reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć laski!
Zaglądam tylko na chwilę bo jestem w "niedoczasie" hehhee:-p:-p:-p
Olivia to przez Ciebie małpo! Ściągnęłam ten program do tworzenia fotoksiążki i od wczoraj układam, zmieniam, wymyślam! W efekcie mam pierwszy album prawie gotowy, zaraz się zabieram za drugi:-D Dzięki za pomysł:tak: Cenowo wcale nie wychodzi tanio ale przynajmniej odpada zabawa z późniejszym układaniem zdjęć w albumach.
Popisałam a teraz spadam do moich zdjęć:-p
:-D:-D:cool2::-D:-D dobrze ze Julcia tylko dwa latka ma;-):-D
a nie mowilam, ze to szalenie kreatywny pomysl.:tak: mozna sie uzewnetrzniac do woli;-) mi ukladanie koncepcji poszlo szybko bo juz wczesniej mialam wizje jak chce zeby to wygladalo. natomiast od strony technicznej to przeszlam przez horror!!!!!:no: bo nie moglam tego durnego asystenta zamknac!(ikonka "akceptuj" byla tak jakby poza monitorem wiec nie moglam przejsc do kolejnego punktu. probowalam zamykac asystenta za pomoca ctrl+alt+del i w wiekszosci wypadkow zamykal sie caly program:no: albo wklejalam, ladnie dodawalam napisy i nagle bam! program sie zamyka i cala robota na marne:no: w koncu sie wkurzylam! robilam dwa "ruchy" i wciskalam "zapisz i zamknij program". i od nowa.) mysle ze to byla wina mojego zdechlego komutera. ale oplacilo sie! :tak::tak:wyszlo super i juz sie nie moge doczekac do lutego, zeby wyslac panu idealnemu i zobaczyc jego reakcje:tak:(nie wiedzialam jak to w polsce wyglada. ile czasu mi zajmie i jak mi to wyjdzie, wiec realizacje prezentu zaczelam cztery miesiace przed data urodzin;-))

ja tego nie wyliczalam ale wydawalo mi sie ze wywolanie zdjec plus zakup albumow wyjdzie drozej niz taka fotoksiazka.:confused: zwlaszcza ze na jednej stronie mozna umiescic kilka zdjec.

wpadłam powiedziec czesc i czołem....i się zmywam.....
ale mi brak BB...pa pa
ale bb brakuje ciebie...:tak:

a ja siedze i szykam jak zrobic sobie makijaz w stylu smokey eyes :cool2::cool2:
no i mysle co tu ugotowac na ta imprezke andrzejkowa :confused::confused:
Lasagne z przepisu Elenki?:sorry2:
smokey eyes-juz sobie wyobrazam Joasiu. oj bedzie laseczka z ciebie, bedzie!:tak:

zalatwilam prezent pod choinke dla mamy!:blink: uff to jest zawsze problem ale w tym roku blysnelam- dostanie zaproszenie do instytutu Eris na zabiegi dla cery dojrzalej. zrzucamy sie z siostra i za 210zl w pakiecie-masaz, maseczka, oczyszczanie skory, peeling i cos tam.:tak:powinna byc zadowolona. teraz glowkuje nad tata:sorry2::blink:
czy wy tez macie problemy z wymysleniem prezentow dla rodziny?

reklama
Hej :happy2:

Dziękuję kochane za wszystkie miłe słowa :happy2:

Asia, Kubuś rewelacyjny, wymiękam :happy2::happy2::happy2:

Laseczki, uciekam rozpakować zakupy, które łoś właśnie przywiózł (może kupił jakiś % ?;-)) Szaleńcze czasy, żeby na zakupy jeździć o 20-tej :szok: Ale nie mam czasu, non stop coś na głowie :sorry2:

No to pa robaczki :-)

czesc

ja dopiero teraz ale i tak widze ze cichutko tutaj

Lila dużo zdrowia dla Karlosa i uważaj na dziewczynki,by choróbska nie podłapały.........a Hania z Milenką wyglądają tak uroczo i od razu widać,jaka Hania jest malutka:elvis::elvis::elvis:

dziekujemy za mile slowa :-)
faktycznie Hanulek jest malutki
jak Hanie urodzilam to przerazilo mnie jaka ona mala :-D
w pierwszych dwoch dniach jej pupka wydawala mi sie taka maciupenka a Mili pupa to mialam wrazenie ze jakies gigant pupsko :-p:-D:-D wiem ze to smieszne :-):-p

dziekuje wszystkim za zyczenia zdrowka dla Karola
no temperatura mu spadla do ok. 37 st. ale niestety gardlo ma zawalone :-(
my dziewczyny narazie sie trzymamy :cool2::-) i oby tak dalej
a chory facet w domu to masakra :-p

zalatwilam prezent pod choinke dla mamy!:blink: uff to jest zawsze problem ale w tym roku blysnelam- dostanie zaproszenie do instytutu Eris na zabiegi dla cery dojrzalej. zrzucamy sie z siostra i za 210zl w pakiecie-masaz, maseczka, oczyszczanie skory, peeling i cos tam.:tak:powinna byc zadowolona. teraz glowkuje nad tata:sorry2::blink:
czy wy tez macie problemy z wymysleniem prezentow dla rodziny?

bardzo fajny prezent dla mamy wymyslilyscie z siostra:tak:
sama kiedys wykupilam mojej mamusce pare zabiegow u kosmetyczki,byla bardzo zadowolona

ja oczywiscie mam problem co kupic Karolowi na gwiazdke ...zreszta jak co roku
narazie w glowie mam tylko pomysl na statyw do aparatu bo wiem ze by chcial...no ale jak tu uzbierac fundusze??
troche to glupie dla mnie kupowac komus prezent za jego pieniadze :sorry2::sorry2:
no wiem ze to NASZE pieniadze ale wiecie....

takze jak to sie skonczy to jeszcze nie wiem
dla Mileny mamy juz upatrzone zabawki

Edyto baaardzo dziekuje za porade w sprawie Gwiazdy :-)
cale szczescie ze sie Ciebie zapytalam bo juz stala na parapecie :happy2:
mam nadzieje ze uda mi sie ją uchowac do Świąt

Dasario bardzo dziekuje za gratulacje :-):-):-)

no a u mnie wszyscy polozyli sie spac a ja sie chwile relaksuje przy kompie i spadam pod prysznic i nynki bo padam na pyszczek
codziennie staram sie jak najwiecej porobic a wiecznie mam tyły :confused2:
jak mnie to wkurza

dzis postanowilam zrobic pączki bo Karolowi sie marzyly i kuchnia wyglada tragicznie ale nie mam juz sil jej sprzatac,a jak nienawidze miec syfu rano :confused2::confused2:

oki lece
dobranoc:happy2:

hello..........zagladam sobie tak późnym niedzielnym popołudniem,ale zbyt wiele postów nie przybyło od piątku:dry::sorry2:

wszystkie lipcówki tradycyjnie z rodzinkami i tak trzymac kobitki:happy2::happy2::happy2:

byłam wczoraj na zakupach i prezenty dla dzieciaków mam z głowy,ale jeszcze dorośli mi zostali.........niestety z rozwrzeszczaną,wyskakującą z wózka Otylcią nie było wykonalne,dobrze,że chociaż tyle mi się udało załatwić

kupiłam sobie polecaną odżywkę do paznokci z INGOTA i cienie(u nas za nic nie można dostać tej firmy:baffled:)........i spódniczkę w Reserved za 11zł:szok:........tak sobie sama zrobiłam Mikołaja(chociaż liczę,że łosiek też mi coś przywiezie,pokazywałam mu buty,które mi się podobają:sorry2:)
w ogóle fajnie tak jest teraz te same firmowe sklepy na pasażach i tu i tam,więc jakby co mozna łatwo pokazać,co się podaba i co by się chciało,tylko nie rozumiem,dlaczego za granicą ciuchy i buty sa tańsze.........dokładnie te same modele w tych samych sklepach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mam pytanie,jako obeznane z Grecją(Olivia;-)),kobitki może znacie jakieś drinki z Quzo,co prawda lubie anyżek,ale chętnie spóbowałabym czegoś nowego:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

na bb zagościłam,posta odbębniłam.........potworzycę wykąpię
i lecę na jakiegoś drina oraz finał TAŃCA Z GWIAZDAMI

hej hej wieczorowo :-):-)

ja na chwilke, zaraz jedziemy do znajomych...
opijamy nowe autko, teraz to juz tylko robienie prawa jazdy i wiooooo:sorry2::sorry2::sorry2:

buziaki i do jutra!!!:cool2::cool2::cool2:

dostałam z małą zaproszenie na obiadek
więc skorzystałyśmy i wynurkowałyśmy się
ale dobrze że było blisko
bo pogoda dobra dla wisielców

ciemno , leje , wieje :szok:

zaraz pakuję się do łóżka i jakieś czytanko książek zorganizuję

reklama
Ja tylko na momencik witam wieczorowo

Kasiu K. dla Ciebie bukiecik z okazji imienin
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!
20bigas9.jpg