nenius
Przyjaciółki 2008
Dobra, ja się zbieram. Pa!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to niestety temat nie na wątek otwarty....tajemnicza jesteś
Ja kupowałam w zeszłym roku przed gwiazdką w Biedronce chyba za 25 zł. Do tej pory działa, więc chyba nie ma sensu kupować bardzo drogich.........
My tez mamy ta biedronkową- fajna jest bo ma kolorowa planszeMy mamy ten sam i także poleca, zreszta jeszcze tydzień temu widziałam je dalej w biegronce:-)
zapomniałaś chyba o Elen tezw tej mojej liscie obecnosci zapomnialam jeszcze o Kasi k. kasia na wakacjach u rodziny-rozgrzeszona;-)
aha!nic...
o kurcze!Wiedziałam,że o czymś zapomniałam
Gazelko-Dorotko
Życzę Ci Dnia Urodzin, który przyniesie to, co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście.
Życzę Ci Dnia Urodzin tak miłego jak tylko miłym być może ten Dzień - spędzony w otoczeniu pełnym miłości, przyjaciół i rodziny.
tez, ale Elen juz przeprosilam i sie podlizalam.;-) a teraz sobie zdalam sprawe ze Kasie tez pominelam. wybaczcie dziewczyny to nie takie latwezapomniałaś chyba o Elen tez