reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dobry wieczór ;-):-):-)

Kasiu sto lat kochana z okazji urodzin!!!!!!:sorry2::sorry2::sorry2:

tort.jpg

:szok::szok::szok:mniam:-p:-p:-p
i od nas też:-):-):-) Wszystkiego najlepszego !:-):tak:

reklama
Iwonka ubranka lux :cool2:
Kasiu zdrówka dla Martyni i bardzo sie ciesze,że z Tobą wszystko ok :tak::-)
Elwiski dla zdrowiejącego braciszka
To straszne ze ten maluszek Twojej sąsiadki taki chory po szczepieniu :-( mam nadzieje,ze wszystko sie dobrze skończy.
Weronika tez chorowita a to szczepienie zniosła bardzo dobrze

Gazelko trzymam mocno kciuki zeby sie u Was wszystko szybko wyprostowało :elvis::elvis::elvis:
Hanti na złapanie świątecznego nastroju jeszcze przed strojeniem choinki polecam pocięcie na plasterki cytryny i pomarańczy i poukadanie tych plasterków na grzejniki :tak: owocki sie ładnie wysuszaą i mozna wykorzystac je potem jako ozdoby choinkowe a w domku unosi sie piękny zapach :tak:
Ja nabijam jeszcze pomarańcze gożdzikami i stawiam po sztuce w każdym pomieszczeniu mmmmmm piękny mam zapach świąteczny polecam !
Widze,ze i was pogoda dzisiaj przymulała maksymalnie :wściekła/y: ja niestety musiałam w ta pogode raniutko biegac po urzedach :wściekła/y: bleeeeee

Hanti na złapanie świątecznego nastroju jeszcze przed strojeniem choinki polecam pocięcie na plasterki cytryny i pomarańczy i poukadanie tych plasterków na grzejniki :tak: owocki sie ładnie wysuszaą i mozna wykorzystac je potem jako ozdoby choinkowe a w domku unosi sie piękny zapach :tak:
Ja nabijam jeszcze pomarańcze gożdzikami i stawiam po sztuce w każdym pomieszczeniu mmmmmm piękny mam zapach świąteczny polecam !
Widze,ze i was pogoda dzisiaj przymulała maksymalnie :wściekła/y: ja niestety musiałam w ta pogode raniutko biegac po urzedach :wściekła/y: bleeeeee

a już miałam wyrzucić łupiny z pomarańczy, poukładam w pokoju na grzejnikach niech sobie pachną.........
tez mam juz ochote na swieta, dzisiaj z rozkosza ogladałam sobie sliczne ozdoby choinkowe na stronie Ikeii :-p:sorry2::sorry2::sorry2:

73569_PE190350_S4.jpg

73528_PE190307_S4.jpg

U nas z prezentami gwiazdkowymi tak pól na pól
Dla Weroniki mamy juz wszystko- dostanie ośmiornice ciastolinową i ksiązeczke z puzzlami oraz całą mase kolorowanek ( moje dziecko ostatnio wyżywa sie plastycznie)
My z G robimy sobie jak co roku prezenty razem tzn razem jedziemy na zakupy i kupujemy sobie pod choinke to co nam sie podoba a takie prawdziwe prezenty w tajemnicy robione to jakies tam drobiazgi( dla G jeszcze nie mam bo nic nie wymyslilam) ja sama dostane pewnie jakas ksiazke bo to zawsze trafiony prezent dla takiego mola ksiazkowego jak ja :tak:
Mam juz tez prezenty dla Laury ale o nich nie napisze z wiadomych powodów ( pewna styczniowa mama 2007 podczytuje sobie) :-p
Maja przylatuje w niedziele wiec dla naszych rodziców robimy w tym roku prezenty skladkowe :tak: hi hi ale fajnie :-)

reklama
Elficzku dzięki za propozycję "złapania świątecznego nastroju".......jutro śmigam po cytryny i goździki,bo pomarańcze w domku są:elvis::elvis::elvis:

a co do książki,też dzięki...........zapisałam sobie i poleci mi jutro Damian do biblioteki........możesz mi jakieś szczególnie Ci się podobające ksiażki polecić????? ostatnio wychodzi na to,że czytam,co mi bibliotekarka poleci i nie zawsze jest to wciągające:-p;-):tak:

Do góry