reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja padam
dzisiaj mała wyeksploatowała mnie na maksa
jest chora katarkuje na maksa
ale energii ma za dziesięciu
bawiłyśmy się chyba we wszystko
aż bolą mnie plecy:baffled:

w przedszkolu zawsze śpi w południe a w domku nigdyyyy
a teraz właśnie kazałam skończyć oglądanie bolka i do łóżka
litościii ona potrzebuje mniej snu ode mnie

raniutko na 8 lecę do chirurga więc muszę się przygotować i trochę pospać pa

własnie miałam napisać,że jestem zachwycona Julcią_e-mamy,zresztą nie pierwszy raz .........śliczna dziewczynka i we wszystkim jej ładnie

a ja myślałam,że znalazłam najlepsze nasionko świata,na najładniejszą córeczkę,pomyłka rzecz ludzka:szok::baffled::-(

Brunetka i Lila ale niespodzianka
Ogromne gratulacje
Haniu i Kubusiu rośnijcie na pocieche rodzicom
:tak::tak::tak::-D:-D:-D;-);-);-)​

E mamo Twoja córeczka jest śliczna nie mogę się na nią napatrzec, wszystko ma takie wręcz doskonałe jest chyba duża bo wygląda tak dorośle jak na swój wiek
Zazdroszczę tej wyprawy, sanek śniegu i na tym zdjęciu całej trójeczki wyszliście super

E mamo pisałaś o bonsai ja mam właśnie problem ze swoim (bo go już prawie nie ma) , kupiłam jakiś nawóz latem i go raz podlałam od tej pory gubi liście i został sam badylek i nie wiem czy z niego coś będzie a był taki fajny i byłam wręcz dumna jak mi fajnie udało się ukształtowac dwie gałązki

reklama
Hanti faktycznie na tym zdjęciu ze spotkania klasowego wyglądasz najfajniej, zaskoczyły mnie te zdjęcia z wyjazdu które wstawiłaś jakoś innaczej sobie Ciebie wyobrażałam
Otylka się bardzo zmieniła i syn chyba też wydoroślał

Elfiku jak tam śledztwo gaciowe coś wiadomo jest jakiś ślad, Nisia w podpisie jest genialna, jest fotogeniczna i bardzo różnie wychodzi na zdjęciach

A o tych cygankach to fuj raz na tydzień się myc ble
Ja używam płynu z AA albo Lakcyd Femina czy jaskoś tak i oba są spoko

Iwon ja patent ze skrobaniem oprawką od płyty też kilka razy zaliczyłm i nawet kiedyś jeden facet chciał mi pożyczyc swojej skrobaczki na parkingu ale mu podziękowałam

Do góry