nenius
Przyjaciółki 2008
nie czarny tylko zółty własnie
chciałabym jakies fajny kolorek, bo jak otworzysz moja szafe to mam tylko ciemne ubrania........
a taki zołty
ale by była Stalowka zdziwiona..........
no właśnie
hihihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chciałabym jakies fajny kolorek, bo jak otworzysz moja szafe to mam tylko ciemne ubrania........
a taki zołty
to cos mi sie pomyrdało
Asiu, Tobie pasowałby złóty, do tych czarnych włosków, wygladałabys swietnie
Asiu, Tobie pasowałby złóty, do tych czarnych włosków, wygladałabys swietnie
cześć
mam dzis urwanie głowy - licze na to, ze nie będzie czasu na myslenie
zawiadamiam, ze moje okolice sparaliżowane przez śnieg, Julia zaliczyła juz dziś pobyt w zaspie - szczegóły w galerii
specjalnie dla Olivii oczyska mojej ukochanej:
idę szukac kawy, bo tylko czuję (nie mam kataru, sukces) ale na oczy ledwo widzę
PS. Niania - piękny płaszcz, o takim własnie marzę
no płaszczyk super ale niestety na mnie za mały........
mnie sie mysli o takim
VERO MODA -NOWY -ZÓŁTA WEŁNA -SUPER -RETRO BCM (268520102) - Aukcje internetowe Allegro
to ja tez sniegowo wklejam Kube z porannych zakupow!!
jak juz jest snieg mam ochote sprzatac, piec ciacha i ubierac choinke..............
a taki zołty
, tyle tylko, że jasny łatwo sie brudzi - no ale zależy jak często chcesz w nim chodzić - na codzień czy na specjalne okazje...........
Nianiu, a myślisz, że ten płaszcz będzie dla Ciebie dobry również w przyszłym roku? Może właśnie dzięki wiązaniu, nie? A może planujesz jego zakup tylko na ten rok?
Przyzna szczerze, ze nie patrze az tak daleko przyszłosc :-) To nigdy nie była moja mocna strona Zyje chwilą ;-);-);-)