reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dzięki kochane za odpowiedzi w sprawie szamponu,musze sprawę przemyśleć i na coś się zdecydować,przetestujemy i napiszemy o rezultatach:tak:

reklama
Joasiu dobrze,że tatuś już w domu,będe się modlić za pomyślne dalsze diagnozy:elvis::elvis::elvis:

Kubus przeuroczy na zdjatku w podpisie,a i śpiewanie mu wyszło całkiem fajowo,no cóż nie ma co się dziwić rodzice są przecież obdarzeni artystycznymi talentami:tak::tak::tak:

u mnie Andrzejki bedą samotnie spędzone przed kompem/telewizorem?.........jeszcze zobaczę.........a może do mnie dołączyłby Elfik z drineczkiem i byśmy poszalały sobie razem na bb co do rodzaju drinka też możemy się umówić;-):-)........co Ty na to kochana:sorry2::-p:tak:;-)

Lila dużo zdrowia dla Karlosa i uważaj na dziewczynki,by choróbska nie podłapały.........a Hania z Milenką wyglądają tak uroczo i od razu widać,jaka Hania jest malutka:elvis::elvis::elvis:

witam sie sobotnio :-):-)

co tu robic????
pogoda nastraja depresyjnie, dobrze ze chociaż ciepło jest, na termometrze mam 8 stopni...

edziu jak nowe ksiazki???
ciekawe jak Ivonowa inprezka urodzinowa :confused::confused:

a ja siedze i szykam jak zrobic sobie makijaz w stylu smokey eyes :cool2::cool2:
no i mysle co tu ugotowac na ta imprezke andrzejkowa :confused::confused:

Hej hej Kobitki :-)
Ale pogoda koszmarna, mleczna mgła i siąpi deszcz.
Jutro ma byc jeszcze gorzej :wściekła/y:
No ale od przyszłego tygodnia wraca zima i śnieg :tak::-):-)
Mam chwilke dla siebie bo wczoraj kupiłam Weronice w Tesco zestaw kolorowanek z kubusiem puchatkiem (wkleilam w załacznik) i mała koloruje że ho ho :-)
u mnie Andrzejki bedą samotnie spędzone przed kompem/telewizorem?.........jeszcze zobaczę.........a może do mnie dołączyłby Elfik z drineczkiem i byśmy poszalały sobie razem na bb co do rodzaju drinka też możemy się umówić;-):-)........co Ty na to kochana:sorry2::-p:tak:;-)
Hanti kto wie kto wie :tak: moje plany są raczej podobne do Twoich :tak:

Załączniki

• malowanka.jpg
    malowanka.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 38
Byłam, wróciłam, morza nie widziałam :-(
ale mi sie ostatnio zachcialo zobaczyc polskie morze:tak::sorry2: chyba sobie walne wycieczke jednodniowa pociagiem w desperacji;-)

a moj Karol sie rozlozyl
wlasnie dzwonil ze sie zwolnil z pracy,co mu wczoraj nakazalam,bo goraczka 39 st.,dreszcze,zimno mu,ledwo mowi,wszystko go boli...cholerka jeszcze grypy nam brakuje :baffled:
to ci Lila nie zazdroszcze! "trojaczki" na pokladzie;-) zdrowka dla Karola zycze:tak:

Dzięki Kasik ;-) O, a taki bukiet chciałabym mieć teraz na stole w jadalni :wink: Bardzo lubię, jak na moim stole stoi piekny wazon z kolorowymi zywymi kwiatami :blink:
i nie tylko na stole.:tak::-)

oj ciężki dziś dzień, najważniejsze ze tato wyszedł ze szpitala, jest już dobrze.

Teraz czekamy na kolejne badania ale to dopiero w grudniu ( a może już w grudniu, ale ten czas leci jejuśku :baffled::-p )​

a co babeczki szykujecie na Andrzejki???

my nie mamy za bardzo za co poszalec wiec sami organizujemy imprezke u R w pracy,kazdy przyniesie co ma i bedziemy imprezowac, mam nadzieje, ze wypali :cool2::cool2::cool2:

mam nadzieje, ze dotychczasowe badania nie wykazaly nic niepokojacego. i ze kolejne wykarza tylko ze twoj tato Joasiu to okaz zdrowia:-)

co w Andrzejki? :dry: moj tata to Andrzej czyli zapowiada sie coroczny d-r-a-m-a-t!:no: impreza u nas w domu dla 30(!) osob najblizszej(!) rodziny!!!:blink: na sto procent bede siedziala i mieszala jedna reka niesmiertelny bigos, druga pieczarki, trzecia flaczki, a czwarta dogladala kuraki w piekarniku:eek::dry:

chciałam zeby Kuba zaspiewał sto lat dla naszych Jubilatek :-):-):-)
i uchwyciłam male spiewanie :sorry2::sorry2:

View My Video
dobra, basta! co jest z ta strona?:confused::wściekła/y: czy tylko ja mam problem z otworzeniem tych plikow? przy video chodzacej Laurki mialam ta sama akcje. otwiera mi sie strona i wszystko z nia ok oprocz tego ze w miejscu gdzie powinno byc wideo jest biala plama!:-(

anyway, Joasia! Kubus wyglada slicznie! widac ze wasz duet fotograf-model czyje dobre fluidy:tak::-)
włoski małej - oilatum soft szampon dla dzieci już od 1 m-ca
hipoalergiczny nie podrażnia skórki, nie szczypie w oczka
a włoski są po nim mięciutkie lśniące i bez żadnych kudłaczków
nie trzeba stosować odżywek bo pięknie lśnią i ładnie się układają hih
czasami podbieram
dopiszemy do listy top 10;-)

reklama
Do góry