reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

to teraz odbebnisz top 10 i z glowy;-)
Nenius jak twoj stan?

juz odbębniłam (mniej więcej):-p. Pisałam o szamponie, kremach do rąk, peelingu cukrowym Garniera - to są rzeczy, które zdecydowanie sobie chwalę :tak:

Co do mojego stanu, to niby nieźle, niby zdrowa jestem, ale czy z tego gardła znowu sie coś nie wywinie to wcale nie jestem pewna...

reklama
Hejo
Glowa mnie boli KOSZMARNIE :eek:
Moje corka przed chwilą do mnie podeszla i odbyłyśmy zaskakująca rozmowe:
mamusiu kochaś mnie?
Tak kochanie, bardzo Cie kocham
A cy jestem jus duza dziewcynkom?
Tak , jesteś juz duza dziewczynką
To kupis mi jejojiba??:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::baffled: (wieloryba)

a ku ku! zgadnijcie kto to! Zombi #3 spalam dzis dokladnie 3godziny i 58 minut!:baffled: diopiero o 5 trafilam do lozka:eek: lepiej nie pytajcie, dluga historia:-p

Elfik nie masz moze z pol godzinki wolne? albo Elen albo Joasia? wlasnie dostalam zadanie upieczenia trzech ciast:baffled:(tata Andrzej-impreza jak dla pulku sie zbliza )

Hejo, czyzbym była pierwsza ?:-p

Olivia nie wiem z czy porównywali NIvea Q10. Ja tez myslę, ze balsam jest dosc rzadki, ale za to juz krem modelujący ciało z teh serii jest gesty na maksa :tak::tak::tak:
Przyznam szczerze, ze ja nie wierze w ekefty kosmetyków :no: wiec własciwie kupuje je bardziej dla ducha:-):-p Ja nie wyćwiczysz - to nie masz :-):tak::-p
swiete slowa. cwiczy i cwiczyc i cwiczyc tylko czasem sie tak nie chce:-p

a swoja droga to ten program, o ktorym pisalas widzialam. fajne tak sobie ogladac i przekonac sie ze bardzo czesto kosmetyki ze srednie polki cenowej wypadaja rownie dobrze (albo i lepiej) jak te z wyzszej:tak:

wlasnie zobaczylam moj nocny post. troszke mi sie poprzestawialay literki:zawstydzona/y:;-)

uf uf uf ćwiczonka zaliczone, jeszcze 6 tygodni do Sylwestra, trzeba ujędrnić tyłek i spłaszczyć brzuchy :-):-):-):-p:-p:-p:sorry::sorry::eek:

cześć lipcoweczki :-p:-p
witam ze słonecznego podkarpacia

edziu Pani w TV mowiła ze w Gdańsku tez słoneczko, mam nadzieje, ze humorek lepszy......

elf mnie juz 8 dzien boli głowa......zaraz znowu łykne jakas pigułe :confused2::confused2:
a wieloryb to chyba tekst dnia, buziaki dla Madrysi Weronisi!!

olivia z ciast polecam Murzynek ( przepis w przepisach) moze ciacho marcherwkowe eleknki?? a moze zrobisz jakis deser np. truskawki mrozone , do tego jogurt grecki i porkuszone ciasteczka owsiane, układasz wartstwami w pucharkach i zajadach po 1 h w lodowce :happy::happy::happy:

Hejo
mamusiu kochaś mnie?
To kupis mi jejojiba??:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::baffled: (wieloryba)

:-):-):-):-):-)

te nasze dzieciaczki są super ze swoimi tekstami :tak::tak::tak:. Darię mój tata określa słowem "tekściara" :-)

Hejo
mamusiu kochaś mnie?

to sie ciesz kochana, ze on nie musi byc juziowy :-) bo u nas od piątku obowiązkowo wszytsko RÓŻOWE i nie wiem kiedy zażąda malowania w pokoju (obecnie jest żółto) i wymiany całej garderoby :sorry:

kurcze, sekrestarka zakupiła super koszmarnie niesmaczna kawę i chyba ide na odwyk:sorry: bleeee :-)

Emamo - garderoba skompletowana?
Joasiu - z nogami już lepiej?
Nenius - jak gardło???
Aniu G - witaj, witaj :-):-):-)

aha, po kawę mogę skoczyć do McDonaldsa, uwielbiam ich arabice :tak::tak::tak:

co do pierniczków - zabieram sie za pieczenie w najblizszy weekend, foremkowy ludzik zakupiony :-D:-D:-D ofkors, Julia bedzie pomagała :-) Kasiu, podam sprawdzony przepis jak go w końcu odnajdę w górze moich notatek :-)

ja w tamtym roku robiłam pierniczki z przepisu zamieszczonego w watku przepisowy, chyba załączałam go dla Edzi, były super, polecam jesli ktos chce piec :-):-)

ok, narazie znikam babeczki, nie pisałam Wam ale moj tato jest w szpitalu, miał dusznosci i pieczenie w kl. piersiowej w piatek w nocy, został w szpitalu na obserwacji i dalej tam jet, robia mu kompleksowe badania, wiec zmykam do Niego, ale przedtem na małe zakupy....

buziaki i do pozniej :-)

Nenius - jak gardło???

w miarę, dzieki, ze pytasz :-)

ok, narazie znikam babeczki, nie pisałam Wam ale moj tato jest w szpitalu, miał dusznosci i pieczenie w kl. piersiowej w piatek w nocy, został w szpitalu na obserwacji i dalej tam jet, robia mu kompleksowe badania, wiec zmykam do Niego, ale przedtem na małe zakupy....

no to zdróweczka dla taty!!!

reklama
Hejo
mamusiu kochaś mnie?
:-D:-D:-D no nie moge!
zawsze jak jestem nie wydspana to mam ciety humorek i leje ze wszystkiego co uslysze. tak wiec Jejojib mnie zastrzelil:-D:-D:-D:-D

uf uf uf ćwiczonka zaliczone, jeszcze 6 tygodni do Sylwestra, trzeba ujędrnić tyłek i spłaszczyć brzuchy :-):-):-):-p:-p:-p:sorry::sorry::eek:

edziu Pani w TV mowiła ze w Gdańsku tez słoneczko, mam nadzieje, ze humorek lepszy......

elf mnie juz 8 dzien boli głowa......zaraz znowu łykne jakas pigułe :confused2::confused2:
a wieloryb to chyba tekst dnia, buziaki dla Madrysi Weronisi!!

olivia z ciast polecam Murzynek ( przepis w przepisach) moze ciacho marcherwkowe eleknki?? a moze zrobisz jakis deser np. truskawki mrozone , do tego jogurt grecki i porkuszone ciasteczka owsiane, układasz wartstwami w pucharkach i zajadach po 1 h w lodowce :happy::happy::happy:
czyzbys ogladala Dzien dobry Tvn Joasiu? gadasz jak ta trenerka od nich;-)
Pani w tv mowila tez ze slonce w Warszawie ale ja nie widze. a jak to co mam za oknem wedlug tej pani jest sloncem, to gleboko sie zastanawiam jak wyglada zachmurzone niebo!:baffled: moze mi to ktos obrazkowo przedstawic?;-) Edzia mam nadzieje ze masz inna opcje slonca niz ja;-)

8dni? wspolczuje. a jakies metody relaksacyjne, aromoterapia itp? moze to pomoze?

dzieki za propozycje Joasia ale moja mama juz przygotowala liste a ja mam to piec:eek:. biszkopt juz za mna, piernik zaczyna juz pekac na wierzchu i zapach rozprzestrzeniac po domu. teraz ten Sneakers czeka grzecznie na wyrobienie:baffled:
podoba mi sie jak ktos wymysla jakies nowe rzeczy na imprezy a nie do okola bigos, schabowy, szarlotka. taki jogurcik np swietny pomysl!!! ale moja mama to z takich co improwizowac nie potrafi niestety i chba sie boi troszke fantazji w to gotowanie wlozyc. trzyma sie tej starej metody zawsze. a ja bym zamiast schabowego dala krokiety, albo jakas zapiekanke albo szaszlyki z cudami roznymi dziwnymi albo...

Joasia pozdrow tate i duzo zdrowia dla niego!!:tak:

Do góry