reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
własnie Nenius czemu takie małe te zdjęcia? Zazdrosze wam tych zakupów w szmeteksach(już to kiedyś mówiłam:tak:)
Nenius a jakiego programu użyłaś do pstrykania fotek? Automatycznego?

No bo one się miały powiększać jak się na nie kliknie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a tylko z ostatnim działa, chociaz wstawiałam tak samo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Różnie próbowałam: muzeum (w lustrze), taki do małych szczegółów, portret.........

Niania, spory jest wybór płaszczy w Orsey? dostałam kupon z 10% rabatu i może cos upoluje. Ja zawsze lubie klasyczne kroje. dopasowane w talii. najchetniej, zeby byl do kolan(a ze mam 176cm wzrostu to niestety wiekszosc sie kończy w połowie uda:crazy:).

Oliviaa faktycznie wybor w Orsay spory i ceny przystepne :tak::tak::tak: Wolałabym ZARA bo tam sa jezscze piekniejsze, ale chyba mi się nie opłaca bo w ciazy ma sie pokręcony gust i potem to wszytsko brzydnie. Wiec nie ryzykuje wole tańszy z Orsay.

Twoja lista tez fajna :-) Trzymajmy kciuki za mikołaja ;-)

Kurczę ja też potrzebuje płaszcz na zimę, tylko jaki :confused2:. Na pewno elegancki bo sportowych to mam dwa. I buty by mi się przydały czarne kozaki na szpilce:-) bo ja muszę mieć wysoki obcas nawet w ciąży a może nawet szczególnie w ciąży. Jak chodzę na płaskim to boli mnie kręgosłup. Niestety nie mogę obejrzeć tych waszych płaszczyków bo mój sprytny system w pracy blokuje mi stronki. Żebym nie korzystała z internetu w sprawach prywatnych hihihi;-)
Zazdroszę wszystkim, u których spadł śnieg bo u nas łyso, szaro i brudno i przygnębiająco. Nianiu ty też masz takie wrażenie czy to tylko moja burza hormonów?

Milenka jest urocza!:tak: widocznie nasladuje ciebie Lila i troszczy sie o Hanie. Może powinnaś jakies reguly wprowadzic, co Milence wolno przy Hani a czego nie. np dac smoczka, poglaskac, powozic w wozku, trzymac na recach tylko jak mama jest z boku itp
a patent z chwytaniem niemowlaka przez starsze rodzenstwo to u mnie w rodzinie standardowe!:tak:
ja sama miałam 7 lat jak moja siostra sie urodziła i kiedsyś ją sama przewinełam jak nikt nie patrzył. na pytanie mama dlaczego to zrobilam odpowiedzialam: "a ile czasu miała zasrana lezec?":-D:-D

Olivia, dzięki za pamięc:elvis::elvis:
Dawidek lepszy, bo antybiotyk działa i powoli odzyskuje moje rozbrykane dziecko:rofl2: ale...jest jedno ale...wymiotuje jak szalony i na moich cudownych pomalowanych ścianach wylądował makaron...:crazy::crazy::crazy:

Zazdroszę wszystkim, u których spadł śnieg bo u nas łyso, szaro i brudno i przygnębiająco. Nianiu ty też masz takie wrażenie czy to tylko moja burza hormonów?

Kochanie ja jestem dziś na dobrej fali :cool2: Ale wczoraj miałam doła :-p
Ja czuje mandarynki, które zjadam kilogramami i czekam na śnieg. Podobno jutro ma padac :-):-):-)

Ja śmigam na plaskim :tak: Mam czarne i brązowe kozaki, płaskie :tak: Tamte na obcasie z zeszłego roku wsadziłam do pudełka na ten sezon :tak:

reklama
Do góry