czesc dziewczyny
ja tak na chwileczke poczytac co u was
Lila tak wogole to ogromne GRATULACJE pieknej coreczki!!!!!!!!
Tak cie czytam i chyba super dajesz sobie rade z dwojeczka? Hania tez taka grzeczna jak Milenka? Tak samo dobre spanie ma?
Niczego ani nikogo nie chce tu zaczarowac, bo to przeciez
Elfica czarownica
Martusiu dziekuje
co do Hani to nie jest taka jak Mili,teraz przekonujemy sie co to znaczy miec dziecko w domu..zrobilam jej test z jezyka niemowlat i wychodzi ze mam Wrazliwca
normalnie opis zgadza sie w 100%
najgorsze jest to ze Hania nie za bardzo toleruje tate...zaraz ryczy bo chce do mnie
w sumie mnie to nie dziwi,bo Karol sam sie do niej nie garnie a raczej ucieka,bo nie lubi jak ona mu wyje,ale pracujemy nad tym i jest stopniowo lepiej
duzo widze ciezkoch dni przede mna
i juz sie ciesze ze dobijamy do kocna pierwszego miesiaca...niech tez czas leci szybko
a co do dawania sobie rady z dwojeczka to hmm...nie za bardzo wszystko idzie połaczyc,pogodzic...kazdego dnia jest lepiej bo od urodzenia Hani jestem sama z dwojką,i kazdy dzien to jakis sukces w organizacji ale
np. Milena jest pokrzywdzona bo gdy ma jakąs potrzebe np.przytulenia sie czy jedzenia,a Hania daje do wiwatu to biedna musi czekac
w rekompensacie wieczory mamy dla siebie, kapiemy sie razem (Mila w wannie jak pod prysznicem,potem chwile pobawie sie z nia jak wychodze,)no i..spimy razem i wtedy sie przytulamy i mamy czas chwile dla siebie tak calkeim dla siebie
no i wlasnie...Karol spi u Mileny w pokoju a ja z Hania i Milena w naszej sypialni
normalnie jazda hahaaa,wszystkie 3 baby na jednym lozku
ale Mila sie nie budzi jak Hania placze w nocy,Hania zas nie zawsze chce spac w swoim lozeczku,bo musi mnie czuc,no i tak spimy
a teraz w ramach zastepstwa za
Nenius sprawdze obecnosc;-)
Iwon, obecna. bravo. kociol w pracy minal? liczymy na pani obecnosc
Gazelka,
Lilka, Ania.g i
Brunetka sa na prawach specjalnych, dwojka maluchow to nie przelewki
dobra jestes
dziekuje za usprawiedliwienie mnie ;-):-)
Kredzia witaj i zagladaj czesto :-) fajnie ze wracasz do nas :-)
Elfik fajny Mikołaj :-)
u nas Mikolaja nie bylo...tata olał sprawe jesli wogole pamietal
bylismy w centrum i myslalam ze cos zreflektuje bo na chwile sie oddalil od nas z tajemniczym usmiechem ale...jak sie spotkalismy spowrotem to nic nie mial
no i nic nie dostalysmy
za to w sklepie jak bylismy kupilam slodycze i teraz mamy co nie co z Milą na osłode
no to nadrobilam,odezwalam sie i...ide sprzatac bo Hania zasnela
papaaa