reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Obecnie używam chanel mademoiselle

Kilka lat temu używałam Salvador Dali Dalimix i tak sobie myślę czy by do nich nie wrócić :confused:

A ja uwielbiam wiernie od dawna

Calvin Klein "Escape"
Thierry Mugler "Angel"
a ja sobie spisuje i przy najblizszej okazji bede wachac w perfumerii:tak:
chanel zawsze mi sie kojarzy z jakimis slodkawymi i ciezkimi zapachami(dodam ze "piatki" nieznosze!!!)-trzeba zweryfikowac
salvador?:confused: chyba nawet nie podeszla nigdy zeby powachac-trzeba zweryfikowac;-):tak:
o thierry mugler kiedys slyszalam od kogos cos dobrego
a calvin klein jakos mi zawsze podchodzil. kojarzy mi sie z wlasnie takimi powietrznymi, swiezymi i lekkimi zapachami.:tak:
co do kupowania przez internet. nie probowalam. zawsze kupuje na lotniskach. latam na tyle czesto ze nie mam z tym problemu. rzeczywiscie wychodzi taniej niz w perfumerii.
kiedys moj kolega ze studiow mial swoja strone internetowa i sprzedawali perfumy. dobrze im szlo. ceny byly rzeczywiscie nizsze i pelen profesjonalizm. a co do allegro, chyba bym nie ryzykowala. nie wierze ze jak zaplacilam na bezclowce za kleina euphorie prawie 70euro to moge to dostac na allegro za 40.

reklama
skoro w temacie sprzątania - jak często zmieniacie pościel? :sorry2: mam na myśli Waszą i dzieci. Bo ja sie przylapalam na tym, ze dzieciakom zmieniam jak sie pobrudzi, czyli dość często, a nam... jak mi się przypomni. Czyli nie jestem w stanie rzucić zadnym konkretnym terminem ;-):-p
ja tez nie. tak jak mi sie przypomni

Przyznam, ze nie wyobrazam sobie wstawania np w sobote rano i kazdemu ściere w rękę i jedziemy cały dzien :-p:-p:-p
ja wychodze z zalozenie ze sprzatam jak jest brudno. srednio to lubie. przyznam ze jak jestem podminowana porzadnie to sprzatanie mi idzie jak burza:tak:
NiaNia, bo ciagle zapominam sie spytac. a jak Maksa raczka? ta masc z francji pomogla?:confused:

ja tez nie. tak jak mi sie przypomni

ja wychodze z zalozenie ze sprzatam jak jest brudno. srednio to lubie. przyznam ze jak jestem podminowana porzadnie to sprzatanie mi idzie jak burza:tak:
NiaNia, bo ciagle zapominam sie spytac. a jak Maksa raczka? ta masc z francji pomogla?:confused:

Dzieki za pamięć. A wiesz ze juz całkiem dobrze ?:-) To znaczy daleko jej do raczki 'normalnej' bo skórka jest mocno zmieniona, ale juz nie nosimy tego zakichanego rękawaka uciskowego :tak::tak::tak: No i myślę, ze juz w lato 2008 bedzie mogł chodzic z krótkim rekawem i nie bać się słońca :happy2:

.:tak:
co do kupowania przez internet. nie probowalam. zawsze kupuje na lotniskach. latam na tyle czesto ze nie mam z tym problemu. rzeczywiscie wychodzi taniej niz w perfumerii.

a tak z ciekawości, nie ma potem problemow z wniesieniem na pokład? No bo wiesz, te wszystkie ograniczenia do przewożenia płynów w bagażu podręcznym......

A już wiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, Ty pewnie kupujesz już po wylądowaniu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

buszowalam po stronach ze zdjeciami i znalazlam cos takiego. czad! zdjecia do kalendarza campari 2008.
niesamowite jak mozna komputerowo zmienic obraz. ktos musial wlozyc spoooro pracy przy kompie ale mi osobiscie chyba bardziej podobaja sie te wersje przed obrobka.

Dzieki za pamięć. A wiesz ze juz całkiem dobrze ?:-) To znaczy daleko jej do raczki 'normalnej' bo skórka jest mocno zmieniona, ale juz nie nosimy tego zakichanego rękawaka uciskowego :tak::tak::tak: No i myślę, ze juz w lato 2008 bedzie mogł chodzic z krótkim rekawem i nie bać się słońca :happy2:
super!:-)

a tak z ciekawości, nie ma potem problemow z wniesieniem na pokład? No bo wiesz, te wszystkie ograniczenia do przewożenia płynów w bagażu podręcznym......

A już wiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, Ty pewnie kupujesz już po wylądowaniu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie ma zadnych problemow. przy zakupie pakuja ci to do toreb plastikowych z napisem duty free shoping i zaklejaja torbe, a przy kontroli tylko sprawdzaja czy torba nie wyglada na otwierana.
po wyladowaniu nie ma mozliwosci kupic nic na bezclowce. ta strefa obowiazuje od odprawy paszportowej po moment wyjscia z samolotu w kraju docelowym(w samolocie tez).
rzeczywiscie ostatnio to chopla dostali z ta ostroznoscia. w maju w warszawie wiedzac ze mi skonfiskuja wode mineralna postanowilam kupic dopiero na bezclowce. a tam mi pan ta butelke zakleil w reklamowce z napisem "please dont open untill you reach your destiny":szok: lekka przesada!:no:

Oliviaa fotki super:tak::tak:
i bardzo zgrabna z Ciebie laseczka
dziekuje:-)

na bezcłówce możesz kupować i wnosić na pokład
ograniczenia są tylko co do płynów z którymi przechodzisz przez odprawę

reklama
Do góry