reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

wiesz, co chyba nie, bo jego z tego całego lalkowego ineresu to tylko te cztery kółka interesują, lalki tylko przeszkadzają:-p a siostrzenica odwrotnie - tylko lale - czesze je, karmi, kładzie spać...takie małe bąki a już tak się różnią:-)

reklama
a jeszce dobry tekst mój m wczoraj zapodał. bo wiecie, ja generalnie bardzo się o mojego męża troszczę, i w ogóle no i z tej troski mam różne pomysły a m jakby to powiedzieć - nie na wszystkie reaguje entuzjastycznie :sorry2: no i wczoraj coś się rozkręciłam a m takim cieniutkim głosikiem mówi :
kochanie czy mogłabyś wykrzesać z siebie odrobinę nienawiści do mnie, bo Twoja miłość mnie wykończy...
hahahhaha no lałam na maxa, rozwalił mnie:-D:-D:-D:-D:-D

a jeszce dobry tekst mój m wczoraj zapodał. bo wiecie, ja generalnie bardzo się o mojego męża troszczę, i w ogóle no i z tej troski mam różne pomysły a m jakby to powiedzieć - nie na wszystkie reaguje entuzjastycznie :sorry2: no i wczoraj coś się rozkręciłam a m takim cieniutkim głosikiem mówi :
kochanie czy mogłabyś wykrzesać z siebie odrobinę nienawiści do mnie, bo Twoja miłość mnie wykończy...
hahahhaha no lałam na maxa, rozwalił mnie:-D:-D:-D:-D:-D

Alka sikam po gaciach,uwielbiam Twoje posty :rofl::rolleyes::happy::happy::happy::happy::-pi nie,tylko jak M nie chce Twojej nadmiernej miłości,to ja ja wezmę(tak wiesz,jak tego psa do serca,mogłabyś mnie przytulić)............jak bym miała taką mamę,byłabym dzisiaj najszczęsliwszą córką na ziemi

wiesz, co chyba nie, bo jego z tego całego lalkowego ineresu to tylko te cztery kółka interesują, lalki tylko przeszkadzają:-p a siostrzenica odwrotnie - tylko lale - czesze je, karmi, kładzie spać...takie małe bąki a już tak się różnią:-)

chłopców interesują lalki,ale czasem troche później,jak im pod sukienki zaglądają(kiedyś to podpatrzyłam u Damiana):baffled::sorry2::dry::shocked2::confused:

Joasiu cieszę się,że jestem tutaj z Wami znowu,a na ile czas pokaże.............mam nadzieję,że na dłużej:tak::tak::tak::tak:

Oliviaa to dziewczyny dały Ci już gotowa receptę na szczęście.........tylko musisz wprowadzić w czyn...........a mamą się nie przejmuj czasem one takie są:dry:

jeśli zaś tyczy sie naburmuszonych ludzi,to ja też zawsze to przeżywam,że w Polsce ludzie sa tacy nieżyczliwi,w innych krajach uśmiech na twarzach jest czymś nauralnym.........szkoda,że Polacy są inni.........echhh

dzięki kobitki za odpowiedzi w sprawie jedzenia waszych pociech,najwyraźniej Otylka ostatnio połknęła jakąś przynęte na żarełko.............jadłaby i jadła:baffled:

reklama
Do góry