reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć:-)
ale ponury dzionek, u nas jeszcze nie pada, ale jest paskudnie:dry:
wypiłam 3 kawy a i tak padam:baffled:

nadrabiam, ale cos tego malutko....
rany u nas tez paskudnie i wlaśnie lac zaczęło
bleeeeee:angry:
je też chyba pójdę po Eurespal do apteki,bo w nocy Otylka śpi(bez światów i charczeń) i w ogole nie kaszle,za to w dzien dusi się i ma katar........mam dosyć ręce mi opadają:-:)-:)-(
U nas tylko na recepte ten Eurespal

u mnie leje na całego,świata nie widać,tak mam mokre okna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a miałam ochotę do rossmana się wybrać,bo u nas dziś WIELKIE OTWARCIE:zawstydzona/y:
Odradzam- masa ludzi , krzyku i duszno
Fuj!

reklama
mój łosiek juz do domku jedzie.........liczy,że koło 18 juz do domku zawita.........tralalala:happy:

a ja z dzieciakami jadę dzisiaj po paczki zakładowe,bardzo jestem ciekawa,czy coś wymyślili,bo w zeszłym roku nie wysilili się w ogóle,był bałagan i zdenerwowani rodzice oraz rozryczane dzieci:confused::confused::confused:

mam pytanie do mam dziewczynek:
Czy Wasze córeczki chcą się malować?,mam od jakiegoś czasu problem z Otylką,bo ona chce sie malować i z dziką pasją bierze sie za moje malowidła,a ostatnio ubzdurała sobie,że mam jej paznokcie malować(widziała,jak robi to moja siostra)

muszę jej kupić,jakieś kosmetyki przeznaczone dla dzieci........może wiecie,coś na ten temat.........pilnie potrzebuję pomocy

Hmmm, coś mi się wydaje, że już kiedyś podobnego tańczącego Elfa widziałam :-);-)

wczoraj Wam nie napisałam ,jakie to moje kochane dziecię ma pomysły...........robiłam herbatę w kuchni dla Otylci,a ona otworzyła sobie okno i wyszła przez nie,siadła na parapecie i krzyczy do mnie Mamusiu oglądam siamochody

gały mi wyszły o tak:szok::szok::szok:,dobrze,że parapet jest nad balkonem i jedną ręka Otylia trzymała się klamki od mniejszego okna.........wiecie co ręce mi czasem opadają na pomysły mojej pocieszki
O rany, ale bym miała stracha.:szok:

Tak w ogóle to podejrzewam ze to bedzie u nas związane z alergia i mysle ze moze od mleka krowiego.
Małą znowu obsypało na pupci i przedramionkach :-(
Odstawiłam krowie mleko i zobaczymy co sie będzie dalej działo.
Kurcze Maćka po tym krowim właśnie też obsypało na pupce. Od tygodnia nie pije "łaciatego" , plamy spod kolan i krostki z pupki znikły, ale za to ma jeszcze na zewnętrznej części ramion powyżej łokci. Co za cholerstwo!!!!

mam pytanie do mam dziewczynek:
Czy Wasze córeczki chcą się malować?,mam od jakiegoś czasu problem z Otylką,bo ona chce sie malować i z dziką pasją bierze sie za moje malowidła,a ostatnio ubzdurała sobie,że mam jej paznokcie malować(widziała,jak robi to moja siostra)

muszę jej kupić,jakieś kosmetyki przeznaczone dla dzieci........może wiecie,coś na ten temat.........pilnie potrzebuję pomocy

Darii pozwalam się malować tylko pomadką ochronną - zazwyczaj Nivea, taką która leciutko maluje na czerwono + Daria namiętnie i nałogowo smaruje się kremami dla dzieci - np. Nivea baby, kremem na słońce, na mróz...

A mój mężulek wczoraj wymyślił, że za tydzień jedziemy na weekend do Krynicy :-) Zamiast sprzątać przed świętami, będziemy się byczyć i knajpić, hihi :-)

Kurcze Maćka po tym krowim właśnie też obsypało na pupce. Od tygodnia nie pije "łaciatego" , plamy spod kolan i krostki z pupki znikły, ale za to ma jeszcze na zewnętrznej części ramion powyżej łokci. Co za cholerstwo!!!!
Dokładnie te same miejsca
a te krostki na zewnetrznej częsci ramion nie znikaja Weronice prawie nigdy calkowicie, musiałabym cały nabiał odstawic :-:)-:)-(

reklama
Do góry