reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Czesc dziewczyny,

Dziś juz lepiej, juz nie mam depresji :-p
W kwestii włosów postanowiłam, ze :
daje sobie jezscze szanse, nie ide do zadnego fryzjera, odczekuje miesiac i farbuje sama farba fryzjerską taką jak robiłam w wakacje (julia Roberts, pamietacie?:sorry::-p). Domieszam tylko trochę wiecej ciemnego ale generalnie spróbuje pozostać jezscze na chwilę w kolorystyce koniak/karmel/złoto:tak::tak::tak::tak: Włozyłam duzo kasy w ich rojasnienie, sa zniszczone i przez to sie frustruje. Do tego mam teraz fryzure, która zapuszczam a jak wiecie nie ma nic groszego:confused2: Postawię na ich mega regenerację. Moge sie załozy ze gdynym teraz walnęła ciemne, zaraz zrobiłaby się wiosna a ja czyłabym się źle i znów bym robiła te chore akcje z rozjasnianiem. Wiec poczekam trochę, poodzywiam je, bede robić tym kolorem czajkowym z okresu wakacji (moze odrobinę ciemniej) i zobaczymy co się bedzie działo :-)

Bardzo dziękuje za wszytskie wasze rady i podpowiedzi. Wszytsko zantowałam :tak: Zajebiscie Was mieć dziewczyny :-):-):-)Uwielbiam Was i bardzo dziekuje za szczere rady:happy:

spodenki upolowane, a spodnica i bluzka kupione w Galerii przez łosia :)

dziekuje bardzo za komplementa :-):-)
juz ktos mnie dzisiaj porownał do osy ( elf ;-))

Ja mówiłam o talii :sorry::sorry:

reklama
A tu moja lista marzeń, które chciałabym spełnić po wypłacie:

1. Płaszcz - to załatwione, bo wczoraj płakałam i łos powiedział, ze i kupi jutro :-):-):-) tralalalalalalaa
2. Farba do włosów
3. Dobra odzywka + ampułki kerastase
4. podkład
5. tusz brązowy:-p
6. Krem na rozstepy dla ciezarnych :sorry:
7. Opaski do włosów
8. 2 -3 pasy ciązowe:happy:
9. Podkolanówki (nie takie cienutkie tylko grubsze)
10. Golf biały bezszwowy(Iwon:cool2:)
11. Dwa wypasione grube golfy
12. pasek zara (gumowy)
13. zegarek
14. profesjonalną fryzjerską suszarkę do włosów (cichą i szybko suszaca) - tu łos obiecał pod choinkę :-p:-p:-p
15. fajne kolczyki na allegro:rofl2:

Cześć dziewczyny,

A tu moja lista marzeń, które chciałabym spełnić po wypłacie:

1. Płaszcz - to załatwione, bo wczoraj płakałam i łos powiedział, ze i kupi jutro :-):-):-) tralalalalalalaa
2. Farba do włosów
3. Dobra odzywka + ampułki kerastase
4. podkład
5. tusz brązowy:-p
6. Krem na rozstepy dla ciezarnych :sorry:
7. Opaski do włosów
8. 2 -3 pasy ciązowe:happy:
9. Podkolanówki (nie takie cienutkie tylko grubsze)
10. Golf biały bezszwowy(Iwon:cool2:)
11. Dwa wypasione grube golfy
12. pasek zara (gumowy)
13. zegarek
14. profesjonalną fryzjerską suszarkę do włosów (cichą i szybko suszaca) - tu łos obiecał pod choinkę :-p:-p:-p
15. fajne kolczyki na allegro:rofl2:

WOW, niezły plan, czyli i wypłata musi byc niezła :-p;-)

Czesc dziewczyny,

Dziś juz lepiej, juz nie mam depresji :-p
W kwestii włosów postanowiłam, ze :
daje sobie jezscze szanse, nie ide do zadnego fryzjera, odczekuje miesiac i farbuje sama farba fryzjerską taką jak robiłam w wakacje (julia Roberts, pamietacie?:sorry::-p). Domieszam tylko trochę wiecej ciemnego ale generalnie spróbuje pozostać jezscze na chwilę w kolorystyce koniak/karmel/złoto:tak::tak::tak::tak: Włozyłam duzo kasy w ich rojasnienie, sa zniszczone i przez to sie frustruje. Do tego mam teraz fryzure, która zapuszczam a jak wiecie nie ma nic groszego:confused2: Postawię na ich mega regenerację. Moge sie załozy ze gdynym teraz walnęła ciemne, zaraz zrobiłaby się wiosna a ja czyłabym się źle i znów bym robiła te chore akcje z rozjasnianiem. Wiec poczekam trochę, poodzywiam je, bede robić tym kolorem czajkowym z okresu wakacji (moze odrobinę ciemniej) i zobaczymy co się bedzie działo :-)

popieram :tak:

Anusiu, Asiu

robiłam wczoraj zdjecia moich zakupów ale coś nie za ciekawie mi powychodziły - albo nieostre albo z jakimiś kółkami (pewnie obiektyw był brudny). No nic, obiecałam to wklajam :-p

dscn3234hl9.th.jpg
dscn3241dx5.th.jpg
dscn3243an2.th.jpg
dscn3249im2.th.jpg

dscn3248ly9.th.jpg
dscn3254pw5.th.jpg
dscn3253ey2.th.jpg

Hej:-)

Niania a jakiego płaszcza szukasz, długi , krótki, zakładany, itd.itp...:rofl2:

Kryterium numer 1 - musi byc taki zeby zakrywał mi brzucho, który staje sie coraz wiekszy..i to bardzo szybko :szok::shocked2:
Kryterium dwa - taki, zeby nie wygladała jak słón, wiec odpada kurtka puchowa albo coś w tym klimacie:confused2:
Raczej bede szukała lekkiego materiałówego płaszyka, wiązenego w pasie (czyli u mnei pod cyckami:-p) i bede nosic ciepły sweter pod spód.

Znalazłam taki jeden wczoraj w Orsay i co najwaznisze tani :happy:

Chce taki przed kolana, materiałowy, na guziki, taki bardziej płaszzowy niz kurtkowy.

Jezu patrzcie u jaki tani płaszcz :szok: Płaszcz kupiony w sklepie Orsay. (268682654) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry