nenius
Przyjaciółki 2008
Asiu, Ty rzeczywiście masz talent do wyszukiwania :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aniu ten jest fajny, ale chyba za cienki na zime, poza tym cena................
wydaje mi sie, ze w takim fasonie bedzie Ci ładnie.......
ZARA SUPER MODNY PLASZCZ STYL GWIAZD XS/S MUST (269159229) - Aukcje internetowe Allegro
to tu się różnimy
)
I dlatego świat jest taki piękny moja droga :-)
hmm,A tu moja lista marzeń, które chciałabym spełnić po wypłacie:
1. Płaszcz - to załatwione, bo wczoraj płakałam i łos powiedział, ze i kupi jutro :-):-):-) tralalalalalalaa
2. Farba do włosów
3. Dobra odzywka + ampułki kerastase
4. podkład
5. tusz brązowy
6. Krem na rozstepy dla ciezarnych
7. Opaski do włosów
8. 2 -3 pasy ciązowe
9. Podkolanówki (nie takie cienutkie tylko grubsze)
10. Golf biały bezszwowy(Iwon)
11. Dwa wypasione grube golfy
12. pasek zara (gumowy)
13. zegarek
14. profesjonalną fryzjerską suszarkę do włosów (cichą i szybko suszaca) - tu łos obiecał pod choinkę
15. fajne kolczyki na allegro![]()
własnie Nenius czemu takie małe te zdjęcia? Zazdrosze wam tych zakupów w szmeteksach(już to kiedyś mówiłamAnusiu, Asiu
robiłam wczoraj zdjecia moich zakupów ale coś nie za ciekawie mi powychodziły - albo nieostre albo z jakimiś kółkami (pewnie obiektyw był brudny). No nic, obiecałam to wklajam![]()
Joasia, baw się dobrze. Zrobisz furore na tym turnieju(mimon, że nie będziesz tańczyła;-))u mnie dzis przygotowania do dwudniowej nieobecnosci w domu, gotuje odiad na dwa dni, sprzatam, musze przygotowac pokoj dla Mamy Chrzestnej Kuby, ktora zostaje z Nim przez czas kiedy ja bede w pracy:-):-)
Elen jesteś boska, dziękujespecjalnie dla Olivii oczyska mojej ukochanej:
wow! slodki!to ja tez sniegowo wklejam Kube z porannych zakupow!!
jak juz jest snieg mam ochote sprzatac, piec ciacha i ubierac choinke..............
Łoś urobiony tralalalalallala
Robi przelew
Chce zapłaty w naturze![]()
helo :-)
non stop krazy przy małej,jak Hania ino zakwili ta juz lata po mieszkaniu za smoczkiem,podbiega do Hani glaszcze po buzi,mowi ''ciiiii'' i daje smoka
powiem wam ze zdarzylo sie pare razy ze mi nie udalo sie Hani uspokoic a Milenie tak!!![]()