reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Melduje sie bardzo grzecznie (Klaudii, e-mamie, olivi i elen chyba sciagnelyscie mnie myslami:-))

ja też! ja też o Tobie myślałam :tak: Coś słabo zaglądasz Aniu, czyżbyś wróciła do obowiązkow zawodowych? Co słychać?

Ja akurat mam czas na BB, a za chwilę i Gucia i Maciek coś chcą jednocześnie, ech...

reklama
Z grubsza poczytalam - ale niestety bardzo z grubsza:-(
Wrocilam troszke do pracy, Piotrek rozpoczal faze przemieszczania - trzeba miec sie na bacznosci, montarze w domku - stresy - bo przylacza wody nadal brak:-(, ale co tam nadal wierze ze przed swietami sie tam przeprowadzimy:-) no i tak ciagle brakuje drugiej doby...

Jeszcze Jasio sie przeziebil - dzis widze katarek u Piotrka - no nic powalczymy - kiedys przeciez bedzie z gorki no nie:-):confused:

witam gazelku - widze ze nocki cos sie nie chca unormowac:-p

praca znow wymusila zmiane organizacji w domku, a ze to pierwsza faza - to sie wdrazam na nowo - teraz chodze tylko 3 razy w tygodniu na 4h. nie mam pojecia jak to uloze jak juz 3/4 etatu od stycznia sie pojawi:confused:

witam gazelku - widze ze nocki cos sie nie chca unormowac:-p

praca znow wymusila zmiane organizacji w domku, a ze to pierwsza faza - to sie wdrazam na nowo - teraz chodze tylko 3 razy w tygodniu na 4h. nie mam pojecia jak to uloze jak juz 3/4 etatu od stycznia sie pojawi:confused:

Aniu, nic nie układaj - samo się ułoży :-p

No ja właśnie mam nocki takie.. ekhm.. niesatysfakcjonujące ;-) Ale jak piszesz - kiedyś będzie z górki, hihih Na razie Ci zazdroszczę, że jesteście 5 miechów do przodu :tak:

Teraz moim priorytetem jest domek - ale urzedasy dbaja abym stracila troszke nerwow....
Za to z chlopakami coraz przyjemniej. piotrek bawi sie samochodami jasia, wspolnie sie wygupiamy bo jest juz bezpieczniej. wprawdzie jas nadal ma swoje zaczepki i nie da sie go zostawic z piotrkiem na za dlugo, ale ze mama salon i kuchnie w jednym to obiadki gotuje jak sie "razem" bawia w salonie:-).

bedzie przydlugo:sorry2: i moze byc nieskladnie. powod podam na koncu:sorry2:
Ups :zawstydzona/y::-p

jakoś tak pomyślałam, że piszemy co właśnie mamy, a że ja nie ze wszystkiego co mam jestem zadowolona to i odpowiedni komentarz zamieściłam :sorry2:
Coź, trochę zakrecona jestem jak widać :rofl2:
to teraz odbebnisz top 10 i z glowy;-) a jeszcze Nenius ja tez jestem przyzwyczajona do szanowania pieniedzy.:tak: wszystkie "wieksze" sprzety jakie mialam jako dziecko-walkman, magnetofon, rower itp byly zakupione z uzbieranych pieniedzy(urodziny, komunia, dzien dziecka itp) od dziecka pomagalam rodzicom w pracy, od 15 roku zycia sama oplacam sobie wszelkiego rodzaju zachcianki-wyjscia, wakacje, ciuchy, kosmetyki:tak: calusienkie studia praktycznie weekend w weekend pracowalam, nie zapominajac o pracy-harowce w grecji(po 10-12godzin, 7 dni w tyg, przez 5 miesiecy, z jak dobrze pojdzie 3 dniami wolnymi:baffled:). wiec jak kupuje sobie jeansy Armani za 120 euro czy samoopalacz Lacome za 50 to wiem doskonale czym za to place-pieniedzmi, ktore sama zarobilam ciezka praca. ale jak kosmetyk do dupy to nie znecam sie nad soba, ani cialem i oddaje siostrze czy kolezance! jezeli im sie spodoba dobrze, jezeli nie to tez nie sa to pieniadze wyrzucone w bloto bo one nie kupia tego wiecej dzieki mnie.:tak:

olivia, ale edzia nas tak tylko kokietuje, przeciez to zgrabna, wysoka laska. Jaki brzuch??? Chyba ze... Edytko, juz cos wiadomo? :szok:
no ja nie wiem, bo ja Edzi na zywo nie widzialam, na zdjeciu nie widzialam, a jesli to bylo taaaaaak dawno temu, ze nie pamietam:tak: musze wierzyc na slowo, a ze napisala co napisala to dostala taka odpowiedz a nie inna:tak:(ale dla szczuplutkich-patykowanych laseczek tez ten stroj polecam:tak:)
2.Przyznam, ze u mnie kiepsko ze stosowaniem kremu pod oczy :baffled: Jakos nie spacjalnie sie do tego przykładam. Widziałam kiedys program, ze to i g.... da bo w komsetykach dostepnych powszechnie sa za małe ilosci tych wszytskich bajerów, które niby maja czynic cuda.
Dlatego tam gdzie się da trza kupowac kosmetyki profesjonalne np fryzjerkie, albo kremy i maski z gabietnów kosmetycznych :happy:

3.Kiedys kosmetyczka z Dermiki mi powiedziała, ze mam naturalna tendencję do zmarszczek bo jestem energiczna i mam zywą mimikę twarzy :nerd:

Stara rura :ninja2::evil:

4.Taaa w Orsay mozna się podniesc na duchu :-D Za to w Zarze gleba :nerd:

5.Gazelka z nivea jezscze jest krem modelujący ciało :tak::tak::tak:yes yes yes i chce jezscze kupic Nivea Goodbye Cellilite :tak: podobno rewelacyjny (widziałam w programie"Jak dobrze wygladac nago"na TVN Style)
?Niania:
1.super sie ciebie czyta rozczulajaca sie nad mama z dwojka dzieci, albo nad swoim stanem zaciazenia. serwuj nam wiecej takich tekstow!:tak::-) i zdrowka dla Maksa! (bo zapomnialam wczesniej:zawstydzona/y:)
2. a mi sie zawsze wydawalo, ze wlasnie nie powinno sie bo kosmetyki, nazwijmy to profesjonalne maja znacznie zwiekszone stezenie tych substancji pielegnujacych bo sie ich uzywa raz na jakis czas. trzeba by zasiegnac jezyka u specjalistow:tak: wypytam Daniela -fryzjera i laski z instytutu Eris:tak: i dam cynk
3. a to lajza!:dry: zacznij chodzic do istytutow Eris jak ja, tam ci dziewczyny tylko slodza i rzucaja achami i ochami:-D
4. poomijam szerokim lukiem ta Zare z pokreconymi numerami. no wiecie! tyle lat w polsce i jeszcze sie nie nauczyli jakie rozmiary nasza Polski. Beszczelni!!!;-):nerd:
5. a z jakimi innymi porownywali ten krem? bo ja kupilam rok temu w Grecji i...jest za rzadki- przelewa sie miedzy palcami. owszem ma lekka konsystencje i dobrze sie wchlania ale ja nie zauwazylam zadnego cuda na udach:-( pamietam, ze skomentowalam go tekstem "wiecej nie kupie":no: ale jak pisalam kiedys na moje uda to prawie nic nie dziala wiec moze nie powinnam tego kremu tak "objezdzac"?:confused:

ale nie przeze mnie tyko przez maskę prawda?:-p:tak::-)
bardziej przez moja glupote:tak: zamiast wylaczyc komputer po pierwszym "zegnam panie" to musialam jeszcze swoje piec groszy napisac no i sie nie wyrobilam. ale o dziwo spoznilam sie tylko o jakies 10 minut:sorry2: !arszawa bla dzis laskawa!
czy ja coś pisałam o czterdziestkach z nadwagą? a Ty mi tu jakieś chude miotły wklejasz:-p:-D;-)
:-D:-D:-D:-D bo ona miala na mysli ze te kreacje sa fajne ale dopiero przy pelniejszych ksztaltach mozna zobaczyc ich potencjal!:tak::-D

Aniu.g, zycze przeprowadzki jak z platka i zdrowka dla J?asia, gratulacje dla przemieszczajacego sie Piotrusia. Kasiu super ze Martynka lepiej z dnia na dzien, Anusia a Dawidek?, Weronika chyba juz zdrowa calkowicie, Nenius jak twoj stan? Anikaa ty tez sie wypowiedz, jak synek? o kim zapomnialam?:confused:

a ja jestem lekko wstawiona:-):tak:;-):sorry2::cool2::ninja2::rolleyes2:(dwie wodki z lodem i jedno co to mialo byc withe russian ale mi podali tylko withe. russian gdzies im podrodze wyparowalo:baffled: wiec przy stoliku mi dolano kolejna porcje wodki:cool2: ) bylam z.......moim lektorem:szok:(jak sie szefowa wydzialu dowie to mi leb ukreci:-p) kolezanka i dwoma innymi grekami na "volcie" w barze;-):-) a za tydzien tez idziemy do klubow/baru tylko ze w Berlinie:szok:;-):cool2::ninja2:
ide spac, dobranoc

Hejo, czyzbym była pierwsza ?:-p

Olivia nie wiem z czy porównywali NIvea Q10. Ja tez myslę, ze balsam jest dosc rzadki, ale za to juz krem modelujący ciało z teh serii jest gesty na maksa :tak::tak::tak:
Przyznam szczerze, ze ja nie wierze w ekefty kosmetyków :no: wiec własciwie kupuje je bardziej dla ducha:-):-p Ja nie wyćwiczysz - to nie masz :-):tak::-p

Własnie kupiłam cos super :tak:
Juz mam prezent Mikołajkowy dla łosia z głowy :tak:
Oto on tralalalalalala:

ODWRÓCENI /M. Foremniak, R. Więckiewicz/nowość (271529151) - Aukcje internetowe Allegro

271529151

Sama sikam ze szczescia bo marzyłam o tym :sorry:

reklama
Do góry