nenius
Przyjaciółki 2008
nie czarny tylko zółty własnie
chciałabym jakies fajny kolorek, bo jak otworzysz moja szafe to mam tylko ciemne ubrania........
a taki zołty
ale by była Stalowka zdziwiona..........
no właśnie
hihihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chciałabym jakies fajny kolorek, bo jak otworzysz moja szafe to mam tylko ciemne ubrania........
a taki zołty
to cos mi sie pomyrdało
Asiu, Tobie pasowałby złóty, do tych czarnych włosków, wygladałabys swietnie![]()
Asiu, Tobie pasowałby złóty, do tych czarnych włosków, wygladałabys swietnie![]()
cześć
mam dzis urwanie głowy - licze na to, ze nie będzie czasu na myslenie
zawiadamiam, ze moje okolice sparaliżowane przez śnieg, Julia zaliczyła juz dziś pobyt w zaspie - szczegóły w galerii
specjalnie dla Olivii oczyska mojej ukochanej:
![]()
idę szukac kawy, bo tylko czuję (nie mam kataru, sukces) ale na oczy ledwo widzę
PS. Niania - piękny płaszcz, o takim własnie marzę![]()
no płaszczyk super ale niestety na mnie za mały........
mnie sie mysli o takim
VERO MODA -NOWY -ZÓŁTA WEŁNA -SUPER -RETRO BCM (268520102) - Aukcje internetowe Allegro
to ja tez sniegowo wklejam Kube z porannych zakupow!!
jak juz jest snieg mam ochote sprzatac, piec ciacha i ubierac choinke..............
a taki zołty
, tyle tylko, że jasny łatwo sie brudzi - no ale zależy jak często chcesz w nim chodzić - na codzień czy na specjalne okazje...........
Nianiu, a myślisz, że ten płaszcz będzie dla Ciebie dobry również w przyszłym roku? Może właśnie dzięki wiązaniu, nie? A może planujesz jego zakup tylko na ten rok?
Przyzna szczerze, ze nie patrze az tak daleko przyszłosc:-)
To nigdy nie była moja mocna strona
Zyje chwilą ;-);-);-)