reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

cześć :)
mam dzis urwanie głowy - licze na to, ze nie będzie czasu na myslenie :)
zawiadamiam, ze moje okolice sparaliżowane przez śnieg, Julia zaliczyła juz dziś pobyt w zaspie - szczegóły w galerii :)

specjalnie dla Olivii oczyska mojej ukochanej:

7yh0e37.jpg

idę szukac kawy, bo tylko czuję (nie mam kataru, sukces) ale na oczy ledwo widzę :):)

PS. Niania - piękny płaszcz, o takim własnie marzę :tak:

reklama

:szok::szok::szok: rzeczywiscie

Nenius, fajne ciuszki, ale szkoda, że fotki takie niewyrażne:-)

dzięki, najfajniejsza była cena - niecałe 4 zeta za wszystkie 3 szt razem :-)

Ale, jedno mnie zastanawia - dlaczego mogę powiększyć tylko to ostatnie :confused:. Też tak macie?

Elenko - zdjęcie w podpisie po prostu wspaniałe :tak:. Brak mi słów, urocze, śliczne :tak:

to ja tez sniegowo wklejam Kube z porannych zakupow!!

jak juz jest snieg mam ochote sprzatac, piec ciacha i ubierac choinke..............

Załączniki

• Zdjęcie030.jpg
    Zdjęcie030.jpg
    275,8 KB · Wyświetleń: 28
Jaosiu, 5ten twój tez czadowy i wiązany w pasie, ale żółty:eek: jakos dziwnie bym sie czuła:rofl2: acha, on jest przeciez czarny..ale ze mnie łoś:-D

nie czarny tylko zółty własnie
chciałabym jakies fajny kolorek, bo jak otworzysz moja szafe to mam tylko ciemne ubrania........
a taki zołty :sorry::sorry::sorry:
ale by była Stalowka zdziwiona..........

reklama
Do góry