reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No pisałam pisałam
Grzywke zostawiam na bank i tylko ja podcinam ale co z resztą? ścinac znowu, zapuscic troche? kolor nadal brąz - tutajnie ma zmian wiec tylko odświeżam:tak:

Elfik, bardzo ładnie Ci w takich włoskach do ramion, ponieważ masz falowane włosy. Przy takich półdługa fryzurka jest moim zdaniem idealna :-)

reklama
Gazelko sama nie wiem... ciezko doradzic,
tak jak dziewczyny pisza to jest straszne świnstwo
Jeśli możesz to przynajmniej dzieci zaszczep

Elfik, bardzo ładnie Ci w takich włoskach do ramion, ponieważ masz falowane włosy. Przy takich półdługa fryzurka jest moim zdaniem idealna :-)
jakbym mojego G słyszała :tak:;-)
dzieki Iwonko, w takim razie troche zapuszcze a tylko grzywke dam sobie podciąc :tak:

A u nas zapalenie gardła i ofkors antybiotyk. W nocy temperatura cały czas podchodziła do 40 ale teraz już jest si:tak: No i zbudowałam dziś najdłuższy garaż świata - moje dziecko bawi się tylko i wyłącznie samochodzikami, inne zabawki mogą nie istnieć...
duzo zdrowka

co do Olivii - Alka ma rację. Musisz dziewczyno po prostu iść gdzieś, gdzie jest trochę pacetów. W Polsce może nie to w Grecji i chłopaki sa specyficzne, no ale w końcu na forum wszystkie jakiegoś dorwałyśmy, więc tobie też się uda ;-)
wlasnie! moze ja szukam glupia faceta, a na pacetrach sie powinnam skupic;-)

hahahahaha Gazelka jak się Mich z moją bratanicą spotkają (są w tym samym wieku) to Micha interesuje tylko jedno - DORWAĆ WÓZEK DLA LALEK!:-p Wtedy jeździ i robi brum brum, czasem się zatrzymuje, bierze lalke za włosy, bezceremonialnie rzuca za siebie i jedzie dalej :szok:
takie maluchy nie maja jeszcze wtloczone w glowki tak dokladnie podzialu na zabawki damskie i meskie;-) jak cos ma kolka to jest brum brum i dawaj w rejs! niccolo tez sie zachwycal, ze rodzice kupili mu jego wlasny wozek(w galerii jest chyba nawet jego zdjecie z tym wozkiem), a szymek tez chetnie sasiadce z podworka wozek kradnie:tak:

Elfik, dla Ciebie widzi mi się coś w tym stylu

Załączniki

• 9.jpg
    9.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 22
Czy moze padac dwa dni non stop??????
czy moze byc zachmurzenie dwa tyg non stop?:confused:

Ja jutro do fryzjera ide i mam pytanie- obcinac tylko grzywke a reszte tropche zapuścic czy nadal zostac z taka fryzurka jak mam teraz?
Doradzcie coś plissss bo juz tydzien mysle i nie moge sie zdecydowac :sorry2:
Elfik mi ciezko cokolwiek powiedziec bo szczerze to nie wiem jakiej dlugosci masz wloski teraz. nie widze zdjec wiec nie mam mozliwosci porownac i doradzic.ja osobiscie lubuje sie w dlugich i wiecznie zapuszczam:tak:

Tęsknię za Wami na maksa, ale póki co rozkoszuję się bieżącą chwilą:cool2:
Załączam jeden widocek z gór, bo kompletnie nic więcej się nie chce wgrać przez tego komórasa:shocked2::confused:
spadam po padam:-):-p;-)

Sereczne uściski z cudownego jak zawsze Zakopanego:cool2::-D;-);-)
Edytka, ten widocek to mi cos smierdzi;-) no nie mow ze nie macie nawet jednej chmurki w zakopcu?!:shocked2:

reklama
powiem Wam,ze nie chcę by moja połówka przyjechała,bo mam później straszne jazdy z Otylcią i sama mam MEGA DOŁA,rozwala mnie takie rozstanie na milion kawałków i nie umiem się pozbierać,zakazałam przyjazdu.........ale się upiera

osobiście nie nadaję się na żonę siedzącą daleko od męża,chociaż niejedna babka byłaby szczęśliwa z takiego stanu:baffled:
znam doskonale ten stan. kiedys tez widywalam mojego chlopaka raz na trzy miesiace. zadnego patentu na ta tesknote wtedy nie znalazlam niestety.moze tylko tyle ze minute po tym jak przekraczalam prog lotniska, zalewajac sie lzami, zaczynalam juz planowac kolejne spotkanie:sorry2:

Do góry