania do świąt ruszyły pełną parą :-)
miłej niedzieli kobietki, papa
Hanti, pewnie szykowania do świąt ruszyły pełną parą :-)
miłej niedzieli kobietki, papa
Czesc, jestem i ja:-)
Cali zdrowi nadajemy od moich rodziców Nareszcie podłaczyli mi internet. Jestem tu od tygodnia, tymczasem w warszawce remont pełną parą:-)
Ciesze się, ze juz nie chodzę do pracy Poki co wcale mi nie brakuje.
Z otwarta buzią słucham opowiesci Gazelki i Brunetki ze zwierzaków o karmieniu. Mam nadzieje, ze juz u Was lepiej dziewczynki bo wlosy stają mi na glowie na samą myśl co przede mną W kwestii karmienia mam luźne podejscie. Nie jestem az taką fanką karmienia piersią wiec pewnie chwile pokarmie i dam na luz Zwłaszcza, ze akurat zaczną się wakacje
Nic wiecej nie wiem bo jezscze nic nie czytałam
Cali zdrowi nadajemy od moich rodziców Nareszcie podłaczyli mi internet. Jestem tu od tygodnia, tymczasem w warszawce remont pełną parą:-)
Ciesze się, ze juz nie chodzę do pracy Poki co wcale mi nie brakuje.
Z otwarta buzią słucham opowiesci Gazelki i Brunetki ze zwierzaków o karmieniu. Mam nadzieje, ze juz u Was lepiej dziewczynki bo wlosy stają mi na glowie na samą myśl co przede mną W kwestii karmienia mam luźne podejscie. Nie jestem az taką fanką karmienia piersią wiec pewnie chwile pokarmie i dam na luz Zwłaszcza, ze akurat zaczną się wakacje
Nic wiecej nie wiem bo jezscze nic nie czytałam
Lilka
Fanka BB :)
witam
dalej chora zaczynam meic tego gardla dosc!!! leki mi sie koncza,miod mi sie konczy a cholerne gardlo bardziej boli i jeszcze zaczynam porzadnie kaszlec
co do karmienia piersia to ja tez mam luzne podejscie jak Niania ;-) Hania jest na piersi ale butle tez dostaje
pokarm mam,mala dobrze ssie
ale butle podaje gdy Hanulka zje calą piers lub nawet dwie i po pol godzinie wola o jesc,a to mnie wtedy dobija..ostatnio wypila mi prawie 140ml..to przezylam takiego szoka po dwoch cyckach!!! a ze mleko mam to wiem bo az sika jak pusci sutka (nie raz Hanulka w oko dostala )
w czwartek idziemy na kontrole jak Hanulka przybiera to cos mi sie zdaje ze 1,5 kg od urodzenia ma na plusie (jak miala 2,5 tygodnia to przybrala 800g)
a tu cisza niesamowita...weekend ;-)
chyba pojde do lazienki sobie porobic jakies pierdoly przy sobie
dalej chora zaczynam meic tego gardla dosc!!! leki mi sie koncza,miod mi sie konczy a cholerne gardlo bardziej boli i jeszcze zaczynam porzadnie kaszlec
co do karmienia piersia to ja tez mam luzne podejscie jak Niania ;-) Hania jest na piersi ale butle tez dostaje
pokarm mam,mala dobrze ssie
ale butle podaje gdy Hanulka zje calą piers lub nawet dwie i po pol godzinie wola o jesc,a to mnie wtedy dobija..ostatnio wypila mi prawie 140ml..to przezylam takiego szoka po dwoch cyckach!!! a ze mleko mam to wiem bo az sika jak pusci sutka (nie raz Hanulka w oko dostala )
w czwartek idziemy na kontrole jak Hanulka przybiera to cos mi sie zdaje ze 1,5 kg od urodzenia ma na plusie (jak miala 2,5 tygodnia to przybrala 800g)
a tu cisza niesamowita...weekend ;-)
chyba pojde do lazienki sobie porobic jakies pierdoly przy sobie
Anikaa
Fan(ka)
jak to co Kasiu , żony zajmują się mężami itp., id....a ja "dla odmiany" w weekend pracuje no ale dzis była ostatnia miejska impreza w tym roku wiec luz .kochane co się
dzieje
wczoraj o 21 z minutami byłam ostatnia,a DZIŚ po 12 jestem PIERWSZA
Nianiu witaj...czy już Ci mówiłam ze pozytywną energią bije od Ciebie na odległość ?? fajnie Cię widzieć taka promienną w awatarze i nie tylko...
Anikaa
Fan(ka)
ale i tak dzięki za zaangarzowanieAnikaa chyba już po głosowaniu.........buuu
Olivia co to za usuwanie wiadomości ??;-)
reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć jest tu kto???
Tosia i Daria fajne dziewczynki
Chorowitki zdrowiejcie szybciutko!!!
Tosia i Daria fajne dziewczynki
Chorowitki zdrowiejcie szybciutko!!!