reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dzien dobry!!!

Tusiu jak dobrze ze juz w domku jestes!!! dbaj teraz o siebie bardzo!!!
teskno nam tu bylo bez Ciebie!!!

Fridus widze ze czapeczka zniknela  ;)

a Martuska i Lilus Wy tez szybko do zdrowka wracajcie!!!!! syrop z cebuli i vitaminka c moze pomoze?  ;)

reklama
o mnie tez dzis czeka wyprawa autbusem do miasta (do lekarza) Lukaszniestety nie moze wyskoczyc wczesniej z pracy wiec musze zapakowac Tymcia i wio
a szczerze mowiac dzis w nocy lapaly mnie skurcze i dostaje juz na glowe czy bede potrafila rozpoznac te prawdziwe
no i ta jazda autobusem troszke mnie przeraza :p

Maniu, Ty z dwojką dzieci jedziesz wiec pewnie będzie jeszcze ciężej! Ale oze tym chetniej ktos cie wpusci na siedzenie ;) :D

Wow- wlasnie zaczela sie burza. Hurrrra! Bedzie czym oddychac :) :) :)

o...Gazelaczku o miejsce w autobusie sie nie boje tu zazwyczaj autobusy sa prawie puste i w wiekszosci przemieszczaja sie nimi afro-amerykanie O0 i studenci tyle tylko ze droga dluga-wszedzie daleko :p
jak mieszkalam w Bostonie pamietam taka sytuacje: pewna kobeta jechala do szpitala metrem, nie zdarzyla dojechac i urodzila w metrze :o :o :o

A ja nadal kursuje moja bryczka - chociaz mam coraz wieksze obawy - a jak by mnie tak zlapal skurcz w nozcze lub raczka zdretwiala. Mysle, ze jeszcze chwilka i porzuce kierownice:( - trzeba sie bedzie przestawic na komunikacje miejska - niechetnie :(

Zycze zdrowka wszystkim paniom.

Tusiu witaj z powrotem.

Gazaleczku dzieki za informacje. To bardzo pocieszajace...ale byłam wczoraj u KK i wiesz co ma chyba 24 zapisane porodu ma lipiec!!i mało tego bedzie prawie cały czas sama bo jej koleżanki sa na urlopie (swoja droga nie wiem jak to możliwe hmm??). Juz bardzo niechetnie zapisuje, mówi żeby dzownić. No coż mam nadzieje, że nie urodze zanim nasz lekarz nie wróci z urlopu ...
Mam sie z nim spotkac 29 czerwca na dyzurze i mamy omówic dokładnie plan porodu i pewnie co w razie jakby sie zaczeło bez niego.

Dzień dobry-Tu mąż Moniki czyli Graszki .Właśnie wydrukowałem wasze stronki z Forum i jade do żonki zawieść.Monika całuje i pozdrawia wszystkie panie :)

Witajcie kochane !!
Wlasnie wrocilam ze szpitala !! I wszystko w normie ! Rozwarcie mam na cztery centymetry !! Maluszek ma tetno pow.140 !! Tylko lekarze maja mnie chyba dosyc bo domagam sie zeby wszystko sprawdzali !!!  Moja lekarz powiedziala ze z cala pewnoscia nie doczekam 41 tyg. ale cuda sie zdarzaja !!!
Tusiu super ze jestes z nami !! Ja tez chcialam wyjsc wczesniiej na zadanie ale mnie nie puscili !! I nie dawaj sie cisnieniu !!!
Klaudius Ja tez ostatniej nocy mialam bolesne skurcze i bardzo dlugie !! Pytalam w szpitalu i powiedzieli ze to normalne !!
Asiolku i Maniu ale wy kochane jestescie ja tez mam taka cicha nadzieje ze i moj maluszek doczeka sie swojego kacika !!
No i dziewczyny nie dajcie sie zarazkom !! Chyba jakas grypa na forum panuje ?

reklama
Dziewczyny,
Ale Wam zazdroszczę, że to już!!
Mi już się nudzi ta ciąża. Moim zdaniem druga ciąża powinna trwać jakieś 4 miesiące, bo już sie wszystko wie, i szkoda czas na więcej!!
Ale macie fajnie. Pozdrawiam Was cieplutko i czekam na październik! :(

Do góry