reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja jestem przewrazliwiona po niccolo. on byl nauczony zasypiac przy piersi(nikt inny nie mogl wyreczyc mamy w tej czynnosci, bo dziecko smoczka nie tolerowalo), zawsze spal na brzuchu(co powodowalo ze sie budzil jak tylko przekrecil sie na plecy) oraz dostal zabki w wieku trzech miesiecy i byl ciagle przez to noszony. efekt taki ze jego mama byla zombie do potegi i chciala go sprzedac;-)

no ładnie :szok:

zobaczymy jak u nas się ułoży - na pewno nie dam się wrobić w takie noszenie, bo wiem że za długo bez spania nie pociągnę... No cóż, zobaczymy, może w najbliższym czasie wszystko się ułoży ;-) musi :-)

reklama
Z tym zasypianiem przy piersi to ja miałam to samo, pod koniec karmienia to noce były tragiczne, bo Oli musiał mieć pierś w buzi i wtedy spał jak pierś wypadła to on się budził i mnie przy okazji

Iwon dla ciebie. (mialam niemaly problem wybrac.)
YouTube - ANNA VISSI - Erotevmenaki erotevmenaki

ja tez uwielbiam takie "brudne, zachrypniete glosy" dlatego zakochalam sie w tej pani od poczatku!
pierwsza jej piosenka jaka uslyszalam bylo to na skladance buddah bar 3.
YouTube - Anna Vissi Live Concert 2004 De Me Agapas Δε με αγαπάς Βίσση
kobita ma juz piedziesiatke i probowala juz roznych opcji muzycznych. czasem mi sie podobaja te piosenki czasem mniej ale ten jej glosik to uwielbiam.:tak:
laska jest dla mnie mistrzynia w spiewaniu rozczulajacych piosenek. tak cierpi ze prawie widzisz to jej serce ociekajace krwia;-) tu jest video dwoch jej najbardziej "cierpiacych kawalkow"
YouTube - Anna Vissi - The Thelo Na Kseris / Dodeka
moze mialas okazje ja zobaczyc spiewajaca na zakonczeniu olimpiady w atenach(YouTube - Olympic Closing Ceremony Misirlou Μισιρλού Anna Vissi) albo eurowizji (YouTube - Anna Vissi - EVERYTHING video)

kurcze, chialabym miec taki glosik. nie wspomne juz ze nie pogniewalabym sie jakbym po czterdziestce miala taka figurke;-):tak:

Trzeba tu po prostu zajrzeć i wszystko wiadomo - micha się człowiekowi jarzy :-p

Martusiu - inaczej być nie mogło, Ty też agentka jesteś nic nie powiedzieć i do ostatniej chwili nas przetrzymać:-p Wielkie gratulacje, bardzo się cieszę, gratuluje wytrwałości i zaradności i prosimy o szczegóły - gdzie będziesz pracować????

Ale Martynia śliczna! Kaśka podziel się dzieckiem, daj więcej fot:tak::-p

Elfik przesyłam hagi - dasz radę kobieto :tak:

oliviaa tekst z fasolą mnie rozwalił:-p a jeśli chodzi o kraj, klimat i pogodę - nie wyobrażam sobie życia poza Polską, ale jest tak jak mówisz, nie da się ukryć...
Ale powiem Ci , że jak już odnajdziesz się ze swoją połówką to wszędzie Ci z nią będzie dobrze, no może poza tymi górami z owieczkami ;-) Ja myślę że taka wyedukowana i fajna laska, to musi iść do wypasionej roboty i wtedy wśród wypasionych przystojniaków wybierać i przebierać...:-pinnej opcji chyba nie ma :-p

A u nas zapalenie gardła i ofkors antybiotyk. W nocy temperatura cały czas podchodziła do 40 ale teraz już jest si:tak: No i zbudowałam dziś najdłuższy garaż świata - moje dziecko bawi się tylko i wyłącznie samochodzikami, inne zabawki mogą nie istnieć...

Mojej małej troche mineło jeszcze troche katar ale to już najmniejszy problem.Bałam się że przeziębienie skończy się czymś gorszym ale na szczęście nie....To chyba przez tą pogodę bo i mnie coś łapie

oliviaa tekst z fasolą mnie rozwalił:-p a jeśli chodzi o kraj, klimat i pogodę - nie wyobrażam sobie życia poza Polską, ale jest tak jak mówisz, nie da się ukryć...
Ale powiem Ci , że jak już odnajdziesz się ze swoją połówką to wszędzie Ci z nią będzie dobrze, no może poza tymi górami z owieczkami ;-) Ja myślę że taka wyedukowana i fajna laska, to musi iść do wypasionej roboty i wtedy wśród wypasionych przystojniaków wybierać i przebierać...:-pinnej opcji chyba nie ma :-p

A u nas zapalenie gardła i ofkors antybiotyk. W nocy temperatura cały czas podchodziła do 40 ale teraz już jest si:tak: No i zbudowałam dziś najdłuższy garaż świata - moje dziecko bawi się tylko i wyłącznie samochodzikami, inne zabawki mogą nie istnieć...

co do Olivii - Alka ma rację. Musisz dziewczyno po prostu iść gdzieś, gdzie jest trochę pacetów. W Polsce może nie to w Grecji i chłopaki sa specyficzne, no ale w końcu na forum wszystkie jakiegoś dorwałyśmy, więc tobie też się uda ;-)

co do garażów - u nas na topie własnie garaże, tunele i parkingi. Wszystkie misie poszły w kąt. Mój syn bawi się ostatnio tylko samochodami :tak:

ale.... jest światełko w tunelu - Maciuś bardzo interesuje się zabawkami Jagódki. Co prawda lalek jeszcze malutka nie ma, ale żebyście widziały, jak dwulatek umie się bawić matą edukacyjną hihih

hahahahaha Gazelka jak się Mich z moją bratanicą spotkają (są w tym samym wieku) to Micha interesuje tylko jedno - DORWAĆ WÓZEK DLA LALEK!:-p Wtedy jeździ i robi brum brum, czasem się zatrzymuje, bierze lalke za włosy, bezceremonialnie rzuca za siebie i jedzie dalej :szok:

reklama
hahahahaha Gazelka jak się Mich z moją bratanicą spotkają (są w tym samym wieku) to Micha interesuje tylko jedno - DORWAĆ WÓZEK DLA LALEK!:-p Wtedy jeździ i robi brum brum, czasem się zatrzymuje, bierze lalke za włosy, bezceremonialnie rzuca za siebie i jedzie dalej :szok:
To twój synuś powinien być dziewczynką

Do góry