reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej to ja :-p
Podczytuje ale mam własnie fazę braku weny :sorry2::cool2:
No ale popróbuje :blink:
uwazajcie na siebie:tak:
rany, a tak z ciekawosci to kto bedzie sprzatal po remoncie?:confused:mi na sama mysl ciarki chodza po plecach.
moja siostra znalazla sobie sympatyczna pania z ukrainy ktora dwa razy w tyg sprzata w domu. oczywiscie wszytko trzymane w tajemnicy przed mama, babcia i tesciowa. nawet przed mezem jakos daje kobite rade ukryc:-D
My z kolei mamy sympatyczną Panią Ewe, która jest u nas co czwartek i robi calą tą czarną robotę typu pranie , prasowanie, zmiana pościeli, kurze, łazienki i w ogole wszytsko :happy2:
Przyznam, ze nie wyobrazam sobie wstawania np w sobote rano i kazdemu ściere w rękę i jedziemy cały dzien :-p:-p:-p Juz sie za bardzo przyzwyczailismy do tej wygody. Fajne mamy teraz czasy :tak::tak::tak:
Wiec wracając do pytania :cool2: myślę, ze Ewa bedzie bardzo pomocna. Z reszta jak tak dalej pojdzie bede gdzies w 7-8 mcu ciązy wiec takie ostre sprzatanie chyba mi się upiecze :happy2:

reklama
skoro w temacie sprzątania - jak często zmieniacie pościel? :sorry2: mam na myśli Waszą i dzieci. Bo ja sie przylapalam na tym, ze dzieciakom zmieniam jak sie pobrudzi, czyli dość często, a nam... jak mi się przypomni. Czyli nie jestem w stanie rzucić zadnym konkretnym terminem ;-):-p

skoro w temacie sprzątania - jak często zmieniacie pościel? :sorry2: mam na myśli Waszą i dzieci. Bo ja sie przylapalam na tym, ze dzieciakom zmieniam jak sie pobrudzi, czyli dość często, a nam... jak mi się przypomni. Czyli nie jestem w stanie rzucić zadnym konkretnym terminem ;-):-p

hmm, chyba nie dość często :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, też nie jestem w stanie :no:

U mnie Ewa zmienia co tydzień :-)

Jak tam kochana na froncie ?? Czy Ty wiesz ze juz prawie miesiac Ci stuknął??

co do sprzątania to ja uwielbiam sprzątać:tak:
mogłabym zostać zawodową sprzątaczką;-)
Sprzątanie mnie relaksuje maksymalnie, nie mogę siedzieć i np oglądać tv jak wszystko nie jest na miejscu
Gdybym miała mieć kogoś do pomocy w domu to musiała to by być super pedantyczna osóbka, bo ja mam fioła na tym punkcie, choć dużo mniejszego od kiedy mam dzieci
ale dawniej to jak coś stało na półce to musiało stać równo lub w jakiejś określonej kombinacji

reklama
Do góry