reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć:-)
witam sie pierwsza z zasypanych na maxa gór..za oknem biało..biało..biało.....

i dalej sypie:baffled:

która chętna na narty;-):-):-)

Iwon, pytanko za 100 punktów...kupiłam thermomix:ninja2::ninja2::ninja2: na allegro, prawie nóweczka na gwarancji:sorry2:wprawdzie jest ksiązka z przepisami, ale co polecasz najbardziej:confused::confused: muszę zabłysnąć przed łosiem, żeby wiedział, że to był trafny wydatek :sorry2::sorry2: chociaz i tak do końca nie wie ile za niego zapłąciłam:ninja2::ninja2::rolleyes:

reklama
Gazelka, jak spanie Jagódki?
Elfik, a Weronisia jak się czuje, działa antybiotyk?

reszty nie nadrabiam, bo jest tego mnóstwo, a dawid już siedzi mi na kolanach i wali po klawiaturze, będe jednak zaglądać, bo ostatnio to nie mam czasu doslownie na nic:nerd:

Kasiu Martynia śliczna i coraz bardziej do Ciebie podobna :tak::tak:

a mnie sie wydaje ze do taty :-p:sorry2::sorry2:

czesc babki :-):-)

edzia ale sie rozmarzyłam tym Zakopcem.......:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

mam w planie małe rande-vous z gorkami po 18 listopada, moze sie uda uciec z tego zakichanego miasta.....:cool2::cool2::cool2::cool2:

mam nadzieje ze gazelka sie wyspała, a Nisia dzis juz bedzie mniej kaszlec!

Nianiulec
odezwij sie , zgłaszaj co tam na linii frontu sie dzieje??

anusia gratki zakupu thermomixa...........ostatnio scierajac buraki stweirdziłam, ze chciałabym go miec :dry::-p:-p

JOŁ !!!:-D

A u nas dzisiaj było tak!:-p:-D

Tęsknię za Wami na maksa, ale póki co rozkoszuję się bieżącą chwilą:cool2:
Załączam jeden widocek z gór, bo kompletnie nic więcej się nie chce wgrać przez tego komórasa:shocked2::confused:
spadam po padam:-):-p;-)

Sereczne uściski z cudownego jak zawsze Zakopanego:cool2::-D;-);-)

Widoki cudne, ale gdzie drugi suwaczek ??? Skoro Ci tak wesoło...................:sorry2:
Eeeee, pochwaliłabyś się, co?

Elfik ja znam,tylko okolicę naocznie(byłam w październiku u R z Otylką),ale adresu ani ciut
mój R będąc dziś w złym nastroju,stwierdził,że przyjedzie do domu na urlop.........to jakby co wsadzę mu ten list między gaciury(mało romantyczne miejsce,ale tam na pewno zajrzy)
:sorry2::-p:cool2:
powiem Wam,ze nie chcę by moja połówka przyjechała,bo mam później straszne jazdy z Otylcią i sama mam MEGA DOŁA,rozwala mnie takie rozstanie na milion kawałków i nie umiem się pozbierać,zakazałam przyjazdu.........ale się upiera

osobiście nie nadaję się na żonę siedzącą daleko od męża,chociaż niejedna babka byłaby szczęśliwa z takiego stanu:baffled:

współczuję, ja nie próbowałam ale myślę, że też się nie nadaję :no:

Iwon, pytanko za 100 punktów...kupiłam thermomix:ninja2::ninja2::ninja2: na allegro, prawie nóweczka na gwarancji:sorry2:wprawdzie jest ksiązka z przepisami, ale co polecasz najbardziej:confused::confused: muszę zabłysnąć przed łosiem, żeby wiedział, że to był trafny wydatek :sorry2::sorry2: chociaz i tak do końca nie wie ile za niego zapłąciłam:ninja2::ninja2::rolleyes:

wow, wow, wow gratulacje :-), czyli jednak znalazłaś sposób na łosia hihihi ;-)

Jak tam maluchy znoszą pogode?Moja mało nie wyjdzie z siebie nauczona jest być codziennie na dworku a tu niedość przeziębienie to jeszcze chlapa

Zaraz, zaraz a gdzie jest Elenka :confused:

No racja gdzie Elenka?????
Elenka na urlopie :tak:

cześć laski
Edytko góry pięęęęękneeeeeeee :tak:
Moje dziecko nadal kaszle ale mniej, pomalutku ale chyba wraca do zdrowia
Humor za to ma dzisiaj okropny- ciągle beczy i np przed chwilą usiadła na dywanie zaczęła płakać i mowi- nie jubie tejewizoja i bajki nie jubie jest bidka i nie jubie mojego misia bo jest bidki i nisia jest złaaaaaaaaa :szok::baffled::errr::errr::errr:
czeka mnie cięzki dzień ale co tam ... po południu ide do fryzjera :-):-):-)
baby miałyście mi doradzac fryzurowo :crazy:

reklama

jenyyyyy marzy mi sie gora śniegu mmmmm Anusia zazdroszcze, u nas paskudnie i co prawda przestało padac ale zaraz chyba znowu zacznie :angry::angry::angry:
Gratuluje termomixu :tak::tak::tak:
Teraz czekam na efekty Twoich kulinarnych popisów :tak:

Do góry