Klaudia
Lipcóweczka 2005
Przestałam podawać i mu znikły te plamki, ale chyba rzeczywiście jak skończę to mleko, które ma teraz, podam mu znowu krowie i zobaczymy.Klaudia jedynym sposobem zeby sie przekonac czy to alergia jest dalsze podawanie tego mleka z kartonu. jesli plamy sie rozszerzą, przejda na ramionka, pośladki i policzki to na bank alergia pokarmowa, moze tez dołaczyc biegunka a wtedy bedziesz juz 100% wiedziec
A ile wasze dzieciaki pija tego mleka dziennie? Maciek tak ok. 2 kubków.
Iwon, ale super! Troszeczkę ci zazdroszczęNo dobra, wcale ne troszeczkę :-)Laski, musze się Wam pochwalić, że przed świętami jadę z łosiem na weekend tutaj BaginscySPA :-):-):-)
Ja mam teraz takie parcie na jakiś wyjazd. najlepiej w ciepłe kraje. Moja kumpela wróciła własnie z Egiptu. Opalona, zadowolona. Poleca bardzo ten hotel http://www.scanholiday.pl/html/11311312.php3 Mówi, że jest ekstra i nie ma się do czego przyczepić :-) Już go dodałam do ulubionych.
W opcji All Inclusive za 2 osoby i dziecko 6-letnie zapłacili teraz 4 tysiące za 9 dni. A tam jest teraz 35 stopni. Tak sobie myślę, że to jest świetny pomysł planować taki urlop w okresie zimowym. Ja chcę słońceeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!