reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc, jestem i ja:-)

Cali zdrowi nadajemy od moich rodziców:tak: Nareszcie podłaczyli mi internet. Jestem tu od tygodnia, tymczasem w warszawce remont pełną parą:-)

Ciesze się, ze juz nie chodzę do pracy:tak: Poki co wcale mi nie brakuje.

Z otwarta buzią słucham opowiesci Gazelki i Brunetki ze zwierzaków o karmieniu. Mam nadzieje, ze juz u Was lepiej dziewczynki bo wlosy stają mi na glowie na samą myśl co przede mną :sorry2: W kwestii karmienia mam luźne podejscie. Nie jestem az taką fanką karmienia piersią wiec pewnie chwile pokarmie i dam na luz:cool2: Zwłaszcza, ze akurat zaczną się wakacje:-p

Nic wiecej nie wiem bo jezscze nic nie czytałam:happy2:

witam

dalej chora :baffled: zaczynam meic tego gardla dosc!!! :wściekła/y: leki mi sie koncza,miod mi sie konczy a cholerne gardlo bardziej boli i jeszcze zaczynam porzadnie kaszlec :wściekła/y::baffled:

co do karmienia piersia to ja tez mam luzne podejscie jak Niania ;-) Hania jest na piersi ale butle tez dostaje
pokarm mam,mala dobrze ssie
ale butle podaje gdy Hanulka zje calą piers lub nawet dwie i po pol godzinie wola o jesc,a to mnie wtedy dobija..ostatnio wypila mi prawie 140ml..to przezylam takiego szoka :szok::szok: po dwoch cyckach!!! a ze mleko mam to wiem bo az sika jak pusci sutka (nie raz Hanulka w oko dostala :-D )
w czwartek idziemy na kontrole jak Hanulka przybiera to cos mi sie zdaje ze 1,5 kg od urodzenia ma na plusie :-p (jak miala 2,5 tygodnia to przybrala 800g:-p)

a tu cisza niesamowita...weekend ;-)

chyba pojde do lazienki sobie porobic jakies pierdoly przy sobie

kochane co się
dzieje:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

wczoraj o 21 z minutami byłam ostatnia,a DZIŚ po 12 jestem PIERWSZA:baffled::baffled::baffled::baffled:
jak to co Kasiu , żony zajmują się mężami itp., id....a ja "dla odmiany" w weekend pracuje :dry: no ale dzis była ostatnia miejska impreza w tym roku wiec luz :-p.

Nianiu witaj...czy już Ci mówiłam ze pozytywną energią bije od Ciebie na odległość ?? fajnie Cię widzieć taka promienną w awatarze :tak: i nie tylko...

reklama
Do góry