reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Laski, jestem w pracy i własnie posłaniec przyniósł mi jedna czerwona róże, taka duuużą i pudełko czekoladek:szok::szok::szok:
czy ja mam wielbiciela:szok::szok::confused::confused:
bo łosia nie stac na taki gest:no::no::no: nawet by na to nie wpadł:dry:

Woooow Ania :-) A może jednak łoś poszedł po rozum do głowy... Jak ją zostawisz w pracy a potem okaże się, że to on, to dopiero będzie jazda :-)
Nie wiem, może ja naiwna jestem, ale myślę, że to On :szok: No chyba, że nam o wszystkim nie mówisz...:-D;-)

wow! Hanti to masz calkiem ciekawie! notabene akcje z parapetem tez u mnie przerabialo w rodzinie jedno male dziecie. wyszla i stala na zwenetrznej stronie parapetu! zobaczyl ja jej kuzyn o dwa lata starszy. wlecial do domu do ciotki i z przerazona mina wykrzyczal ze Ola stoi na oknie!:no:[

Ha! To ja Ci na to z przyjemnością oświadczę, że przyszli tralala :-) o 14:05. Oczywiście bez problemów sie nie obyło bo nie mogli znaleźć jakiejś skrzynki...o 16 okazało się, że jest gdzieś w garażu na suficie :szok:. No ale w każdym razie telefon i fax już działają :-). Jeszcze tylko internet i możemy zaczynać pracę w nowym biurze. Tylko do kiedy to potrwa :confused:
a dali jakis termin? jak tak to dzien po terminie jak pisalam cieplymi i przyjemnym glosem skarga!:tak::tak:

A mój mężulek wczoraj wymyślił, że za tydzień jedziemy na weekend do Krynicy :-) Zamiast sprzątać przed świętami, będziemy się byczyć i knajpić, hihi :-)
fajny mezulek!:tak::-)

No więc stwierdziłam, że im więcej ja zjem, tym mniej zje on :-);-) Oczywiście to wszystko dla jego dobra :-D
Klaudia doceniam twoje poswiecenmie dla dziecka. wszystkie powinnysmy brac z ciebie przyklad;-):-D

Laski, jestem w pracy i własnie posłaniec przyniósł mi jedna czerwona róże, taka duuużą i pudełko czekoladek:szok::szok::szok:
czy ja mam wielbiciela:szok::szok::confused::confused:
bo łosia nie stac na taki gest:no::no::no: nawet by na to nie wpadł:dry:
:-) to sie nie zastanawiaj tylko sobie zerkaj na ta roze i ciesz sie!:-) nie wazne od kogo:tak:

chyba ja zostawię w pracy, bo zazdrośc łosia nie zna granic, a po andrzejkach wole go nie prowokować;-);-):-D:-D:rofl2::rofl2:
a co bylo w andrzejki?:-p

nie, to nie on...:no::no::no: znam go i znam jego zapędy...nie on:-:)-:)-(
wole nie brac do domu, bo wojna garantowana...nie możemy sie ostatnio porozumieć :-(
no co ty! bierz do domu! jak od loska to nie ma problemu a jak od innego to zawsze mozesz powiedziec ze ktos zapomnial to sobie wzielas:-p

Joasia, domyslam sie ze gdzies sie pochwalilas ze cie przyjeli do pracy i stad te gratulacje. tak wiec gratuluje i ja!!!:-):tak:

Brunetko, widze ze sobie musisz radzic swietnie-pierwszy dzien sam na sam z dwojeczka a ty nawet na BB zajrzalas!:-)

w tej mojej liscie obecnosci zapomnialam jeszcze o Kasi k:zawstydzona/y:. kasia na wakacjach u rodziny-rozgrzeszona;-)

cos jeszcze chcialam ale mi pozaznaczane posty nie wyswietlilo, tylko czesc z nich i juz nie pamietam!:sorry2:

reklama
Do góry