reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć

Cześć :-)

Gazelko kochana - długich wyspanych nocek Ci życzę, żeby Jagódkowa anemia poszła sobie precz, Maciusiowo-Jagódkowe problemy kupkowe zniknęły a Ty żebyś zawsze wyglądała tak młodo i radośnie jak to opisuje Niania
:tak::tak::tak:

Niuńka
witaj :-)

My tez mamy ta biedronkową- fajna jest bo ma kolorowa plansze :tak:

hmm, masz na myśli tę małą dodatkową :confused: A może jednak macie inny znikopis niż my :confused:

Cześć dziewczyny :happy:
Zastanawiam się czy jest możliwość, aby całkiem nowa mamusia mogła dołączyć do waszego grona?

Daria, 29l, Kraków, córcia Zosia, 2,5roku, mąż Robert, pies Frodo - 5 miesięcy :)

Witam serdecznie, pisz jak najwięcej i jak najczęściej :tak: A skąd jesteś?

Ps. Chyba jutro przenosimy się do nowego biura.............Maciek nie może się już doczekać a ja? :nerd: :confused::szok: Jak ja tam będę parkować :confused::szok: Już raz sobie tam przyrysowałam samochód :zawstydzona/y:

reklama
helo
to i ja sie melduje :-)

wczoraj byla u nas rodzinka siora ze szwagrem i dzieciakami pozegnac sie przed wyjazdem do PL na swieta :-(
kurcze sami tu zostajemy i jakos mi przykro kolejne swieta spedzac tutaj :-(
no coz

Asia a ja myslalam ze ty juz dzisiaj do pracy idziesz....no nie ma to jak biurokracja,ale korzystaj z Kubusiem z ostatnich chwil :happy2::happy2:

E-mamo jestem ciekawa czy te fotoalbumy juz do ciebie dotarly?
jestem ciekawa czy ci sie podobaja?co o nich sadzisz?i czy warto? jak juz dojda to daj znac ;-);-) no i szybkiego powrotu do humorku,swieta ida!! :-)

Nenius no nie mow ze wolisz w tej sypialni siedziec noo :-p:-p:-p:-D bo zaczniemy cos podejrzewac :cool2::-D:-D:-D

a ja sie obudzialam z bolem gardla i tak cos czuje ze szybko nie minie :baffled:

co kupujecie dzieciom pod choinke?? macie juz cos wybrane/upatrzone??

rowniez witam nowa kolezanke Orzeszka Laskowego :-)
pisz pisz pisz pisz pisz pisz zebysmy mogly cie lepiej poznac ;-)

Niunka witaj po przerwie
i tez pisz pisz pisz czesciej :-)

a moja Hanulka dzis skonczyla miesiac zycia
qrcze jak ten czas zlecial :shocked2::szok::szok:
wczoraj rodzinka jej nie poznala:-D
Hania sie bardzo zmeinila
no i...robi sie do mnie podobna :-):-):-):-)

Hej...:-)
No jednak niektóre z Was mnie pamiętają:tak:;-)

Co u nas....leci pomalutku...dzieciaczki dotarły się i potrafią spokojnie i bez awantur sie ze sobą bawić, nie chorują jak wcześniej, za to guzy i siniaki są na porządku dziennym. W tamtym tygodniu zaliczyliśmy wizytę w szpitalu i szycie głowy u małego....traumatyczne przeżycie jak dla mnie:sorry2:

Ja wciąż się uczę, pomalutku leci, kończę też kurs na tipsy, a po nowym roku zaczynam robić prawko:tak::tak:
No to tyle u nas

co do prezentu to ja Oliwierkowi kupiłam tak wychwalany na BB znikopis Fisher Price
a Wiki jak na razie płyte i nadal myślę
a co kupujecie dla łosiów?

E-mamo jestem ciekawa czy te fotoalbumy juz do ciebie dotarly?
jestem ciekawa czy ci sie podobaja?co o nich sadzisz?i czy warto? jak juz dojda to daj znac ;-);-) no i szybkiego powrotu do humorku,swieta ida!! :-)

Tak, mam już w domu większą część albumów. Są rewelacyjne, śliczne, super !!! naprawdę polecam:tak:
Najbardziej mnie cieszy fakt, że mam wszystkie najfajniejsze zdjęcia od razu ułożone chronologicznie i opisane, czyli cała robota z wklejaniem do tradycyjnych albumów odpada.
Dzięki za życzenia;-)
Jakoś takoś dodupnie jest, ale to minie prędzej czy później....:sorry2:

1. Nenius no nie mow ze wolisz w tej sypialni siedziec noo :-p:-p:-p:-D bo zaczniemy cos podejrzewac :cool2::-D:-D:-D

2. a ja sie obudzialam z bolem gardla i tak cos czuje ze szybko nie minie :baffled:

3. co kupujecie dzieciom pod choinke?? macie juz cos wybrane/upatrzone??

1. no cóż................:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:, a tak poważnie to fajnie jest bo jak nie ma akurat nic do roboty to mogę z przyjaciółką poplotkować :-), zjeść dobrą zupkę albo ciacho :-)

2. to dużo zdróweczka życzę!!!!!!!!!!! I wszystkim innym chorowitkom też!!!!!!!!!!!!

3. Mamy już puzzle :-):-):-):-):-) (to hicior ostatnich czasów :tak:) + książeczka. Może coś jeszcze dokupię...
Najgorsze jest to, że teściowa mnie wczoraj obarczyła kupnem prezentu od niej (a ona mi zwróci pieniądze) no i chcąc nie chcąc chyba sie będę musiała wybrać do Warszawy do jakiegoś Centrum Handlowego :baffled:. Generalnie to ja zakupy uwielbiam tylko, ze teraz to pewnie będą straszliwe tłumy tam :baffled::baffled::baffled:

a moja Hanulka dzis skonczyla miesiac zycia
qrcze jak ten czas zlecial :shocked2::szok::szok:
wczoraj rodzinka jej nie poznala:-D
Hania sie bardzo zmeinila
no i...robi sie do mnie podobna :-):-):-):-)

no to wszystkiego naj dla Was z tej okazji :-). Rzeczywiście strasznie szybko ten czas leci :tak:.

Nenius, Orzech Laskowy tzn. Daria jest z Krakowa:-p

Ups, no ja po prostu ślepa jestem :zawstydzona/y:

Hej...:-)
No jednak niektóre z Was mnie pamiętają:tak:;-)

Co u nas....leci pomalutku...dzieciaczki dotarły się i potrafią spokojnie i bez awantur sie ze sobą bawić, nie chorują jak wcześniej, za to guzy i siniaki są na porządku dziennym. W tamtym tygodniu zaliczyliśmy wizytę w szpitalu i szycie głowy u małego....traumatyczne przeżycie jak dla mnie:sorry2:

No to tyle u nas

Ups, mam nadzieję, że już jest ok.

co do prezentu to ja Oliwierkowi kupiłam tak wychwalany na BB znikopis Fisher Price
a Wiki jak na razie płyte i nadal myślę
a co kupujecie dla łosiów?

hmm, pojęcia nie mam :nerd:, muszę go podpytać...

Czołem :happy2:

Jak tam po weekendzie? Brzuszki napełnione? (mój tak), nastroje dobre? (mój :tak:), ramionka przez łosiów wyściskane? (moje :tak::-p:tak:)

U nas weekend pod znakiem miłości i znajomych (nie łączyć jednego z drugim :-p;-)) Zaliczyliśmy też zakupy (mam śliczną nową bieliznę :sorry2: ), a dzisiaj zamierzam upatrzyć sobie fajne dżiny i kupuję w Mustangu zajefajny pasek. Wczoraj tak długo się zastanawiałam czy go wziąć (ze względu na kosmiczną cenę :szok:), że w końcu panie zamknęły mi sklep pod nosem :dry: Ale łoś obiecał, że mi go dzisiaj kupi :rofl:

Jeśli kogoś interesuje moja dieta , to przyznam otwarcie, że w ten weekend zrobiłam sobie na nią dyspensę ;-). Zaopatrzyłam się bowiem w nowy karnet na aero bez ograniczeń w którym jest też sauna i od stycznia narzucamy sobie z kumpelą ostry reżim- będziemy chodziły się gimnastykować i pocić conajmniej trzy razy w tyg.
Poza tym, wczoraj przebierając się w sklepowych przymierzalniach po raz pierwszy od dłuższego czasu spojrzałam na swoją figurkę przychylnym okiem :sorry2:, więc chyba widać pierwsze nieśmiałe efekty mojej pracy :ninja2:;-)

Edytko, pisałas o dentyście? Idziesz z Julką pierwszy raz? Czy to jakaś kontrolna wizyta czy jest jakiś inny powód? Kurcze, wiecie że młody jeszcze nie był u zębologa? :zawstydzona/y: Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, ze ma bardzo ładne, białe i proste ząbki, bez żadnych przebarwień i podejrzanych zmian. Ale wiem, że i tak powinnam się w końcu wybrać. jak jest u Was? :nerd:

Asia zdrówka :happy2:

Elf, zdrówka dla małej. Kornel też miał znowu katar i zaczął pokasływać, ale od razu ruszyliśmy z nasivinem i inhalacjami. Mamy sukces, bo choróbsko się nie rozwinęło :happy2:
A co może oznaczać krew w nosku? Czy to może mieć związek z katarem albo podrażnieniem śluzówki? Ostatnio zauważyłam ją u małego dwa razy :confused:

reklama
Hej Niuńka :-):-):-)

Laski, co to ten znikopis, dajcie jakieś namiary, nie bądźcie takie :sorry2:

A z nowych zabawek młody dostał tablicę z kredami i garaż dwupoziomowy (winda, zjazd, miejsca parkingowe i inne bajery). Fajna sprawa dla małych automaniaków takich, jak mój :happy2:

Do góry