reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Cześc!
Ja czytam Was co wieczór ale sił na pisanie to mi już brakuje
Składam serdeczne życzenia wszystkim którzy ostatnio świętowali i Gazelko wszystkiego naj naj i życzę Ci przespanych nocy bo wiem że tego potrzebujesz

Hanti Kasiu co do malowania to oczywiście też to przerabiamy i Nati ma już chyba większośc bezbarwnych pomadek z Rossmana bo wszyscy już wiedzą czym ostatnio się zajmuje i zawsze jej przynoszą (dostała też taką torebkę kosmetyczkę dodam że to już druga bo pierwszą zgubiła z całą zawartością na spacerze i tylko wybrani mogą jej dotykac) ale ostatnio moja mama pokazała jej cienie do powiek i pozwoliła pomalowac sobie po swojej rece i jak nikt nie widział to zakradła sie do łazienki i wypackała sporą częśc kosmetyków babci - ja TYLKO ZAŁOWAŁAM ZE NIE BYŁO APARATU POD RĘKĄ

reklama
Widze że co do prezentu Mikołajkowego to u Nas też był znikopis i jest to super zabawka ale to już nasza druga bo pierwsza już lekkko zniszczona i trochę za mała była

Hejoooo :-)
No wreszcie przestało padać wiec moge jakies przyzwoite zakupy zrobić :tak:
Weronika nadal smarka ale poza tym nic sie wiecej nie dzieje wiec biore ją ze soba :tak:
Ale najpierw kawa ;-)

widzimy:tak::tak::tak:
Elf a ile już G jest w Hiszpanii :confused:bo nie mogę sobie przypomnieć kiedy wyjechał:sorry2:
Wiki Grzesiu wyjechał 4go lipca :tak::tak::tak:

czesc sobotnio :-)

dla mnie zaczal sie weekend :-) wczoraj caly dzien latalam po mieszkaniu ze az blyszczy-wykorzystalam sytuacje ze Hania caly dzien prawie spala,a starszak abwil sie ladnie

teraz luzik

Hanti u nas malowanie zaczelo sie jakos w wakacje jak Milena dorwala gdzies moja palete z cieniami do powiek
teraz od czasu do czasu jak znowu cos wygrzebie mi to sie pomaluje

Elfik to faktycznie kawał czasu jak sie z Grzesiem nie widzisz :shocked2: wspolczuje takiej rozłaki...pewnie zyjesz tym jego przyjazdem :-) zreszta...wiem cos o tym i wyobrazam sobie twqoja radosc

ide do kuchni kawke sobie zrobic bo cos mnie muli

Czesc, melduje się i ja :cool2: Anybody home??:-p

no wiec na szybko kilka informacji:
- w piatek byl ostatni dzien mojej pracy az do powrotu z macierzynskiego :-p wiec jest git , zamierzam to dobrze wykorzystac bo to drugi i ostatni raz w zyciu:-)
- Maksio ju tydzien u babci :-) jutro dolączam do niego i tak az do 20 grudnia :tak:Kompa zabieram ze sobą wiec bede wreszcie miała wiecej czasu na BB.

Potem wracam do wa-wy na wizyte u gina i jade(juz z łosiem) do rodziców na swieta
...a po swietach do krynicy górskiej na tydzien do SPa :-):-):-)

- Remont idzie pełną parą:cool2: Parter naszego domu wyglada jak plac budowy, wiec jest mega jazda :tak:ale na maksa mnie cieszy, ze to wszytsko w końcu się dzieje :-pwiec jak dla mnie moze byc plac budowy hihi
Poza tym pracuja u nas 4 super mięsa wiec mam super widoki :cool2::cool2::cool2:Az jestem zdzwiona, ze taka ekipa 'mięsna' się zebrała :-p

Dzis mamy z łosiem ostatni wieczór przed nasza tgodniową rozłąkąm wiec jedziemy zaraz na kolacje i do kina na "1408" horror, podobno niezły..
Relacje zdam :tak:

No to kisssski laski.

Aaaaaaa Gazelko kochana sto lat skarbie !!!!!!

A Wam w tajemnicy powiem, ze widziałysmy się z Gazelką ostatnio u naszego wspolnego gina. Nasza Dorotka wyglada jak kolezanka z liceum, a nie matka dwójki dzieci. I nie ma ani grama oponki o której gdzies pisała :tak:

A mój Marcel wazy 450 gram :-) i ma 22 cm :-) I ma śmieszny nosek:-)

Dorotko i ja dołączam się do życzeń urodzinowych. Oby jak najwięcej tych pięknych uśmiechów gościło na twojej licealnej twarzyczce :-) Żeby twoi mężczyźni wielbili Cię i nosili zawsze na rękach, a Jagódka wyrosła na taką pełną gracji Gazelkę jak jej mamusia! :elvis::elvis::elvis:

To mówiłam ja: mama Maciusia :-)

hej hej czy jest tu kto????:rofl2::rofl2::rofl2:

witam niedzielnie............

cos tu nas mało ostatnio, co???

loos pojechał sobie, Kuba szaleje a ja sie zastanawiam jak spedzic chyba moja ostatnia niepracujaca niedziele :-p:-p:confused::confused::confused:

reklama
Do góry