reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Iwon my mamy ten znikopis co Hanti pokazuje i jest super!
Mila go dostala od kogos z pracy Karola z okazji przyjazdu tutaj

drogo kosztuje ale jest bombowy,zupelnie inny od tych co mialysmy wczesniej,najbardziej dzieciakom podoba sie ze jak sie chce zmazac to w dol trzeba samemu pociagnac ale w gore automatycznie samo ''leci''

do jutra Nenius

ja tez sie zbieram,swoje odpoczelam przed kompikiem a teraz lece do kuchni a potem na prasowanie

papaa

Lilka- wkleiłam na zwierzakach;-)

Edzia, rozumiem Twoją nerwicę, bo mnie też parę razy coś trafiało, jak się nagimnastykowałam w kuchni, a bąbel wygiął się w pałąk na sam widok talerza nawet nie racząc chociaż spróbować moich specjałów :angry: Np. ostatnio zrobiłam super smaczną gęstą grochówkę, a na drugie schab duszony w sosie grzybowo-pieczarkowym z lanymi kluseczkami. Gówniarz mały nic nie ruszył :baffled::sorry2:

u mnie to stan permanentny:shocked2:
Teraz stwierdziła ze to pizza a nie makaron i też nie je:no:

Hihi, wrzucę w pierwszej wolnej, Aj promys ;-)

no dobra to Cię trzymam;-);-)

Ja wogóle nie czuję tej przedświątecznej atmosfery, nawet tej bieganiny, na spokojnie robie porządki w domu, ciastek nie piekę :-p zamówiłam u kucharki weselowej 2 kg...chyba nam tyle straczy:cool2: poza tym jakoś nie cieszę się na te święta, w sumie wcale nie wiem dlaczego:-:)-(

dentystę zaliczyliśmy jeszcze na koniec wakacji,poszłam z Otylcią przy okazji mojej wizyty.........najpierw jej opowiadałam,jak to będzie i co pani doktor zrobi,doktorka dała Otylci pobawic się lusterkiem dentystycznym,zrobiła jej przejażdżkę na fotelu i skutek był taki,że Otylcia nie chciała wyjść z gabinetu..........po wizycie wszystkim w domu sprawdzała zęby bronią z bionicla Damianowego(podobne do lusterka):-p:tak::-)

Ja wogóle nie czuję tej przedświątecznej atmosfery, nawet tej bieganiny, na spokojnie robie porządki w domu, ciastek nie piekę :-p zamówiłam u kucharki weselowej 2 kg...chyba nam tyle straczy:cool2: poza tym jakoś nie cieszę się na te święta, w sumie wcale nie wiem dlaczego:-:)-(

a ta róża i czekoladki?:-p;-):confused: hmmm wiesz coś więcej :-p?

To muszę się rozejrzeć w tesco, bo do Biedronki mi nie po drodze ;-) Albo wyślę łosia (te tłumy..;-))

Iwon w Tesco było kilka znikopisów w różnych cenach,więc na pewno coś kupisz,bo ten co akurat wkleiłam jest dość drogi........a co do tłumów w sklepach przed świętami,to ja ich też nienawidzę,a w tym roku sama z dziećmi muszę zrobic świąteczne zakupy:baffled::-:)zawstydzona/y::no:

reklama
hello, wpadam przywitac się. Ja w biegu. Qrcze, jakies prezenty trzeba kupic, tylko kiedy???

Niunka, super że przypomnialas sobie o nas ;-):-):tak:

Do góry