anusia_80
lipcowa mama 2005
Liluś, duuuuuuużo zdróweczka
uważaj na siebie, żebys nie zaraziła dziewczynek
uważaj na siebie, żebys nie zaraziła dziewczynek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakby nie bylo tak mocno to bys sie nie podniosla;-)AŁAAAAA, nie tak mocno, to BOLI!
Stary spaslak mi nie pokazal zadnego listu od ciebieList do Mikołaja, to ja już w listopadzie napisałam, hihi.
Ale niespodzianki też lubię, byle były ze strony Bielizna, bielizna damska i m
no no no! tzrecia dusza na sumieniu;-)Edzia, właśnie ściągnęłam program do robienia fotoksiążki
i po cos sie przyznawala mimo wszystko podziwiam ze udalo ci sie to tak poskladac;-):-)he he dziekuje kochane ale wredna bym była gdybym sie nie przyznała
ja to tylko złozylam i udekorowałam a wszystkie czesci piernikowe i cukierkowe pochodziły stąd
Nie jestem niestety taka zdolna zeby piec takie cuda ale to miłe ze ktoś we mnie wierzy hihih :-):-):-)
noo!Julka se leży, a Maciek od rana też bawi się sam :-) Kurna, czyżbyśmy były wyrodnymi matkami??? Nieeeee, to nasze dzieci są takie super samodzielnie, nie??
w tym roku wyjatkowo robie im prezenty-bo sie wszyscy zjezdzaja.:-) jedna dostaje kolczyki bo chodzilo o drobiazg. druga portki bo mnie prosila o kupienie ich w zarze(u niej na ukrainie nie ma), po prostu nie wezme pieniedzy, trzecia sie wygadala ze uwielbia film "Frida" to dostanie! a kolega dostanie torbe na aparat bo cale wakacje mnie wkurzalo, ze wydal 600euro na sprzet, a potem byl strach go gdziekolwiek zabrac, np na plaze, zeby sie nie stluklo cos, albo piasek nie dostalOlivia robisz prezenty nawet kolezankom i kolegom? Szacunek ze masz pomysły na to wszystko
to i ja sie melduje choc nie wywolana zostalam
mnie chorobsko dopadlo,gardlo boli ze ledwo mowie i lekko goraczkuje - i wogole ejstem w nie sosie
takze poczytam tylko co tam u was
ja od kilku lat juz stosuje metode zapisywania pomyslow na gwiazdkowe prezenty. czasem z kims rozmawiam i ten ktos sie wygada co potrzebuje albo o czym marzy. wtedy sobie to w organizerze zapisuje i na gwiazdke jak znalazl:-)
zdroweczkamnie chorobsko dopadlo,gardlo boli ze ledwo mowie i lekko goraczkuje - i wogole ejstem w nie sosie
sen straszny ale ja sie juz nie boje jak mi sie cos ze smiercia sni. wytlumaczyla mi kolezanka co sie zajmuje troche snami ze "smierc" w snach ma tylko pozytywne znaczenie-zwykle jest to jakas zmiana na lepsze, rozpoczecie nowego etapu. mi sie juz kilka razy przysnila smierc osob ktore znam i wszystkie ciesza sie doskonalym zdrowiem!:-)a wogole to mialam masakryczny sen dzisiaj...ze uciekalam z Milena przed... smiercia a ona nas gonila i zabijala innych ludzi ''po drodze''za nami porazka sen
Pomysł super, tylko skąd ty kobito na to wszystko kasę bierzesz???? Aaaaa, zapomniałam, że przecież masz bogatego kochanka ;-):-)w tym roku wyjatkowo robie im prezenty-bo sie wszyscy zjezdzaja.:-) jedna dostaje kolczyki bo chodzilo o drobiazg. druga portki bo mnie prosila o kupienie ich w zarze(u niej na ukrainie nie ma), po prostu nie wezme pieniedzy, trzecia sie wygadala ze uwielbia film "Frida" to dostanie! a kolega dostanie torbe na aparat bo cale wakacje mnie wkurzalo, ze wydal 600euro na sprzet, a potem byl strach go gdziekolwiek zabrac, np na plaze, zeby sie nie stluklo cos, albo piasek nie dostal
Czyżby się pani Anthea'i naoglądała??????? Coś mi tu pachnie perfekcyjną panią domu :-)Jezusku sprzatam juz 2 h a nic nie widac.............
zaraz musze wywalic te nascie worow ze smieciami............