reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Puk puk.....czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?

Nawet nie jestem w stanie nadrobić chociażby ostatnich kilka stron i zupełnie nie wiem co u Was sie dzieje...mam nadzieję że mi to wybaczycie:sorry2:
Widzę baaaaaardzo dużo nowych lipcóweczek
Gratuluję podwójnym mamusiom ich pociech - Gazelce - Jagódki, Lilce - Hani, Ani - Piotrusia, Brunetce - Kubusia!
Nianiu śliczny brzusio!

Chciałabym już tu wrócić na stałe i być na bieżąco, mam nadzieję że mi się to uda:tak:

hej:-)
Niuńka pewnie że pamiętamy:-)
co tam u Was?

Hanti co do wchodzenia na parapet i otwierania okien to ja też to przerabiam, już kilka razy złapałam Oliwiera jak stoi na parapecie i otwiera okno, raz wchodzę do pokoju a Oli stoi w otwartym oknie no szok wtedy przeżyłam, to okno akurat wychodziło na balkon także jakby spadł to może nie skończyło by się tragicznie, ale już kilka razy próbowł otwierać okno w swoim pokoju, a tam już nie ma balkonu i na dodatek pokój jest na piętrze
to okno akurat zabezpieczyłam:tak:

Wiedziałam,że o czymś zapomniałam :sorry2:
Gazelko-Dorotko

Życzę Ci Dnia Urodzin, który przyniesie to, co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście.
Życzę Ci Dnia Urodzin tak miłego jak tylko miłym być może ten Dzień - spędzony w otoczeniu pełnym miłości, przyjaciół i rodziny.

kw6hs7.gif

Ja kupowałam w zeszłym roku przed gwiazdką w Biedronce chyba za 25 zł. Do tej pory działa, więc chyba nie ma sensu kupować bardzo drogich.........

My mamy ten sam i także poleca, zreszta jeszcze tydzień temu widziałam je dalej w biegronce:-)
My tez mamy ta biedronkową- fajna jest bo ma kolorowa plansze :tak:

w tej mojej liscie obecnosci zapomnialam jeszcze o Kasi k:zawstydzona/y:. kasia na wakacjach u rodziny-rozgrzeszona;-)
zapomniałaś chyba o Elen tez :tak::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
aha!:-p

Wiedziałam,że o czymś zapomniałam :sorry2:
Gazelko-Dorotko​

Życzę Ci Dnia Urodzin, który przyniesie to, co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście.
Życzę Ci Dnia Urodzin tak miłego jak tylko miłym być może ten Dzień - spędzony w otoczeniu pełnym miłości, przyjaciół i rodziny.

kw6hs7.gif
o kurcze!
Gazelka! wszsytkiego ale to wszystkiego naj! nich Macius z Jagodka dostarczaja ci sto razy wiecej radosci niz zmartwien. i maz tez niech bedzie idealem! a ty sama zebys miala zawsze powody do zadowolenia!:-)

zapomniałaś chyba o Elen tez :tak::sorry2::sorry2::sorry2:
tez, ale Elen juz przeprosilam i sie podlizalam.;-):-p a teraz sobie zdalam sprawe ze Kasie tez pominelam. wybaczcie dziewczyny to nie takie latwe:sorry2:

Do góry