reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
własnie Nenius czemu takie małe te zdjęcia? Zazdrosze wam tych zakupów w szmeteksach(już to kiedyś mówiłam:tak:)
Nenius a jakiego programu użyłaś do pstrykania fotek? Automatycznego?

No bo one się miały powiększać jak się na nie kliknie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a tylko z ostatnim działa, chociaz wstawiałam tak samo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Różnie próbowałam: muzeum (w lustrze), taki do małych szczegółów, portret.........

Niania, spory jest wybór płaszczy w Orsey? dostałam kupon z 10% rabatu i może cos upoluje. Ja zawsze lubie klasyczne kroje. dopasowane w talii. najchetniej, zeby byl do kolan(a ze mam 176cm wzrostu to niestety wiekszosc sie kończy w połowie uda:crazy:).

Oliviaa faktycznie wybor w Orsay spory i ceny przystepne :tak::tak::tak: Wolałabym ZARA bo tam sa jezscze piekniejsze, ale chyba mi się nie opłaca bo w ciazy ma sie pokręcony gust i potem to wszytsko brzydnie. Wiec nie ryzykuje wole tańszy z Orsay.

Twoja lista tez fajna :-) Trzymajmy kciuki za mikołaja ;-)

Kurczę ja też potrzebuje płaszcz na zimę, tylko jaki :confused2:. Na pewno elegancki bo sportowych to mam dwa. I buty by mi się przydały czarne kozaki na szpilce:-) bo ja muszę mieć wysoki obcas nawet w ciąży a może nawet szczególnie w ciąży. Jak chodzę na płaskim to boli mnie kręgosłup. Niestety nie mogę obejrzeć tych waszych płaszczyków bo mój sprytny system w pracy blokuje mi stronki. Żebym nie korzystała z internetu w sprawach prywatnych hihihi;-)
Zazdroszę wszystkim, u których spadł śnieg bo u nas łyso, szaro i brudno i przygnębiająco. Nianiu ty też masz takie wrażenie czy to tylko moja burza hormonów?

Milenka jest urocza!:tak: widocznie nasladuje ciebie Lila i troszczy sie o Hanie. Może powinnaś jakies reguly wprowadzic, co Milence wolno przy Hani a czego nie. np dac smoczka, poglaskac, powozic w wozku, trzymac na recach tylko jak mama jest z boku itp
a patent z chwytaniem niemowlaka przez starsze rodzenstwo to u mnie w rodzinie standardowe!:tak:
ja sama miałam 7 lat jak moja siostra sie urodziła i kiedsyś ją sama przewinełam jak nikt nie patrzył. na pytanie mama dlaczego to zrobilam odpowiedzialam: "a ile czasu miała zasrana lezec?":-D:-D

Olivia, dzięki za pamięc:elvis::elvis:
Dawidek lepszy, bo antybiotyk działa i powoli odzyskuje moje rozbrykane dziecko:rofl2: ale...jest jedno ale...wymiotuje jak szalony i na moich cudownych pomalowanych ścianach wylądował makaron...:crazy::crazy::crazy:

Zazdroszę wszystkim, u których spadł śnieg bo u nas łyso, szaro i brudno i przygnębiająco. Nianiu ty też masz takie wrażenie czy to tylko moja burza hormonów?

Kochanie ja jestem dziś na dobrej fali :cool2: Ale wczoraj miałam doła :-p
Ja czuje mandarynki, które zjadam kilogramami i czekam na śnieg. Podobno jutro ma padac :-):-):-)

Ja śmigam na plaskim :tak: Mam czarne i brązowe kozaki, płaskie :tak: Tamte na obcasie z zeszłego roku wsadziłam do pudełka na ten sezon :tak:

reklama
Do góry