reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
A propo pracy zawodowej i ciemności za oknem- ostatnio przepełnia mnie wewnętrzny bunt, że człowiek aby zarobić na chleb musi wstawać do pracy w środku nocy :baffled: Wstaję- ciemno, wychodzę do pracy- ciemno, wychodzę z pracy- ciemno. I kuźwa jasno wtedy, kiedy ja muszę gapić się tępo w komputer :angry: Mam dość nie tyle porannego wstawania, ile tej pogody, szarości, wiecznej nocy. Latem jestem skowronkiem już od szóstej rano, potrzebuję tylko trochę ciepła i słońca :sorry2:

Tylko się przywitam i spadam po padam :-(Normalnie śpię na stojąco. Kurna co to za pogoda???!!!!!

Chciałam tyle napisać, ale zapomniałam, co chciałam :baffled::-)

A już wiem, co chciałam..
Pod choinkę Maciek dostanie znikopis :-) (taki, który ma Lilka) i dużą pakę klocków Lego - bo ostatnio u nas na topie budowanie mostów, garaży, stajni itp. :-)

Rany, pusta lodówka, a mi sie nie chcę ubierać i iść na zakupy, bleeeeeeeeee.

Czy ktoś wie, gdzie się podziewa nasza Elenka????? Martwię się :-(

Aaa, i koleżankę z Krakowa witam :-)

reklama
czesc dziewczynki :-):-)

nie napisze nic nowego.........ciemno, wieje, deszcz......
a ja mam katar i straszny ból gardła, chyba muszę zakupić coś "cięższego" :dry::dry:

ja tez myślę nad prezentami na gwiazdkę, kusi mnie ten znikopis......
no i myślę o klockach Duplo, Klaudia a wy macie te dla dzieciaków, czy jakieś bardziej "dorosłe"???

Do góry