oliviaa
Fanka BB :)
to może mu powiedz, że dostanie w naturze... w kwietniu ślicznego niemowlaka;-)Łoś urobiony tralalalalallala
Robi przelew
Chce zapłaty w naturze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to może mu powiedz, że dostanie w naturze... w kwietniu ślicznego niemowlaka;-)Łoś urobiony tralalalalallala
Robi przelew
Chce zapłaty w naturze
własnie Nenius czemu takie małe te zdjęcia? Zazdrosze wam tych zakupów w szmeteksach(już to kiedyś mówiłam)
Nenius a jakiego programu użyłaś do pstrykania fotek? Automatycznego?
Niania, spory jest wybór płaszczy w Orsey? dostałam kupon z 10% rabatu i może cos upoluje. Ja zawsze lubie klasyczne kroje. dopasowane w talii. najchetniej, zeby byl do kolan(a ze mam 176cm wzrostu to niestety wiekszosc sie kończy w połowie uda).
Zazdroszę wszystkim, u których spadł śnieg bo u nas łyso, szaro i brudno i przygnębiająco. Nianiu ty też masz takie wrażenie czy to tylko moja burza hormonów?
Gazelka powiedz ze nocka byla udana
Cześć
NIC NIGDY JUŻ WIĘCEJ NAWET NIE WSPOMNĘ O DOBREJ NOCY NA BB
po dzisiejszej takie słowa cisną mi sie na język, że lepiej w ogóle nic nie będę pisać... ide stąd
Cześć
NIC NIGDY JUŻ WIĘCEJ NAWET NIE WSPOMNĘ O DOBREJ NOCY NA BB
po dzisiejszej takie słowa cisną mi sie na język, że lepiej w ogóle nic nie będę pisać... ide stąd