reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a ja pogrzebałam na forum i znalazłam wiadomosc o naszej Lilce
dzisiaj o godz 11 urodziła sie mala Hania :-):-):-)
wazy 3280g i ma 48cm

no to babeczki dwie małe kruszynki w ciągu jednego dnia :sorry2::sorry2::sorry2::-):-)

Lilka gratulacje dla Ciebie i całej waszej rodzinki!!!
wracaj szybko i opowiadaj jak było!
Joasia Holms-nawet ci pasuje;-):-D
Lilka Gratulacje! ale sie zegraly dziewczyny!:-) i wagowo jakos podobnie. tylko Hania nizsza ciut od Kubusia.

Ale czad:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
2 lipcówki i godzina różnicy między porodami:shocked2::shocked2::shocked2: SZOOOK;-)
a co z strefami czasowymi? norwegia i polska to ta sama strefa? ktora byla dobra z geografii?;-):-D

jakaś anoreksja jak dla mnie już chyba trawi mięśnie :baffled:
ja nie wiem, chyba pani sobie ostatnio troszke krzywdy zrobila.:no:

a ja pogrzebałam na forum i znalazłam wiadomosc o naszej Lilce
dzisiaj o godz 11 urodziła sie mala Hania :-):-):-)
wazy 3280g i ma 48cm

no to babeczki dwie małe kruszynki w ciągu jednego dnia :sorry2::sorry2::sorry2::-):-)

Lilka gratulacje dla Ciebie i całej waszej rodzinki!!!
wracaj szybko i opowiadaj jak było!

Wow!!!!!!!!!!!! Lileczko wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a co do smarkania - też na szczęście Daria potrafi :tak:

reklama
Do góry