reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Czesc dziewczyny,

Dziś juz lepiej, juz nie mam depresji :-p
W kwestii włosów postanowiłam, ze :
daje sobie jezscze szanse, nie ide do zadnego fryzjera, odczekuje miesiac i farbuje sama farba fryzjerską taką jak robiłam w wakacje (julia Roberts, pamietacie?:sorry::-p). Domieszam tylko trochę wiecej ciemnego ale generalnie spróbuje pozostać jezscze na chwilę w kolorystyce koniak/karmel/złoto:tak::tak::tak::tak: Włozyłam duzo kasy w ich rojasnienie, sa zniszczone i przez to sie frustruje. Do tego mam teraz fryzure, która zapuszczam a jak wiecie nie ma nic groszego:confused2: Postawię na ich mega regenerację. Moge sie załozy ze gdynym teraz walnęła ciemne, zaraz zrobiłaby się wiosna a ja czyłabym się źle i znów bym robiła te chore akcje z rozjasnianiem. Wiec poczekam trochę, poodzywiam je, bede robić tym kolorem czajkowym z okresu wakacji (moze odrobinę ciemniej) i zobaczymy co się bedzie działo :-)

Bardzo dziękuje za wszytskie wasze rady i podpowiedzi. Wszytsko zantowałam :tak: Zajebiscie Was mieć dziewczyny :-):-):-)Uwielbiam Was i bardzo dziekuje za szczere rady:happy:

spodenki upolowane, a spodnica i bluzka kupione w Galerii przez łosia :)

dziekuje bardzo za komplementa :-):-)
juz ktos mnie dzisiaj porownał do osy ( elf ;-))

Ja mówiłam o talii :sorry::sorry:

reklama
A tu moja lista marzeń, które chciałabym spełnić po wypłacie:

1. Płaszcz - to załatwione, bo wczoraj płakałam i łos powiedział, ze i kupi jutro :-):-):-) tralalalalalalaa
2. Farba do włosów
3. Dobra odzywka + ampułki kerastase
4. podkład
5. tusz brązowy:-p
6. Krem na rozstepy dla ciezarnych :sorry:
7. Opaski do włosów
8. 2 -3 pasy ciązowe:happy:
9. Podkolanówki (nie takie cienutkie tylko grubsze)
10. Golf biały bezszwowy(Iwon:cool2:)
11. Dwa wypasione grube golfy
12. pasek zara (gumowy)
13. zegarek
14. profesjonalną fryzjerską suszarkę do włosów (cichą i szybko suszaca) - tu łos obiecał pod choinkę :-p:-p:-p
15. fajne kolczyki na allegro:rofl2:

Cześć dziewczyny,

A tu moja lista marzeń, które chciałabym spełnić po wypłacie:

1. Płaszcz - to załatwione, bo wczoraj płakałam i łos powiedział, ze i kupi jutro :-):-):-) tralalalalalalaa
2. Farba do włosów
3. Dobra odzywka + ampułki kerastase
4. podkład
5. tusz brązowy:-p
6. Krem na rozstepy dla ciezarnych :sorry:
7. Opaski do włosów
8. 2 -3 pasy ciązowe:happy:
9. Podkolanówki (nie takie cienutkie tylko grubsze)
10. Golf biały bezszwowy(Iwon:cool2:)
11. Dwa wypasione grube golfy
12. pasek zara (gumowy)
13. zegarek
14. profesjonalną fryzjerską suszarkę do włosów (cichą i szybko suszaca) - tu łos obiecał pod choinkę :-p:-p:-p
15. fajne kolczyki na allegro:rofl2:

WOW, niezły plan, czyli i wypłata musi byc niezła :-p;-)

Czesc dziewczyny,

Dziś juz lepiej, juz nie mam depresji :-p
W kwestii włosów postanowiłam, ze :
daje sobie jezscze szanse, nie ide do zadnego fryzjera, odczekuje miesiac i farbuje sama farba fryzjerską taką jak robiłam w wakacje (julia Roberts, pamietacie?:sorry::-p). Domieszam tylko trochę wiecej ciemnego ale generalnie spróbuje pozostać jezscze na chwilę w kolorystyce koniak/karmel/złoto:tak::tak::tak::tak: Włozyłam duzo kasy w ich rojasnienie, sa zniszczone i przez to sie frustruje. Do tego mam teraz fryzure, która zapuszczam a jak wiecie nie ma nic groszego:confused2: Postawię na ich mega regenerację. Moge sie załozy ze gdynym teraz walnęła ciemne, zaraz zrobiłaby się wiosna a ja czyłabym się źle i znów bym robiła te chore akcje z rozjasnianiem. Wiec poczekam trochę, poodzywiam je, bede robić tym kolorem czajkowym z okresu wakacji (moze odrobinę ciemniej) i zobaczymy co się bedzie działo :-)

popieram :tak:

Anusiu, Asiu

robiłam wczoraj zdjecia moich zakupów ale coś nie za ciekawie mi powychodziły - albo nieostre albo z jakimiś kółkami (pewnie obiektyw był brudny). No nic, obiecałam to wklajam :-p

dscn3234hl9.th.jpg
dscn3241dx5.th.jpg
dscn3243an2.th.jpg
dscn3249im2.th.jpg

dscn3248ly9.th.jpg
dscn3254pw5.th.jpg
dscn3253ey2.th.jpg

Hej:-)

Niania a jakiego płaszcza szukasz, długi , krótki, zakładany, itd.itp...:rofl2:

Kryterium numer 1 - musi byc taki zeby zakrywał mi brzucho, który staje sie coraz wiekszy..i to bardzo szybko :szok::shocked2:
Kryterium dwa - taki, zeby nie wygladała jak słón, wiec odpada kurtka puchowa albo coś w tym klimacie:confused2:
Raczej bede szukała lekkiego materiałówego płaszyka, wiązenego w pasie (czyli u mnei pod cyckami:-p) i bede nosic ciepły sweter pod spód.

Znalazłam taki jeden wczoraj w Orsay i co najwaznisze tani :happy:

Chce taki przed kolana, materiałowy, na guziki, taki bardziej płaszzowy niz kurtkowy.

Jezu patrzcie u jaki tani płaszcz :szok: Płaszcz kupiony w sklepie Orsay. (268682654) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry