oliviaa
Fanka BB :)
dobrze ze Julcia tylko dwa latka ma;-)Cześć laski!
Zaglądam tylko na chwilę bo jestem w "niedoczasie" hehhee
Olivia to przez Ciebie małpo! Ściągnęłam ten program do tworzenia fotoksiążki i od wczoraj układam, zmieniam, wymyślam! W efekcie mam pierwszy album prawie gotowy, zaraz się zabieram za drugi Dzięki za pomysł Cenowo wcale nie wychodzi tanio ale przynajmniej odpada zabawa z późniejszym układaniem zdjęć w albumach.
Popisałam a teraz spadam do moich zdjęć
a nie mowilam, ze to szalenie kreatywny pomysl. mozna sie uzewnetrzniac do woli;-) mi ukladanie koncepcji poszlo szybko bo juz wczesniej mialam wizje jak chce zeby to wygladalo. natomiast od strony technicznej to przeszlam przez horror!!!!! bo nie moglam tego durnego asystenta zamknac!(ikonka "akceptuj" byla tak jakby poza monitorem wiec nie moglam przejsc do kolejnego punktu. probowalam zamykac asystenta za pomoca ctrl+alt+del i w wiekszosci wypadkow zamykal sie caly program albo wklejalam, ladnie dodawalam napisy i nagle bam! program sie zamyka i cala robota na marne w koncu sie wkurzylam! robilam dwa "ruchy" i wciskalam "zapisz i zamknij program". i od nowa.) mysle ze to byla wina mojego zdechlego komutera. ale oplacilo sie! wyszlo super i juz sie nie moge doczekac do lutego, zeby wyslac panu idealnemu i zobaczyc jego reakcje(nie wiedzialam jak to w polsce wyglada. ile czasu mi zajmie i jak mi to wyjdzie, wiec realizacje prezentu zaczelam cztery miesiace przed data urodzin;-))
ja tego nie wyliczalam ale wydawalo mi sie ze wywolanie zdjec plus zakup albumow wyjdzie drozej niz taka fotoksiazka. zwlaszcza ze na jednej stronie mozna umiescic kilka zdjec.
ale bb brakuje ciebie...wpadłam powiedziec czesc i czołem....i się zmywam.....
ale mi brak BB...pa pa
Lasagne z przepisu Elenki?a ja siedze i szykam jak zrobic sobie makijaz w stylu smokey eyes
no i mysle co tu ugotowac na ta imprezke andrzejkowa
smokey eyes-juz sobie wyobrazam Joasiu. oj bedzie laseczka z ciebie, bedzie!
zalatwilam prezent pod choinke dla mamy! uff to jest zawsze problem ale w tym roku blysnelam- dostanie zaproszenie do instytutu Eris na zabiegi dla cery dojrzalej. zrzucamy sie z siostra i za 210zl w pakiecie-masaz, maseczka, oczyszczanie skory, peeling i cos tam.powinna byc zadowolona. teraz glowkuje nad tata
czy wy tez macie problemy z wymysleniem prezentow dla rodziny?