reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
aj nie wiem o co chodzi
idę sobie zrobić koktajlik z truskaweczek, i spadam z neciku bo zaraz przyjedzie mój facecik :)))
a u nas była burza i padał deszcz, to nie mogłam siedziec na kompie, to sobie dzidziolkowi wykroiłam pościelkę i może dziś albo jutro spróbuję machnąć i jeszcze taki przyborniczek na łóżeczko.
chyba jużdziś mnie tu nie bęzie
pozdrowionka dla was i kolorowych snów

kolorowa_kredka pisze:
normal_uvs050614-020.jpg

normal_uvs050614-015.jpg

fotki były robiona jakiś czas temu, może ze dwa miesiące temu mniejszy miał może tydzień a starszy niecałe 2 i pół roczku

Czesc Wszystkim
Dziewczyny ,czy ktoras sie orientuje jak jest z tymi pieniedzmi ,ktore sie podobno dostaje jednorazowo za porod,gdzie to mozna odebrac w Zusie czy w urzedzie miasta bo ja kapletnie jestem zielona.
Jeszcze jedno pytanko czy ktoras z Was wybrala juz przychodnie dla swojego dziecka i lekarza pediatre ,czy mozna to zrobic dopiero po porodzie

Kurcze, jeszcze jedno ja jest u Was z drukami L4 bedziecie mialy wypisane do dnia daty porodu czy tylko do 2 tygodni przed data porodu , a pozniej to juz macierzynskie bedzie lecialo czy sie urodzi czy nie.
Bo ja ide do swojego doktora na wizyte 23 czer.a date porodu mam na 7 lipca i kurcze nie wiem czy mi jeszcze na 2 tyg.wypisze L4 nie wiem czy ja moge go jeszcze o to molestowac czy nie.
Prosze napiszcie jak to u Was jest,bo szkoda by bylo zeby mi macierzynskie szlo jak ja jeszcze mamo nie bede!!!!

reklama
Babulki ja już jestem po wizycie i odetchnęłam z ulgą bo wszystko jest OK.
Moja kruszynka jest malutka i waż około 2800. Główką jest do dołu i powoli kieruje się do wyjścia.
Lekarz powiedział że wszystko jest jeszcze pozamykane ale chyba brzuch mi opadł czyli już niedługo ::)
Teraz na kontrole co tydzień będę chodziła i co tydzień KTG.
Łożysko jest też już dojrzałe czyli teraz tylko czekam na jakieś symptomy porodowe.

Kurko ja zwolnienie mam do 10-07-2005 a termin porodu 11-07-2005 czyli właściwie do dnia porodu.

Do góry