reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
Joasiu dobrze,że tatuś już w domu,będe się modlić za pomyślne dalsze diagnozy
Kubus przeuroczy na zdjatku w podpisie,a i śpiewanie mu wyszło całkiem fajowo,no cóż nie ma co się dziwić rodzice są przecież obdarzeni artystycznymi talentami
Kubus przeuroczy na zdjatku w podpisie,a i śpiewanie mu wyszło całkiem fajowo,no cóż nie ma co się dziwić rodzice są przecież obdarzeni artystycznymi talentami
hanti
Lipcowe Mamy '05
u mnie Andrzejki bedą samotnie spędzone przed kompem/telewizorem?.........jeszcze zobaczę.........a może do mnie dołączyłby Elfik z drineczkiem i byśmy poszalały sobie razem na bb co do rodzaju drinka też możemy się umówić;-):-)........co Ty na to kochana;-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
dzięki kochane za odpowiedzi w sprawie szamponu,musze sprawę przemyśleć i na coś się zdecydować,przetestujemy i napiszemy o rezultatach
jakos przegapiłam ten watek....
my myjemy Jonsonem top-to-toe, taka wielka butla z dozownikiem.
Baby Wash from JOHNSON'S� Baby Products
Joaska
Lipcowe mamy '05
witam sie sobotnio :-):-)
co tu robic????
pogoda nastraja depresyjnie, dobrze ze chociaż ciepło jest, na termometrze mam 8 stopni...
edziu jak nowe ksiazki???
ciekawe jak Ivonowa inprezka urodzinowa
a ja siedze i szykam jak zrobic sobie makijaz w stylu smokey eyes
no i mysle co tu ugotowac na ta imprezke andrzejkowa
co tu robic????
pogoda nastraja depresyjnie, dobrze ze chociaż ciepło jest, na termometrze mam 8 stopni...
edziu jak nowe ksiazki???
ciekawe jak Ivonowa inprezka urodzinowa
a ja siedze i szykam jak zrobic sobie makijaz w stylu smokey eyes
no i mysle co tu ugotowac na ta imprezke andrzejkowa
elfiko
lipcowe mamy ´05
Hej hej Kobitki :-)
Ale pogoda koszmarna, mleczna mgła i siąpi deszcz.
Jutro ma byc jeszcze gorzej
No ale od przyszłego tygodnia wraca zima i śnieg :-):-)
Mam chwilke dla siebie bo wczoraj kupiłam Weronice w Tesco zestaw kolorowanek z kubusiem puchatkiem (wkleilam w załacznik) i mała koloruje że ho ho :-)
Ale pogoda koszmarna, mleczna mgła i siąpi deszcz.
Jutro ma byc jeszcze gorzej
No ale od przyszłego tygodnia wraca zima i śnieg :-):-)
Mam chwilke dla siebie bo wczoraj kupiłam Weronice w Tesco zestaw kolorowanek z kubusiem puchatkiem (wkleilam w załacznik) i mała koloruje że ho ho :-)
Hanti kto wie kto wie moje plany są raczej podobne do Twoichu mnie Andrzejki bedą samotnie spędzone przed kompem/telewizorem?.........jeszcze zobaczę.........a może do mnie dołączyłby Elfik z drineczkiem i byśmy poszalały sobie razem na bb co do rodzaju drinka też możemy się umówić;-):-)........co Ty na to kochana;-)
Załączniki
oliviaa
Fanka BB :)
ale mi sie ostatnio zachcialo zobaczyc polskie morze chyba sobie walne wycieczke jednodniowa pociagiem w desperacji;-)Byłam, wróciłam, morza nie widziałam :-(
to ci Lila nie zazdroszcze! "trojaczki" na pokladzie;-) zdrowka dla Karola zyczea moj Karol sie rozlozyl
wlasnie dzwonil ze sie zwolnil z pracy,co mu wczoraj nakazalam,bo goraczka 39 st.,dreszcze,zimno mu,ledwo mowi,wszystko go boli...cholerka jeszcze grypy nam brakuje
i nie tylko na stole.:-)Dzięki Kasik ;-) O, a taki bukiet chciałabym mieć teraz na stole w jadalni Bardzo lubię, jak na moim stole stoi piekny wazon z kolorowymi zywymi kwiatami
oj ciężki dziś dzień, najważniejsze ze tato wyszedł ze szpitala, jest już dobrze.
Teraz czekamy na kolejne badania ale to dopiero w grudniu ( a może już w grudniu, ale ten czas leci jejuśku )
a co babeczki szykujecie na Andrzejki???
my nie mamy za bardzo za co poszalec wiec sami organizujemy imprezke u R w pracy,kazdy przyniesie co ma i bedziemy imprezowac, mam nadzieje, ze wypali
mam nadzieje, ze dotychczasowe badania nie wykazaly nic niepokojacego. i ze kolejne wykarza tylko ze twoj tato Joasiu to okaz zdrowia:-)
co w Andrzejki? moj tata to Andrzej czyli zapowiada sie coroczny d-r-a-m-a-t! impreza u nas w domu dla 30(!) osob najblizszej(!) rodziny!!! na sto procent bede siedziala i mieszala jedna reka niesmiertelny bigos, druga pieczarki, trzecia flaczki, a czwarta dogladala kuraki w piekarniku
dobra, basta! co jest z ta strona? czy tylko ja mam problem z otworzeniem tych plikow? przy video chodzacej Laurki mialam ta sama akcje. otwiera mi sie strona i wszystko z nia ok oprocz tego ze w miejscu gdzie powinno byc wideo jest biala plama!:-(chciałam zeby Kuba zaspiewał sto lat dla naszych Jubilatek :-):-):-)
i uchwyciłam male spiewanie
View My Video
anyway, Joasia! Kubus wyglada slicznie! widac ze wasz duet fotograf-model czyje dobre fluidy:-)
dopiszemy do listy top 10;-)włoski małej - oilatum soft szampon dla dzieci już od 1 m-ca
hipoalergiczny nie podrażnia skórki, nie szczypie w oczka
a włoski są po nim mięciutkie lśniące i bez żadnych kudłaczków
nie trzeba stosować odżywek bo pięknie lśnią i ładnie się układają hih
czasami podbieram
reklama