reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześc!
Ja czytam Was co wieczór ale sił na pisanie to mi już brakuje
Składam serdeczne życzenia wszystkim którzy ostatnio świętowali i Gazelko wszystkiego naj naj i życzę Ci przespanych nocy bo wiem że tego potrzebujesz

Hanti Kasiu co do malowania to oczywiście też to przerabiamy i Nati ma już chyba większośc bezbarwnych pomadek z Rossmana bo wszyscy już wiedzą czym ostatnio się zajmuje i zawsze jej przynoszą (dostała też taką torebkę kosmetyczkę dodam że to już druga bo pierwszą zgubiła z całą zawartością na spacerze i tylko wybrani mogą jej dotykac) ale ostatnio moja mama pokazała jej cienie do powiek i pozwoliła pomalowac sobie po swojej rece i jak nikt nie widział to zakradła sie do łazienki i wypackała sporą częśc kosmetyków babci - ja TYLKO ZAŁOWAŁAM ZE NIE BYŁO APARATU POD RĘKĄ

reklama
Widze że co do prezentu Mikołajkowego to u Nas też był znikopis i jest to super zabawka ale to już nasza druga bo pierwsza już lekkko zniszczona i trochę za mała była

Hejoooo :-)
No wreszcie przestało padać wiec moge jakies przyzwoite zakupy zrobić :tak:
Weronika nadal smarka ale poza tym nic sie wiecej nie dzieje wiec biore ją ze soba :tak:
Ale najpierw kawa ;-)

widzimy:tak::tak::tak:
Elf a ile już G jest w Hiszpanii :confused:bo nie mogę sobie przypomnieć kiedy wyjechał:sorry2:
Wiki Grzesiu wyjechał 4go lipca :tak::tak::tak:

czesc sobotnio :-)

dla mnie zaczal sie weekend :-) wczoraj caly dzien latalam po mieszkaniu ze az blyszczy-wykorzystalam sytuacje ze Hania caly dzien prawie spala,a starszak abwil sie ladnie

teraz luzik

Hanti u nas malowanie zaczelo sie jakos w wakacje jak Milena dorwala gdzies moja palete z cieniami do powiek
teraz od czasu do czasu jak znowu cos wygrzebie mi to sie pomaluje

Elfik to faktycznie kawał czasu jak sie z Grzesiem nie widzisz :shocked2: wspolczuje takiej rozłaki...pewnie zyjesz tym jego przyjazdem :-) zreszta...wiem cos o tym i wyobrazam sobie twqoja radosc

ide do kuchni kawke sobie zrobic bo cos mnie muli

Czesc, melduje się i ja :cool2: Anybody home??:-p

no wiec na szybko kilka informacji:
- w piatek byl ostatni dzien mojej pracy az do powrotu z macierzynskiego :-p wiec jest git , zamierzam to dobrze wykorzystac bo to drugi i ostatni raz w zyciu:-)
- Maksio ju tydzien u babci :-) jutro dolączam do niego i tak az do 20 grudnia :tak:Kompa zabieram ze sobą wiec bede wreszcie miała wiecej czasu na BB.

Potem wracam do wa-wy na wizyte u gina i jade(juz z łosiem) do rodziców na swieta
...a po swietach do krynicy górskiej na tydzien do SPa :-):-):-)

- Remont idzie pełną parą:cool2: Parter naszego domu wyglada jak plac budowy, wiec jest mega jazda :tak:ale na maksa mnie cieszy, ze to wszytsko w końcu się dzieje :-pwiec jak dla mnie moze byc plac budowy hihi
Poza tym pracuja u nas 4 super mięsa wiec mam super widoki :cool2::cool2::cool2:Az jestem zdzwiona, ze taka ekipa 'mięsna' się zebrała :-p

Dzis mamy z łosiem ostatni wieczór przed nasza tgodniową rozłąkąm wiec jedziemy zaraz na kolacje i do kina na "1408" horror, podobno niezły..
Relacje zdam :tak:

No to kisssski laski.

Aaaaaaa Gazelko kochana sto lat skarbie !!!!!!

A Wam w tajemnicy powiem, ze widziałysmy się z Gazelką ostatnio u naszego wspolnego gina. Nasza Dorotka wyglada jak kolezanka z liceum, a nie matka dwójki dzieci. I nie ma ani grama oponki o której gdzies pisała :tak:

A mój Marcel wazy 450 gram :-) i ma 22 cm :-) I ma śmieszny nosek:-)

Dorotko i ja dołączam się do życzeń urodzinowych. Oby jak najwięcej tych pięknych uśmiechów gościło na twojej licealnej twarzyczce :-) Żeby twoi mężczyźni wielbili Cię i nosili zawsze na rękach, a Jagódka wyrosła na taką pełną gracji Gazelkę jak jej mamusia! :elvis::elvis::elvis:

To mówiłam ja: mama Maciusia :-)

hej hej czy jest tu kto????:rofl2::rofl2::rofl2:

witam niedzielnie............

cos tu nas mało ostatnio, co???

loos pojechał sobie, Kuba szaleje a ja sie zastanawiam jak spedzic chyba moja ostatnia niepracujaca niedziele :-p:-p:confused::confused::confused:

reklama
Do góry