reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Albo taki fryz :-p (nie mogęinaczej wkleić tego zdjęcia, tylko link)

http://img473.imageshack.us/img473/4232/beztytuueg2.png
No kochana o to mi chodziło cały czas!!! Widziałam ostatnio tak obcieta laske w autobusie jak wracałam z Gliwic i od tego czasu ciągle mysle o tej fryzurze :tak:
mam za krótkie włosy na ta chwile ale pokaże fryzjerce tą fotke i bedziemy dązyc do takiego efektu.
Kolorek zostaje brązowy
dzieki Iwonka jeszcze raz :-):elvis::elvis::elvis:
kucze gdzie Ty znalazlas ta fryzurke bo ja przeszukuje internet od kilku dni i nic podobnego nie znalazłam, no!!

reklama
Kujce Klaudia, takie nadużycie, to pryszczyk. Ja się boję, co usłyszę, kiedy mój młody zacznie wszystko powtarzać :sorry2: A już się ostro rozkręca. Wprawdzie pilnuję się, żeby przy nim nie klnąć, tym bardziej, że mój nienawidzący wulgaryzmów mąż mnie gani, ale przyznaję, czasem mi się przy dzieciaku wymknie, jako że lubię się... yhm...dobitniej wyrazić :sorry2: No co, każdy ma kujce jakieś wady :-p
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja mam to samo
teraz G nie ma wiec nie ma kto na mnie krzywo patrzeć wiec musze sie sama kontrolowac bo moje dziecko juz WSZYSTKO powtarza :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sama to chcialam napisac ( to pogrubione) ale nie potrafilam tego tak ladnie ubrac w słowa jak Iwon :tak:- mam te same uczucia :tak:
juz to kiedys zauwazylam i pisamam kilka razy. Iwonka ma niesamowity talent ubierania mysli i uczuc w slowa! i nie robi roznicy czy chce kogos pochwalic, wyrazic swoja opinie, czy objechac kogos od gory do dolu:tak:

Dzis trochę kropi i ciocia z Nim poszla na piaskownice pod... zjeżdzalnie, żeby nie zmokli :-D Plan jest taki, że będą kredą malować zjeżdzalnię od spodu :szok:

Ja tez mam wrażliwość i pamięć do zapachów i muzyki. I również nie lubię w Polsce tej bladości. Na ulicach szaro, wszyscy się spieszą, marudzą i generalnie nie jest zbyt miło. Ale po kilku latach podróżowania i poznawania innych krajów zauważyłam, że Polacy mają też zalety - w kontaktach nieformalnych są bardziej bezpośredni (ludzie zza granicy często są tacy zdystansowani - niby mili, uprzejmi, ale nie da się zaprzyjaźnić) . No i jak się bawić to w Polsce. I w Szwecji ;-)
dwie godzinki tak beda pod ta zjezdzalnia? to moze taboreciki jakies powinni zabrac?:confused:;-) ale gratuluje pomyslowosci!:tak:

hmm, to mi dalas do myslenia. bo mi sie zawsze wydawalo ze jednak polacy to troszke skryte osoby, ciezej przelamac bariere. a np we wloszech czy grecji bardzo wylewni ludzie. (wspomne tu chociaz mojego kumpla raffaele co to nieznajac jez ang bez zadnych kompleksow sie zaprzyjaznia:tak:).

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja mam to samo
teraz G nie ma wiec nie ma kto na mnie krzywo patrzeć wiec musze sie sama kontrolowac bo moje dziecko juz WSZYSTKO powtarza :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

moje niestety tez....

teraz na topie " cys Ty oszalal" :cool2::cool2::cool2:

elf ten fryzik ostatni super, bedziesz wygladac ekstra!!!

ja w nastepny weekend bede w pracy, mamy w miescie Turnej Tanca, po raz 3 juz, ale tym razem nie dosc ze łos jest jego organizatorem to ja z moja Pania W. robimy catering i bufecik :-p:-p
Jestem na etapie ustalania kto?kiedy? ile godzin? bedzie zajmował sie Kubusiem.....
a jest co planowac bo to 2-dniowa ipmrezka, a ja pracuje od 7 do 23.....
no i z tego powodu własnie chce sie wybrac do fryca , moze zetne sie krocej niz byłam...............:cool2::cool2::cool2::cool2:

moje niestety tez....

teraz na topie " cys Ty oszalal" :cool2::cool2::cool2:

elf ten fryzik ostatni super, bedziesz wygladac ekstra!!!

ja w nastepny weekend bede w pracy, mamy w miescie Turnej Tanca, po raz 3 juz, ale tym razem nie dosc ze łos jest jego organizatorem to ja z moja Pania W. robimy catering i bufecik :-p:-p
Jestem na etapie ustalania kto?kiedy? ile godzin? bedzie zajmował sie Kubusiem.....
a jest co planowac bo to 2-dniowa ipmrezka, a ja pracuje od 7 do 23.....
no i z tego powodu własnie chce sie wybrac do fryca , moze zetne sie krocej niz byłam...............:cool2::cool2::cool2::cool2:

no no no, to pracowity weekendzik Ci się zapowiada :happy2:

A tak w temacie powtarzania przez dzieciaczki.............ostatnio synek mojej przyjaciółki (5 miesiecy starszy od naszych szkrabów) powiedział do swojej babci: "a czemy Ty mnie tak denerwujesz?"

reklama
Do góry