reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
:-) cześć :-)
znowu pada :wściekła/y: znowu szaro :wściekła/y: znowu dziecko niegrzeczne :wściekła/y:
ale są ziółka babci Pelagii :tak::tak::tak:wiec damy rade :-)

Elfik,co ta za ziółka ???

bo,co do reszty u mnie jest identycznie:wściekła/y:
Hi hi kochana babcia Pelagia to 92 letnia babcia mojej kolezanki
Ona robi ziólka, pyszne ziółka,w składzie mają dziką róze, płatki i nasiona róznych kwiatów jak np bratka, rumianek itp
ich smak i zapach pamietam jeszcze z dziecinstwa bo znamy sie z Kasia(kolezanką) od 7go roku zycia:tak: Wtedy babcia Pelagia robila ziółka i teraz nadal je robi i własnie jak to pisałam to miałam przed sobą kubek pysznych gorących ziółek z cytrynką i miodem mmmniam!

Hi hi kochana babcia Pelagia to 92 letnia babcia mojej kolezanki
Ona robi ziólka, pyszne ziółka,w składzie mają dziką róze, płatki i nasiona róznych kwiatów jak np bratka, rumianek itp
ich smak i zapach pamietam jeszcze z dziecinstwa bo znamy sie z Kasia(kolezanką) od 7go roku zycia:tak: Wtedy babcia Pelagia robila ziółka i teraz nadal je robi i własnie jak to pisałam to miałam przed sobą kubek pysznych gorących ziółek z cytrynką i miodem mmmniam!

na pewno sa pyszne,tylko pozazdrościć;-):-) ja się ratowałam owocową Sagą:sorry2:

Cześć :happy2:

hej :)

W podpis wrzuciłam nową stronkę dzieciaków. Jeśli ktoś ma chęć pooglądać, to zapraszam :-) Na razie aktualna jest tylko Jagódkowa część, Macka będę stopniowo dorzucać :cool2:

Ale fajne zdjątka :-):-):-)

dziewczyny pisałam Wam o tej znajomej właśnie do mnie dzwoniła
żebym tylko ja martyni nie szczepiła bo ona też taka ciągle osłabiona tymi infekcjami
a Jej
malutka coraz gorzej ma problemy z oddychaniem dzisiaj Ją zaintubowali, zapalenie płuc chore gardło, uszy zapalenie dróg moczowych
lekarze mówią tam żeby takim dzieciaczkom co ciągle chorują to lepiej nie podawać tej sczepionki bo potem się takie cuda dzieją:-(
jestem przerażona i to wszystko może być po szczepionce

mam nadzieję że pomogą małej Julce
wiem że to nie jest tak zawsze i każde dziecko inaczej na wszystko reaguje i że większosć dzieciaczków dobrze znosi
ale ja napewno póki co nie szczepię mojej małej:no:

O rety, oby mała wydobrzała jak najszybciej!!!

Kate od nas też najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!

tort9.jpg

reklama
Czesc Kobiety, wpadam, bo mam wolny dzien dzisiaj. Obiad czeka, kartki czekaja, sprzatanie swiateczne czeka, nawet mundurek moj pielegniarski czeka na wypranie, aaa i jeszcze prasowanie czeka, a ja siedze przy kompie, a niech sobie czekaja, moze sie doczekaja:no::-p

Martusia zaj...scie ze w pracy sie uklada dobrze! ale masz fajnie. powiedz tak szczerze, teraz juz bys nie zamienila sie na ponowne siedzenie w domku?;-)
jestem pewna ze z bariera jezykowa Alus sobie poradzi migiem! kilka lat temu znajomi tez wyjechali, do irlandi i ich coreczka poszla tam do przedszkola. nie znala jezyka zupelnie wiec przez pierwszych kilka dni troszke to przezywala. nie mogla zrozumiec ze dzieci nie lapia o co jej chodzi. po kilku dniach oswiadczyla mamie ze ona juz umie mowic po angielsku- zaczela mowic jakies slowa ktore jej zdaniem byly angielskim:-D:-D:-D a teraz mala mowi tak dobrze ze tylko chodzi za rodzicami i ich ciagle poprawia:-D:-D:-D
A wiesz fanie w pracy, zawsze to odskocznia i cos nowego i jak jeszcze pieniadze dostane to juz wogole fajnie, tylko troche mi zal, ze malo czasu z Alusiem spedzam no i ze Slawkiem. Ale dzisiaj np bedziemy od 13-stej do samej nocy razem;-) No i warto napisac, ze Slawek poznal ktore pol dnia dluzsze, bo przeciez siedzi 5 popoludni (?) razem z Alekim :-p Czasem wymieka a czasem widze, ze sie cieszy. Daja rade tylko za dlugo spia razem przez co dziecko za pozno chodzi spac wieczorem, a rano nie ma zlituj sie, matka budzi do przedszkola.

Martuska i Wiki chwalimy za aktywnosc. tylko znow nie znikajcie.:tak:
Staram sie staram w miare moich nowych mozliwosci:tak:

No dobra macie, ale strasznie niewyraźna, bo zrobiłam zdjęcie gazecie aparatem z tel. ;-) Znak rozpoznawczy- plaster na czole :-D
Iwon super, ale fajnie miec taka gazete. W ramki chyba musicie oprawic;-)

dziekuje kochana!!

ja tez sie bardzo ciesze ze od nastepnego tygodnia wracam do pracy!!!:-p:-p:-p:-p

ASIU GRATULACJE Ale fajnie, ze sie udalo. Myslalam o Tobie w tym dniu. Zeby z gorki juz bylo:tak: To co na tym samym stanowisku co przedtem? I Kubu do przedszkola??

a ku ku :cool::cool2:
nie chce nic mówić ale tak po cichutku powiem szeptem tak tylko że chyba wracam do żywych !!!!!!!!!!!!!!!! :D
mam neta u siebie i jeśli siły mi na to pozwolą i czas (bo dopiero uporałyśmy się z allegro) będę zaglądała częściej :) ................chyba że antenka od netu nawali

ale się cieszę :D

Kredzia kope lat. pisz co u Ciebie , gdzie jestes? gdzie Twoja polowa? Pisz kochana pisz!!!! Zdrowiejcie!!!!

To ja też a ku ku;-):-)Dziś po raz pierwszy sama z dwójeczką na placu boju.
Mati z katarem:-(, Kuba też ciut kicha:-(, a mnie boli gardło:-(.
Jak narazie sytaucja opanowana:tak:, nawet ma czas aby tu na sekundkę zajrzec.:tak:
Trzymac kciuki:tak:.

Brunetko super dajesz rade, nie daj sie chorobom, lecz sie czym mozesz. ja jeszcze nei mialam okazji zobaczyc twojego Kubusia :-(

Do góry