reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć laski, dzi`eki za wszystkie ciepłe słowa, jeszcze tylko uściśk dłoni Prezydenta naszego pieknego miasta Gdaska, podwyżka, wizyta u gin, i.....:-p:-p:-p:-p
co to ja chciałam...

Czyzby to o czym mysle????? Alka, to biegnij do tego prezydenta po uscisk, a moze i podwyzka sama przyjdzie. Wizyta u gina to juz chyba pestka, a potem sama przyjemnosc:-p:-p

I jeszcze dolaczam sie do Gratulacji, chociaz nie wiem jaki egzamin zdawalas i przed jaka komisja :dry:
Super jednak , ze sie udalo!!!:-)

Nianiu wygladasz kwitnaco, brzuszek zgrabniutki, powiedz ile na plusie masz?
No i jak Maks reaguje na Twoj brzuszek i szybko zblizajacego sie brata???

Nienius, no no u szefa w domu, w prywatnym pokoju? Gdyby to nie maz przyjaciolki to mozna by sobie pobudzic wyobraznie :-p;-)
w dodatku w sypialni :-D:-D:-D:-D:-D:-D
hihih wiem, że to może tak wyglądać :laugh2: ale nic z tych rzeczy. W pokoju jestem sama, Maciek pojechał do nowego biura pozawieszać różniaste rzeczy na ścianach, a za ścianą mam Maćka mamę i jego synka :happy:

czesc babeczki :-):-)

jutro o tej porze będę wiedziała czy moja osoba ozdobi sobą pogotowie ratunkowe czy nie..........
jeszcze 23 h do rozmowy kwalifikacyjnej!!!!:-p:-p:-p:-p

Martusia
trzymaj sie kochana, teraz ta praca za chwile może trafi sie coś lepszego, zycze Ci zebys sie spełniała zawodowo, bo to najważniejsze!!!!

Iwon dzieki za cieple slowa, oby ten szpital sie spelnil wczesniej czy pozniej. Narazie ciesze sie z tego co mam.

Do SPA ja bym tez chciala. Zycze, zeby tesciowa zajela sie Kornelkiem na czas waszej wyprawy:tak:

Mnie chodza po glowie wakacje, tak bym chciala wieciec gdzie pojade i czy pojade tak wogole. W maju mamy wesele jedno w rodzinie, na ktore sie wybieramy a w pazdzierniku kolejne, wesele siostry mojego Slawka. Nie wieadomo czy sie wyrobimy urlopowo i finansowo. U nas zawsze jeszcze te bilety lotnicze wchodza w gre od lata tego roku juz za 3 osoby a nie 2:baffled:

Asiu mysle o Tobie i zycze spelnienia Twoich zyczen:tak:;-)
Oby sie udalo!!!!!!!
Dzieki za Twoje cieple slowa:elvis:

jutro o tej porze będę wiedziała czy moja osoba ozdobi sobą pogotowie ratunkowe czy nie..........

Martusia trzymaj sie kochana, teraz ta praca za chwile może trafi sie coś lepszego, zycze Ci zebys sie spełniała zawodowo, bo to najważniejsze!!!!

reklama
dopoki pamietam..

Nianiu wygladasz slicznie i jaki ladniutki brzusio :-)

Martusiu witaj po przerwie i gartki pracy :-)

Alka kujonko gratulacje zdania egzaminu!! a tak sie stresowalas i prosze :-):-)

Elen ten stojak na noze bomba :-D:-D
niezle ktos wymyslil...

Gazelka Milenka na krowie przeszla przed drugimi urodzinami
u nas nic sie nie dzialo
a to bebiko to faktycznie sama slodycz..sama zmienilam Milenie na inne mleko to co Elfik pisala :tak:

a co do bolących kupek to dziewczyny ja wam wpsolczuje....oby problem szybko sie skonczyl...

w dodatku w sypialni :-D:-D:-D:-D:-D:-D
hihih wiem, że to może tak wyglądać :laugh2: ale nic z tych rzeczy. W pokoju jestem sama, Maciek pojechał do nowego biura pozawieszać różniaste rzeczy na ścianach, a za ścianą mam Maćka mamę i jego synka :happy:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D no niezle hihiii

Asia powodzenia jutro!!
oby wyszlo na twoje,wreszcie!! :-)
przynies nam dobra nowine Mikołajkowa ;-)

Mnie chodza po glowie wakacje, tak bym chciala wieciec gdzie pojade i czy pojade tak wogole. W maju mamy wesele jedno w rodzinie, na ktore sie wybieramy a w pazdzierniku kolejne, wesele siostry mojego Slawka. Nie wieadomo czy sie wyrobimy urlopowo i finansowo. U nas zawsze jeszcze te bilety lotnicze wchodza w gre od lata tego roku juz za 3 osoby a nie 2:baffled:

u nas to samo,chcielismy w marcu na 2 tygodnie przyjechac,potem w wakacje na wakcje gdzies i w przyszle boze narodzenie...ale urlopu tyle nie ma....no i narazie znowu w nastepne swieta bedziemy tu trolic :-(
Wilekanoc opdada na rzecz wakacji i przyszlych swiat Bozego Narodzenia

uroki.....Hanie to rodzina zobaczy jak juz bedzie miala z 8 miesiecy :-(

Hej :-):-):-)

Laski, musze się Wam pochwalić, że przed świętami jadę z łosiem na weekend tutaj BaginscySPA :-):-):-)
Postanowiliśmy się zrelaksować i pobyć tylko we dwoje :cool2: Albo we troje, bo teściowa jeszcze nic nie wie o naszych planach :sorry2: Mam uzasadnione obawy czy przyjmie młodego na 'służbę' ;-) tuż przed świętami. Znając ją będzie miała ręce pełne roboty. No, ale i z Kornelkiem też będzie nam miło :-p:sorry2:

swietny wypad :-)
w kocnu musicie odreagowac ostatnie wydarzenia :-)
zycze milego pobytu i doładowania baterii :-)

a ja mykam juz,musze ogarnac chatke i obiad zacząc szykowac

buziaki

Do góry