reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
aniu ten jest fajny, ale chyba za cienki na zime, poza tym cena................:sorry::sorry::sorry::sorry:
wydaje mi sie, ze w takim fasonie bedzie Ci ładnie.......
ZARA SUPER MODNY PLASZCZ STYL GWIAZD XS/S MUST (269159229) - Aukcje internetowe Allegro

Wszytskie piekne :-):-):-)

ten szary mnie zastanowił, ale tesciowa mi jakis szary kupiła i juz wysłała w paczce. Paka dojdzie ok 10 grudnia :tak:Nie wiem czego się spodziewać wiec wole nie marznąc do tego czasu :tak::cool2:

Na wiosne to chyba juz nie kupuje bo mam nadzieje, ze na wiosne juz bede bez bębna. Z reszta bede siedzieć pewnie głównie w domu, albo smigać po osiedlu z wózkiem :eek: A jak juz wynormalnieje to bedzie lato :-p

zadzowniłam do Orsay! Okazało się ze ten mój co wczoraj mierzyłam jest tylko jeden!:szok: Odłozyły mi :-p
Teraz pozostaje tylko łoś:-) bo ja juz nie mam kasy n atakie ruchy :-p:zawstydzona/y:;-)

helo :-)

chcialam jeszcze raz podziekowac za wszystkie gratulacje i komplementy pod adresem Hani :-)

nam powoli wszystko sie uklada
Hania duzo spi,duzo je :-) jedyne przy czym wymiekam to nad ranem w przedziale zazwyczaj 3.40 budzi sie na ok.2 godz.:sorry:
wtedy poprostu robimy rundy po mieszkaniu :happy:,rozmawiamy sobie,w miedzy czasie z 3 karmienia....mam nadzieje ze szybko sie to zmieni bo wymiekam,po godzinie oczy mam na zapalki

ktoras z was pytala jak Mili zareagowała

Milena zareagowala bardzo pozytywnie na Hanie...az bym powiedziala za bardzo:happy:
Milena to jak Anioł Stróż Hani normalnie
non stop krazy przy małej,jak Hania ino zakwili ta juz lata po mieszkaniu za smoczkiem,podbiega do Hani glaszcze po buzi,mowi ''ciiiii'' i daje smoka :tak:
powiem wam ze zdarzylo sie pare razy ze mi nie udalo sie Hani uspokoic a Milenie tak!! :laugh2:

wczoraj mialam taka akcje
Hania spala na naszym lozku,Milena krzatala sie kolo mnie
poszlam do suszarni pranie sciagnac i slysze ze Hania sie wierci
w pewnym momencie slysze Milene...''Hania Hania''

normalnie w te pędy do pokoju polecialam i jaki widok zastałam??
Milena Hanie na kolanach sobie polozyła :shocked2:
przezylam szok....

mowie wam musze uwazac niesamowicie na Mile

jak ktos trzyma Hanie na rekach to zdarza sie ze Milena proboje siostre wyrwac :sorry:

niesamowite jak małe dziecko moze byc...nadopiekuncze :happy:

ok ide sniadanie dokonczyc

Anusia, jak tam malenstwo? Anikaa a twoje? Elfik a ty gdzie jestes? Ania.g a ciebie wir pracy chyba porwal bo nie zagladasz? Gazelka powiedz ze nocka byla udana:tak:
A tu moja lista marzeń, które chciałabym spełnić po wypłacie:

1. Płaszcz - to załatwione, bo wczoraj płakałam i łos powiedział, ze i kupi jutro :-):-):-) tralalalalalalaa
2. Farba do włosów
3. Dobra odzywka + ampułki kerastase
4. podkład
5. tusz brązowy:-p
6. Krem na rozstepy dla ciezarnych :sorry:
7. Opaski do włosów
8. 2 -3 pasy ciązowe:happy:
9. Podkolanówki (nie takie cienutkie tylko grubsze)
10. Golf biały bezszwowy(Iwon:cool2:)
11. Dwa wypasione grube golfy
12. pasek zara (gumowy)
13. zegarek
14. profesjonalną fryzjerską suszarkę do włosów (cichą i szybko suszaca) - tu łos obiecał pod choinkę :-p:-p:-p
15. fajne kolczyki na allegro:rofl2:
hmm,
to ja też chcę pare rzeczy: Moja lista marzen
1. tusz do rzęs L'oreal
2. komplet bielizny Intimissimi i nie tylko(nadal mam fioła;-))
3. aparat fotograficzny(ciągle czekam:rolleyes2:)
4. komputer(chyba nigdy sie nie zbiore do tego zakupu:-()
5. prostownica do wlosów
6. odtwarzacz mp3 bo discman zdechł:-(
7. branzoletke i kolczyki(już upatrzone:-))
8. (przynajmniej) trzy książki:tak:
9. kozaki, a tak wlaściwie to dwie pary- na obcasie i płaskie:tak:
10. płaszcz
11. torebke kopertówke(sama nie wiem, gdzie ją bede nosila ale odczuwam przeogromną potrzebe jej posiadania;-))
12. rękawiczki

chyba tyle. To bedzie oficjalna lista dla Pana Mikołaja:tak:

Anusiu, Asiu

robiłam wczoraj zdjecia moich zakupów ale coś nie za ciekawie mi powychodziły - albo nieostre albo z jakimiś kółkami (pewnie obiektyw był brudny). No nic, obiecałam to wklajam :-p
własnie Nenius czemu takie małe te zdjęcia? Zazdrosze wam tych zakupów w szmeteksach(już to kiedyś mówiłam:tak:)
Nenius a jakiego programu użyłaś do pstrykania fotek? Automatycznego?

u mnie dzis przygotowania do dwudniowej nieobecnosci w domu, gotuje odiad na dwa dni, sprzatam, musze przygotowac pokoj dla Mamy Chrzestnej Kuby, ktora zostaje z Nim przez czas kiedy ja bede w pracy :eek::-):-)
Joasia, baw się dobrze. Zrobisz furore na tym turnieju(mimon, że nie będziesz tańczyła;-))

specjalnie dla Olivii oczyska mojej ukochanej:
Elen jesteś boska, dziękuje:tak::-)

to ja tez sniegowo wklejam Kube z porannych zakupow!!

jak juz jest snieg mam ochote sprzatac, piec ciacha i ubierac choinke..............
wow! slodki!:tak:
Niania, spory jest wybór płaszczy w Orsey? dostałam kupon z 10% rabatu i może cos upoluje. Ja zawsze lubie klasyczne kroje. dopasowane w talii. najchetniej, zeby byl do kolan(a ze mam 176cm wzrostu to niestety wiekszosc sie kończy w połowie uda:crazy:).

Łoś urobiony tralalalalallala
Robi przelew :-p

Chce zapłaty w naturze :ninja2::wink::cool2::happy2::shocked2::biggrin2::laugh2:

z tym to chyba problemu nie będzie, co? :cool2::cool2::cool2: Gratki :-)

Lila, super, że zaglądasz :-). Masz rację, pilnuj Milenki bo ona z dobrego serca może niechcący zrobić krzywdę malutkiej (np. nakarmić ją czymś......). Nie chcę straszyć:no:. Chodzi mi tylko o to, że lepiej dmuchać na zimne.

reklama
helo :-)

non stop krazy przy małej,jak Hania ino zakwili ta juz lata po mieszkaniu za smoczkiem,podbiega do Hani glaszcze po buzi,mowi ''ciiiii'' i daje smoka :tak:
powiem wam ze zdarzylo sie pare razy ze mi nie udalo sie Hani uspokoic a Milenie tak!! :laugh2:

Lila wzruszyłas mnie do łez :shocked2::-):happy:
Pisz nam koniecznie co i jak, i zdjecia, duzo zdjęć.
A Karlos jak?

Do góry