reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Asiu, Tobie pasowałby złóty, do tych czarnych włosków, wygladałabys swietnie:cool2:

:tak::tak::tak:, tyle tylko, że jasny łatwo sie brudzi - no ale zależy jak często chcesz w nim chodzić - na codzień czy na specjalne okazje...........

Nianiu, a myślisz, że ten płaszcz będzie dla Ciebie dobry również w przyszłym roku? Może właśnie dzięki wiązaniu, nie? A może planujesz jego zakup tylko na ten rok?

cześć :)
mam dzis urwanie głowy - licze na to, ze nie będzie czasu na myslenie :)
zawiadamiam, ze moje okolice sparaliżowane przez śnieg, Julia zaliczyła juz dziś pobyt w zaspie - szczegóły w galerii :)

specjalnie dla Olivii oczyska mojej ukochanej:

7yh0e37.jpg

idę szukac kawy, bo tylko czuję (nie mam kataru, sukces) ale na oczy ledwo widzę :):)

PS. Niania - piękny płaszcz, o takim własnie marzę :tak:

Jeju ale macie czadowo z tym sniegiem :-):-):-) Zazdroszczę:sorry:
Oczeta głebokie i przepiękne :tak:

A ten płaszcz to Zara:tak: w rozmiarze S wiec nawet nie licytucje. Poza tym łoś obiecał dziś wiec kłuje zelazo poki gorące.
A ten co znalazłam w Orsay bardzo podobny :tak:

no płaszczyk super ale niestety na mnie za mały........

mnie sie mysli o takim
VERO MODA -NOWY -ZÓŁTA WEŁNA -SUPER -RETRO BCM (268520102) - Aukcje internetowe Allegro

Asia cudo. Na maksa by ci pasował :tak:
Jak rzuci ci sie w oczy coś dla ciotki niani to poproszę o link :tak::tak::tak:póki jezscze nie kupiłam :rofl2:

to ja tez sniegowo wklejam Kube z porannych zakupow!!

jak juz jest snieg mam ochote sprzatac, piec ciacha i ubierac choinke..............

I jezscze zapach manadrynek :-) Jestem rozmarzona.

nie czarny tylko zółty własnie
chciałabym jakies fajny kolorek, bo jak otworzysz moja szafe to mam tylko ciemne ubrania........
a taki zołty :sorry::sorry::sorry:
ale by była Stalowka zdziwiona..........

Yes yes yes ja mam to samo :tak::tak::tak:

:tak::tak::tak:, tyle tylko, że jasny łatwo sie brudzi - no ale zależy jak często chcesz w nim chodzić - na codzień czy na specjalne okazje...........

Nianiu, a myślisz, że ten płaszcz będzie dla Ciebie dobry również w przyszłym roku? Może właśnie dzięki wiązaniu, nie? A może planujesz jego zakup tylko na ten rok?

Przyzna szczerze, ze nie patrze az tak daleko przyszłosc :sorry::-p:-):-D To nigdy nie była moja mocna strona:happy: Zyje chwilą ;-);-);-)

Witam z białego Tarnowa!!!!!!!!! Rany, tyle śniegu to juz dawno nie widziałam.
U mnie nieciekawie:
Rano, pół godziny machania miotką, żeby odśniezyć samochód, potem jazda na wieś, po nieodśnieżonych drogach - masakra. o ale juz jestem w domku, jest ciepło i pję zieloną herbatkę.

Elen - zdjęcia w podpisie - CUUUUUUUUUUUUUDOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zmykam do pracy.Papa

reklama
Przyzna szczerze, ze nie patrze az tak daleko przyszłosc :sorry::-p:-):-D To nigdy nie była moja mocna strona:happy: Zyje chwilą ;-);-);-)

to tu się różnimy :sorry:

ja jak żyjąc chwilą kupiłam sobie płaszcz w październiku 2004 (jeszcze nie wiedząc o ciąży) to ponosiłam go w zasadzie tylko jeden sezon :-(. Po porodzie założyłam niby kilka razy ale że wyglądałam jak pingwin to coż, sprzedałam. Ale dobra strona tego jest taka, że teraz mam inny. Odmiana dobra rzecz, nie? ;-)

Do góry