reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Puk puk.....czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?

Nawet nie jestem w stanie nadrobić chociażby ostatnich kilka stron i zupełnie nie wiem co u Was sie dzieje...mam nadzieję że mi to wybaczycie:sorry2:
Widzę baaaaaardzo dużo nowych lipcóweczek
Gratuluję podwójnym mamusiom ich pociech - Gazelce - Jagódki, Lilce - Hani, Ani - Piotrusia, Brunetce - Kubusia!
Nianiu śliczny brzusio!

Chciałabym już tu wrócić na stałe i być na bieżąco, mam nadzieję że mi się to uda:tak:

hej:-)
Niuńka pewnie że pamiętamy:-)
co tam u Was?

Hanti co do wchodzenia na parapet i otwierania okien to ja też to przerabiam, już kilka razy złapałam Oliwiera jak stoi na parapecie i otwiera okno, raz wchodzę do pokoju a Oli stoi w otwartym oknie no szok wtedy przeżyłam, to okno akurat wychodziło na balkon także jakby spadł to może nie skończyło by się tragicznie, ale już kilka razy próbowł otwierać okno w swoim pokoju, a tam już nie ma balkonu i na dodatek pokój jest na piętrze
to okno akurat zabezpieczyłam:tak:

Wiedziałam,że o czymś zapomniałam :sorry2:
Gazelko-Dorotko

Życzę Ci Dnia Urodzin, który przyniesie to, co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście.
Życzę Ci Dnia Urodzin tak miłego jak tylko miłym być może ten Dzień - spędzony w otoczeniu pełnym miłości, przyjaciół i rodziny.

kw6hs7.gif

Ja kupowałam w zeszłym roku przed gwiazdką w Biedronce chyba za 25 zł. Do tej pory działa, więc chyba nie ma sensu kupować bardzo drogich.........

My mamy ten sam i także poleca, zreszta jeszcze tydzień temu widziałam je dalej w biegronce:-)
My tez mamy ta biedronkową- fajna jest bo ma kolorowa plansze :tak:

w tej mojej liscie obecnosci zapomnialam jeszcze o Kasi k:zawstydzona/y:. kasia na wakacjach u rodziny-rozgrzeszona;-)
zapomniałaś chyba o Elen tez :tak::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
aha!:-p

Wiedziałam,że o czymś zapomniałam :sorry2:
Gazelko-Dorotko​

Życzę Ci Dnia Urodzin, który przyniesie to, co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście.
Życzę Ci Dnia Urodzin tak miłego jak tylko miłym być może ten Dzień - spędzony w otoczeniu pełnym miłości, przyjaciół i rodziny.

kw6hs7.gif
o kurcze!
Gazelka! wszsytkiego ale to wszystkiego naj! nich Macius z Jagodka dostarczaja ci sto razy wiecej radosci niz zmartwien. i maz tez niech bedzie idealem! a ty sama zebys miala zawsze powody do zadowolenia!:-)

zapomniałaś chyba o Elen tez :tak::sorry2::sorry2::sorry2:
tez, ale Elen juz przeprosilam i sie podlizalam.;-):-p a teraz sobie zdalam sprawe ze Kasie tez pominelam. wybaczcie dziewczyny to nie takie latwe:sorry2:

Do góry