reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

oj wiem wiem tu tez make maja wybielana z dodatkami roznymi a taka organiczna jest 3x drozsza, drozdze sa ale suche i nie moge typowych pyz poznaniskch z nich zrobic :-[ budyn tez tylko waniliowy lub czekoladowy a te amerykanske to tylko takie na zimno i we wszystkich kolorach teczy :p

reklama
frykasy moze i sa ale nie zawsze to co inne jest dobre..choc nie powiem meksykanskie jedzenie jest caalkiem calkiem ;D
co do reszty to miesiac w lodowce moze lezakowac i samo nie wyjdzie :p tyle chemii

a solarek faktycznie nabiera obrotow ...a ja gopamietam jeszcze z czasow kiedy tylko hurtownia istniala a potem pierwszy sklepik w Poznaniu :)

mania pisze:
...w Warszawie wiem ze w Ursusie jest ich sklep outletowy maja tam duzo nizsze ceny

aa to zapewne w factory ;)
uwielbiam robić tam zakupy ;D chociaz mam 300 km do warszawy, to wiekszosc moich rzeczy jest stamtąd
studiowałam zaocznie w Warszawie ale juz skończyłam :( i będę musiała na wycieczki jeździć po szmatki ;)
Solar jest ok
ale jak sie dorwę do pepe jeans... ;D

nie znam tam outletowyh sklepów :(
ale w Poznaniu można wybrać buty, ogromny wybór i ceny niższe za te same modele niż w Warszawie :)

no i wrocilam ze szkoly rodzenia, dzisiejszy temat to "polog- czas ktory kobieta poswieca wylacznie sobie i dziecku"
Ale sie usmialam z miny mojego meza kiedy polozna powiedziala ze w tym okresie to kobieta tylko sie dzieckiem zajmuje i jak maluszek spi to ona tez powinna isc spac lub odpoczac a nie gotowac czy sprzatac. hahaha

I zwracali dzisiaj szczegolna uwage na higiene krocza i rany porodowej.
A ja zapytalam o rane po cc i uslyszalam ze traktuje sie ja tak jak rane krocza tylko jeszcze bardziej trzeba uwazac na szwy.

a humor mam juz lepszy o tak lepszy bo przyszla paczka i mam juz posciel dla maluszka- jutro pranie!!!!!!!

reklama
No nareszcie nadgoniłam ::)

Ale tematy jakieś takie smutaśne. Aga nie przejmuj się gadaniem, tak to juz jest z ludzmi, że muszą sobie z niczego zrobić coś. Ja także jutro wybieram się na pogrzeb i zakładam na siebie jasne ubranie i nie obchodzi mnie co inni powiedzą.

Eliall jak byłam w Londynie to kapuche kupywałam w słoikach w Tesco.Taki słoik 200g kosztował około 80p. - i była to kapusta nasza polska .

Do góry