reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Brunetka gratulacje!!!!!!! Aż mi się łezka w oku zakręciła.

A pamiętacie, jak nam Brunetka w Poznaniu powiedziała, że jest w ciąży??? Przecież to było wczoraj :szok:
A tak w ogóle, to miała iść rodzić za dwa tygodnie - coś wczesniej Kubuś się pojawił, czy mi wydarło te dwa tygodnie z życiorysu???
Dzięki:-D:tak:;-)

Przejeżdżaliśmy przez Stalową Wolę:-(, Dębicę:-(, Tarnów:-( i Kraków:-:)sorry2:

O wy wstręciuchy i nawet nie zadzwoniliście, cobyśmy wam pomachali na dworcu. Nieładnie :no:
A Juleczka śliiiiiiiiiiiiiiiiiicna na tym zdjęciu!!!!!!!!! :tak::-)

A propos katarku i gruszek. Jestem hepi, bo Maciek super smarka nosek w chusteczkę. W związku z tym grucha poszła spowrotem na drzewo :-)

reklama
Julinka śliczna w podpisie, urocza dziewuszka ze ślicznymi, mroźnymi rumieńcami!!!:sorry2::sorry2:
ehh marzą mi sie jakieś zimowe wakacje............

Martusia
dziewczyny maja racje, w Warszawie strasznie drogo, jeśli chodzi o nocleg. Ja zawsze sie zatrzymuje u rodziny wiec nie orientuje sie za bardzo. Moge Ci tylko poddać taki pomysł, ze można zapyta w akademiku albo w domu studenckim, tam zawsze wynajmują pokoje i w przystępnych cenach, chyba 40 zł za noc.

elenko
bardzo sie ciesze,. ze juz jestes...........no i badz!!!!
buziaczki dla Julisi!!:sorry2::sorry2::sorry2:

O wy wstręciuchy i nawet nie zadzwoniliście, cobyśmy wam pomachali na dworcu. Nieładnie :no:
A Juleczka śliiiiiiiiiiiiiiiiiicna na tym zdjęciu!!!!!!!!! :tak::-)

A propos katarku i gruszek. Jestem hepi, bo Maciek super smarka nosek w chusteczkę. W związku z tym grucha poszła spowrotem na drzewo :-)

no własnie, wsteciuchy!!!! do mnie mieli najblizej.............:dry::cool2::cool2::baffled::baffled::blink::sorry2:

Kubas tez pieknie smarka........jestem dumna!:sorry2::sorry2::nerd:

wiecie co sobie pomyślałam
strasznie sie za Wami stęskniłam...............
fajnie by było sie zobaczyć z Wami lipcoweczki kochane
podładować akumulatory :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

mysle, mysle...........................

a ja pogrzebałam na forum i znalazłam wiadomosc o naszej Lilce
dzisiaj o godz 11 urodziła sie mala Hania :-):-):-)
wazy 3280g i ma 48cm

no to babeczki dwie małe kruszynki w ciągu jednego dnia :sorry2::sorry2::sorry2::-):-)

Lilka gratulacje dla Ciebie i całej waszej rodzinki!!!
wracaj szybko i opowiadaj jak było!

BRUNECIA GRATULACJONY!!!!!
Twój Kubuś jest takim naszym kochanym lipcowo-poznańskim skarbem! Niech Ci rośnie zdrowo a Ty szybko do nas wracaj:tak::-)
Super super super!!!:-D:-D:-D

Dziękuję za komplementy dla Julki;-)
Oliviaa w górach to młoda miała apetyt i owszem, ale już jakby się jej cofnął:sorry2:
Albo po prostu przejadły się jej ruskie pierogi :-D dzięki, że pamiętasz :elvis::tak:

Klaudiuś my autkiem przejeżdżaliśmy ale tak dziuuut dziuuut sybko, ale w pamięci został mi piękny, stary, drewniany kościółek i tarnowskie więzienie:-p;-);-)

Joasiu :zawstydzona/y: :elvis: Co sie odwlecze to.... Planujemy jechać na Święta do mamy i mamy zamiar zostać aż do 4 stycznia, bo 3-go moja mama obchodzi 70te urodziny:szok: może tym razem się uda?:sorry2:

a ja pogrzebałam na forum i znalazłam wiadomosc o naszej Lilce
dzisiaj o godz 11 urodziła sie mala Hania :-):-):-)

no to babeczki dwie małe kruszynki w ciągu jednego dnia :sorry2::sorry2::sorry2::-):-)

Lilka gratulacje dla Ciebie i całej waszej rodzinki!!!
wracaj szybko i opowiadaj jak było!

NOOO to wielkie gratulacje i dla naszej Lilki:tak::tak:
Niech Ci Hania zdrowo rośnie! a Ty szybko wracaj do formy!:tak::tak::tak:

Ale czad:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
2 lipcówki i godzina różnicy między porodami:shocked2::shocked2::shocked2: SZOOOK;-)

Dziewczny mam dla Was wiadomość od brunetki:

Dzisiaj o godz. 12 w południe
przyszedł na świat Jej drugi synek, Kubuś!

Waży 3250g i mierzy 56cm.

Mama i Synek czują się dobrze.

GRATULACJE DLA BRUNETKI I LILKI TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO!!!!

dam lizaka jak mi ktoras powie co ta pania tak pokrecilo?:confused::szok:
larryking77841601cbbjj0.jpg
jakaś anoreksja jak dla mnie już chyba trawi mięśnie :baffled:

reklama
olivia ja z dwóch powodów prezenty kupuję już nawet w październiku
po 1- mamy 10 dzieciaków od naszego rodzeństwa i każdemu zawsze chcemy przywieść jakiś prezencik
no i w tym mamy trójkę chrześniaków

po 2- nie dalibyśmy rady finansowo zostawić wszystkiego na grudzień tym bardziej że ja jestem na zasiłku rehabilitacyjnym

jak moje wyniki będą nadal dobre to wracam od stycznia do pracy no i mam nadzieję że tak będzie
choćby właśnie ze względu na finanse

i mimo że nie robimy wielgachnych prezentów tylko takie na jakie nas stać
to taka ilość w podziale na 3 miesiące jest zdecydowanie bardziej realna
bardzo rozsadnie! mi sie tez namnozylo teraz. dwoch chrzesniakow z czego jedem ma dodatkowo urodziny 3 stycznia. no i nie wiem czy wspominalam ale w te swieta powinno byc baaardzo fajnie!!!:tak::tak::tak: przylatuje moja kolezanka z mezem ze stanow. kolejna z nazeczonym i dzieckiem(moim chrzesniakiem) z wloch. do tego kolejna zjezdza z ukrainy(co prawda w swietokrzyskie ale to juz blizej) i przylatuje do niej chlopak z grecji. podczas wczesniejszych wizyt zaliczyli krakow i kazimierz. teraz kolej na warszawe.:-)
przez to doszlo mi jakies trzy dodatkowe prezenty. no nic trzeba bedzie myslec:tak:
Kasiu trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok i zebys w styczniu zaczela prace.

Olivio dzieki wielkie.:tak: Przeciez ja tez moge podzwonic i popatrze w internet. Tak pytalam Was, ze moze akurat ktoras cos zna.
to jest tak, ze jak sie ma gdzie mieszkac to sie nie rozglada za hotelami. nawet jak sie cos rzuci w oko, to cen sie nie zna. ja np kojarze kilka hoteli polozonych od centrum jakies 15min autobusem, bo przejerzdzam prawie kazdego dnia kolo nich. jutro bede przejezdzala to sprobuje spisac nr tel. w internecie na pewno jest mnostwo adresow. ja jeszcze myslalam o ksiazce telefonicznej. cos sie znajdzie:tak: w kazdym badz razie sluze pomoca. jakies inne pytania jakbys miala, wal smialo!:tak:

a mojej mamy nie ma w domu! cisza i spokoj.;-)
trafila do szpitala na badania na kilka dni bo jej sie dosc czesto powtarza cos co wyglada jak grypa zoladkowa. tylko nikt inny z domownikow tego nie lapie. a jej sie zdarza nawet raz w miesiacu i ma ciezki przebieg. wiec wreszcie jakas madra doktorka stwierdzila ze mozna by zrobic wszystkie badania i zobaczyc co sie dzieje. (oczywiscie moja mama jest juz przekonana ze ma raka:no:)

Do góry