Hej to ja
Podczytuje ale mam własnie fazę braku weny
No ale popróbuje
Przyznam, ze nie wyobrazam sobie wstawania np w sobote rano i kazdemu ściere w rękę i jedziemy cały dzien Juz sie za bardzo przyzwyczailismy do tej wygody. Fajne mamy teraz czasy
Wiec wracając do pytania myślę, ze Ewa bedzie bardzo pomocna. Z reszta jak tak dalej pojdzie bede gdzies w 7-8 mcu ciązy wiec takie ostre sprzatanie chyba mi się upiecze
Podczytuje ale mam własnie fazę braku weny
No ale popróbuje
My z kolei mamy sympatyczną Panią Ewe, która jest u nas co czwartek i robi calą tą czarną robotę typu pranie , prasowanie, zmiana pościeli, kurze, łazienki i w ogole wszytskouwazajcie na siebie
rany, a tak z ciekawosci to kto bedzie sprzatal po remoncie?mi na sama mysl ciarki chodza po plecach.
moja siostra znalazla sobie sympatyczna pania z ukrainy ktora dwa razy w tyg sprzata w domu. oczywiscie wszytko trzymane w tajemnicy przed mama, babcia i tesciowa. nawet przed mezem jakos daje kobite rade ukryc
Przyznam, ze nie wyobrazam sobie wstawania np w sobote rano i kazdemu ściere w rękę i jedziemy cały dzien Juz sie za bardzo przyzwyczailismy do tej wygody. Fajne mamy teraz czasy
Wiec wracając do pytania myślę, ze Ewa bedzie bardzo pomocna. Z reszta jak tak dalej pojdzie bede gdzies w 7-8 mcu ciązy wiec takie ostre sprzatanie chyba mi się upiecze