reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Dobry wieczór ;-):-):-)

Kasiu sto lat kochana z okazji urodzin!!!!!!:sorry2::sorry2::sorry2:

tort.jpg

:szok::szok::szok:mniam:-p:-p:-p
i od nas też:-):-):-) Wszystkiego najlepszego !:-):tak:

reklama
Iwonka ubranka lux :cool2:
Kasiu zdrówka dla Martyni i bardzo sie ciesze,że z Tobą wszystko ok :tak::-)
Elwiski dla zdrowiejącego braciszka
To straszne ze ten maluszek Twojej sąsiadki taki chory po szczepieniu :-( mam nadzieje,ze wszystko sie dobrze skończy.
Weronika tez chorowita a to szczepienie zniosła bardzo dobrze

Gazelko trzymam mocno kciuki zeby sie u Was wszystko szybko wyprostowało :elvis::elvis::elvis:
Hanti na złapanie świątecznego nastroju jeszcze przed strojeniem choinki polecam pocięcie na plasterki cytryny i pomarańczy i poukadanie tych plasterków na grzejniki :tak: owocki sie ładnie wysuszaą i mozna wykorzystac je potem jako ozdoby choinkowe a w domku unosi sie piękny zapach :tak:
Ja nabijam jeszcze pomarańcze gożdzikami i stawiam po sztuce w każdym pomieszczeniu mmmmmm piękny mam zapach świąteczny polecam !
Widze,ze i was pogoda dzisiaj przymulała maksymalnie :wściekła/y: ja niestety musiałam w ta pogode raniutko biegac po urzedach :wściekła/y: bleeeeee

Hanti na złapanie świątecznego nastroju jeszcze przed strojeniem choinki polecam pocięcie na plasterki cytryny i pomarańczy i poukadanie tych plasterków na grzejniki :tak: owocki sie ładnie wysuszaą i mozna wykorzystac je potem jako ozdoby choinkowe a w domku unosi sie piękny zapach :tak:
Ja nabijam jeszcze pomarańcze gożdzikami i stawiam po sztuce w każdym pomieszczeniu mmmmmm piękny mam zapach świąteczny polecam !
Widze,ze i was pogoda dzisiaj przymulała maksymalnie :wściekła/y: ja niestety musiałam w ta pogode raniutko biegac po urzedach :wściekła/y: bleeeeee

a już miałam wyrzucić łupiny z pomarańczy, poukładam w pokoju na grzejnikach niech sobie pachną.........
tez mam juz ochote na swieta, dzisiaj z rozkosza ogladałam sobie sliczne ozdoby choinkowe na stronie Ikeii :-p:sorry2::sorry2::sorry2:

73569_PE190350_S4.jpg

73528_PE190307_S4.jpg

U nas z prezentami gwiazdkowymi tak pól na pól
Dla Weroniki mamy juz wszystko- dostanie ośmiornice ciastolinową i ksiązeczke z puzzlami oraz całą mase kolorowanek ( moje dziecko ostatnio wyżywa sie plastycznie)
My z G robimy sobie jak co roku prezenty razem tzn razem jedziemy na zakupy i kupujemy sobie pod choinke to co nam sie podoba a takie prawdziwe prezenty w tajemnicy robione to jakies tam drobiazgi( dla G jeszcze nie mam bo nic nie wymyslilam) ja sama dostane pewnie jakas ksiazke bo to zawsze trafiony prezent dla takiego mola ksiazkowego jak ja :tak:
Mam juz tez prezenty dla Laury ale o nich nie napisze z wiadomych powodów ( pewna styczniowa mama 2007 podczytuje sobie) :-p
Maja przylatuje w niedziele wiec dla naszych rodziców robimy w tym roku prezenty skladkowe :tak: hi hi ale fajnie :-)

reklama
Elficzku dzięki za propozycję "złapania świątecznego nastroju".......jutro śmigam po cytryny i goździki,bo pomarańcze w domku są:elvis::elvis::elvis:

a co do książki,też dzięki...........zapisałam sobie i poleci mi jutro Damian do biblioteki........możesz mi jakieś szczególnie Ci się podobające ksiażki polecić????? ostatnio wychodzi na to,że czytam,co mi bibliotekarka poleci i nie zawsze jest to wciągające:-p;-):tak:

Do góry